lördag 13 september 2014

De "goda" är inte alltid så goda. Islamiseringen av SverigeDen profilerade Moderatpolitikern och nämndemannen Torbjörn Junhov dömdes 2010 för att vid upprepade tillfällen sexuellt ha förgripit sig på sitt eget barnbarn, sedan hon var 5 år gammal.
Moderatpolitikern Torbjörn Junhov hade flera tunga politiska uppdrag inom såväl kommun som landsting och kyrka. Han har under åren också varit aktiv i samhällsdebatten och fått en rad utmärkelser för sitt arbete. Läs mer
Det var 21-årige Jonatan Bengtsson, nr 31 på Socialdemokraternas lista till kommunfullmäktige i Alvesta, som låg bakom mordhot mot polis och Sverigedemokratisk Ungdom på Twitter inför SDU:s torgmöte i Växjö. Nu står det klart att Socialdemokraterna inte avser göra något åt Bengtssons hot, för vilka han greps och misstänks för olaga hot (Växjö tingsrätt, B 3513-14 . Läs mer Islamiseringenn av Sverige fortsätter.


Nu söker man, via Arbetsförmedlingen, en islamsk rådgivare i den mångkulturella staden Örebro åt Marockanska Rådet i Sverige.

I annonsen kan man läsa:
”Islamiska rådet söker en islamisk rådgivare 

Arbetsuppgifter 
På uppdrag från det islamiska rådet ska du hålla i föreläsningar och seminarier runt om i Sverige där du ska sprida den islamiska läran. I arbetet reser du mycket vilket ställer höga krav på flexibilitet och engagemang. I arbetet ingår även kontakt med media och spridning av reklam.

Krav 
Utbildad inom den islamiska läran
Tala/skriva franska, arabiska och engelska obehindrat
Körkort -B

Kontakta Jamal vid frågor: 0704-563086
Körkort: B
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön
Ansökan: Sista ansökningsdag: 2014-10-30
Kontaktpersoner: Jamal 0704563086 wwazama99@hotmail.com

Arbetsgivare: Islamiska Marockanska Rådet i Sverige
Islamiska Marockanska Rådet i Sverige
70373 ÖREBRO

Besöksadress: Balladgatan 1 H
Telefon och webbplats: Tel: 0704563086. Exponerat

1 kommentar:

  1. Märkligt med imamen som söks - han behöver inte kunna svenska. Varifrån kommer hans lön.
    Skulle vara intressant att veta det plus hur stor den är.
    Heima

    SvaraRadera