tisdag 16 september 2014

En nationalstat ska först se om den egna befolkningenDSM:s nisch är:
Att säga det som sällan sägs
men som borde sägas...
behöver sägas.
 DSM nr 5 -2014
 Ur innehållet:
Planlös invandringspolitik hotar samhällsbygget. Läs här
Noterade iakttagelser om Chemtrails
Islamiseringen av svenska kkyrkan
Vi ville inte veta därför förstod vi inget

Lösnummer kan köpas på Hedengrens
Bokhandel i Stockholm + i landets
PRESS STOP-butiker eller beställas här 
ERBJUDANDE
Bli provprenumerant!
Betala 50 kronor och Du får Nya Numret + de två följande
Sätt in de 50 kronorna på DSM:s pg 18 02 40-4 alternativt bg 5296-8070
Glöm inte att ange vart DSM skall skickas!

Mona Sahlin: Vi får komma ihåg att 87 % röstade inte på SD
men….
94% väljer inte V

68% väljer inte S

93% väljer inte Mp

94% väljer inte C, Fp, Kd

77% väljer inte M
Sverige vid ett vägskäl
Sällan eller aldrig har ett väl utvecklat land spelat hasard om sin framtid som  Sverige gör.
Om Sverigedemokraterna är extrema vad skall man då kalla ett politiskt etablissemang som siktar på att göra  Sverige till  en fristad för världens lidande? I år kommer detta att resultera i 135.000 nya svenskar. Det kan bli många fler.
En statsminister från ett konservativt parti säger att "det handlar inte om politik , utan om medmänsklighet". Han ber svenskarna öppna sina hjärtan och plånböcker så att Sverige kan ta emot de drabbade människorna.

Politik handlar om styrning, om fördelning av resurser. - . En nationalstat  måste först och främst tillgodose befolkningen. Sverige har som första land i historien sagt att "nej, ansvaret gäller hela världen." Den norska socialdemokratin har samma retorik, men Sverige är först med att omsätta det  i praktiken. Det är politik som missionering. När en konservativ statsminister uttrycker sig som en predikant förstår man att Sverige drabbats av en väckelse. Det nya Sverige är ett gigantiskt experiment.”Snaphanen och Document

Den jihadist som utförde morden på två amerikaner och en engelsman är en och samma person. Han hade vuxit upp i Storbritannien men kände ingen tillhörighet till landet. Så kommer vi att få det i vårt land. ISIS finns redan här. Igår hörde jag på Aktuellt hur bl.a. Erik Ullenhag framförde att mångfaldspolitiken skall fortsätta.

Etnisk rensning förordas  i Skånska Dagbladet
Så här skriver Kenneth S:
Insändarna lägger de aldrig ut på nättidningen, så därför har jag tyvärr ingen länk till texten.

Rubriken är “Varför Sverige måste gå före”, och det står bl a att “Vi har en skuld till mänskligheten att betala tillbaka” (på grund av att Sverige valde att vara neutrala under andra världskriget).

Det jag tycker är mest upprörande är att man från SkD´s sida väljer att publicera en så stark text, utan att författaren framträder med sitt namn..! Tidningen har med all sannolikhet fått namnet på skribenten, men det är ju en helt annan sak.

//Kenneth

Sent: Monday, September 15, 2014 1:21 PM
To: de politiskt korrekta journalisterna, den s.k. eliten i  dagstidningar radio och svensk television
Subject: Etnisk rensning förordas i SkD

UR Skånska Dagbladet 15 sept 2014:
“Den befolkning vi har på orter som Sjöbo skulle ju teoretiskt kunna utvecklas till ett praktiskt problem. Detta understryker behovet av att vi så snabbt som möjligt får en befolkningssammansättning och väljarkår som ligger i linje med vad världssamfundet har rätt att förvänta sig.

Detta är den grundläggande drivkraften för den invandringspolitik vi idag för”.
......

Ovanstående insändare är inskickad av en anonym “Centerpartist”. Klarare än så kan knappast deklareras att den förda politiken syftar till att så hastigt som möjligt byta ut svenska folket genom massinvandring.

Detta publicerat i en tidning som i likhet med övriga PK-media tillskrivit SD och invandringskritiker syften som etnisk rensning...

//Kenneth Sandberg

Läs:
Hur skyddar vi oss från det danska giftet.
Karin Arbsjö på Asylsvenskan. Det är sådana journalister som svenska folket inte behöver. Journalister som idag efter riksdagsvalet 2014 bekymrar sig över och undrar varför Sverigedemokraterna har fått 13 procent av väljarkåren. Hela artikeln
 
Lou Reed om journalister: Det finns ingen lägre livsform
Ta del av vad som kallas katastrofintervjun med Lou Reed.
”Jag är rädd 24 timmar om dygnet Men inte nödvändigtvis i New York men Sverige - Jag blir rädd. Det är ... tomt på något sätt, alla är fulla.  Allt fungerar. Du vet, om du stannar vid ett stoppljus och inte stänger av motorn, kommer folk fram och pratar med dig om det. Du går till medicinskåpet och öppnar det och det finns en liten affisch som äger: "I händelse av självmord - Ring ..." Du slår på TV: n, där pågår en öronoperation. Dessa saker skrämmer mig. New York? Nej "
2 kommentarer:

 1. En statsminister från ett konservativt parti säger att "det handlar inte om politik , utan om medmänsklighet". Han ber svenskarna öppna sina hjärtan och plånböcker så att Sverige kan ta emot de drabbade människorna.

  Moderaterna är inget konservativt parti, de är nyliberala. Det började med Carl Bildt och sedan har det bara fortsatt.

  Om moderaterna hade varit konservativa hade de försvarat Sveriges gränser, men nyliberalismen öppnar dessa gränser på vid gavel och därmed påminner de om anarkister istället.

  Man säger att KD är ett socialkonservativt parti, men de är ju också för öppna gränser och ömmar mer för utlänningar än för svenskar, alltså är partiet "kristet" socialliberalt.

  Konservatism handlar om att slå vakt om normer såsom en nation ett folk, kärnfamiljen, försvaret, lag och rätt samt Sveriges sanna historia - inte lögner!

  SvaraRadera
 2. Här är förklaringen varför 32:an genast avgick. Han såg dessutom glad ut som man gör efter ett väl utfört arbete:

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/

  Heima

  SvaraRadera