måndag 1 september 2014

Brev till den svenska " journalisteliten" från Kenneth S. Ondskan i Storbritannien

”Det kan inte finnas ett annat land på denna jord där landets regeringschef medvetet raserar det som generationer byggt upp och som i ett valtal några veckor innan ett val öppet deklarerar att landets ekonomi och välfärd är körd i botten på grund av den väl tilltagna asylinvandring som han själv begärt i åtta år.
 

Den här mannen kommer att gå till historien, men inte på ett positivt sätt, definitivt inte. Ha då i åtanke att hans tal igår applåderades av hundratals moderater. Ta med er det när ni möter era lokala moderater vid valstugorna.” Reinfeldt och världens lidande


 Barn utnyttjade av pakistanska män


Det är synd att inte fler svenskar är lika alerta som Kenneth Sandberg (KS) som här skriver om vad som pågått I Storbritannien med polisens vetskap men som inte “orkat” bry sig. De var rädda för att hängas ut som rasister om de tog tag i det hela. Nu står de i TV och beklagar att de var så ohörsamma!!!!

Jag har tagit med alla de som KS skickat informationen till så att de en dag när rannsakningens timme kommer inte kan säga att de visste inget.

Sent: Saturday, August 30, 2014 11:44 AM


Pakistansk liga har  utnyttjat sexuellt ca 1400 barn mellan 1997 och 2013

”Åtminstone 1.400 barn misstänks för att ha blivit utnyttjade sexuellt i staden Rotherham mellan 1997 och 2013 i en skandal som skakar Storbritannien. Trots flera anmälningar om att barn utnyttjats sexuellt av en liga i Rotherham nära Sheffield ingrep inte polis och sociala myndigheter, framkom i en utredning som offentliggjordes på tisdagen.

Varför inte ansvariga agerade, trots att det fanns rapporter om övergreppen, finns inget tydligt svar på. En möjlig förklaring, som polisen ger i Jays utredning, är att männen i ligan har pakistansk bakgrund. Polisen tvekade att agera eftersom den inte ville uppfattas som rasistisk.
........

I går Rotherham, Storbritannien. Idag - och i morgon (?) - det “mångkulturella” Sverige...

//Kenneth Sandberg
PS Att artikeln – utan utelämnande av etnicitet – också publicerades i Asylsvenskans papperstidning, kan väl bara förklaras som en “olycka i arbetet”!

//Kenneth Sandberg”


"Åtskilliga av Rotherham´s 1400 unga flickor offer för våldtäktsmän fick barn efter att ha blivit gravida med de män som våldtog dem. Men några av flickorna som ville behålla sina barn hade de sociala myndigheterna tagit hand om - och de fick aldrig se dem igen.

En av dem som fick ett barn var Laura Wilson, 17 år, som mördades år 2010 för "att ha fört skam” de anhöriga till två pakistanska män som hade haft sex med henne. Hon blev knivhuggen och kastades i en kanal av Ashtiaq Ashgar, då också 17, när hennes lilla flicka var bara var några veckor gammal - efter att hon berättat för Ashgars familj, och familjen till hennes barns far, Ishaq Hussein, 22, om sina relationer med dem. Socialarbetare hade känt i åratal att Laura var i riskzonen då det gällde dessa asiatiska rövargäng. Man misstänker att hon blev måltavla för männen från 11 års ålder.

Laura Wilson, 17 år, mördadHennes baneman

Ashtiaq Ashgar

 Jay-rapporten uppger att i flera fall drabbades offren av "ytterligare trauma" efter att deras barn togs bort och kontakten med barnen stoppades.”The Thestar, Mirror, Telegraph
Läs:
Vad är ondska?VEMS IDEAL? Se upp för folkpartister framför andra

2 kommentarer:

  1. Otäck läsning och vi kanske har liknande fall i Sverige - men det får vi ALDRIG veta eftersom det kan utlösa RASISM.

    Näst efter mord är det nämligen det mest hemska som finns i Sverige.- att vara rasist!
    Heima

    SvaraRadera