fredag 5 september 2014

Herr Minister Erik Ullenhag - hur står det egentligen till? Med förståndet, menar jagVisa mig var vi finner islams verkliga ansikteIslams verkliga ansikte  är en fredlig religion baserad på värdighet för alla människor", sade Kerry.

"Det är en religion där muslimska samfund är ledande i kampen mot fattigdomen. Det är en religion där muslimska grupper tillhandahåller grundläggande hälsovård och katastrofbistånd på frontlinjen till några av våra mest förödande humanitära kriser. Och det är en där muslimska grupper förespråkar  universella mänskliga rättigheter och grundläggande friheter, inklusive den mest grundläggande friheten att utöva sin tro öppet och fritt.” Mer här och här

Det är dags att börja fundera över om våra politiker har som det på modernt språk heter ” alla hästar hemma”. Själv tycker jag det verkar som om Erik Ullenhag är förståndshandikappad. I klartext måste man undra om han är riktigt klok-  Han skriver att vi får inte vara oroliga för islam och låta islamofobin ta fart. Den andra amerikanen har halshuggits av IS men vi skall inte vara oroliga”!!! 

Liten man gör så gott han kan

Ullenhag och förståndet
 

”Även de mest fantasifulla skulle inte ens på skoj kunna komma på vissa saker som verkligen sker i vår samtid, som när den barbariska muslimska terrorgruppen Islamiska Staten massakrerar allt och alla i deras väg och integrationsminister Erik Ullenhag (FP) oroar sig för ökad så kallad islamofobi.

 ´Muslimer skildras ofta i en negativ kontext, till exempel i samband med våldsamheter och kvinnoförtryck. Och framför allt är det populistiska, främlingsfientliga och rasistiska partier i Sverige och Europa som levererar de förenklade budskapen. Islam och muslimer ses som ett hot. Myter sprids om hur muslimer har som plan att ta över Europa, bland annat genom att föda många barn. Islam beskrivs som en primitiv religion som anses omöjlig att kombinera med demokrati.

Vi vill stå upp för ett öppet och tolerant Sverige där ingen kollektivt skuldbeläggs. Det offentliga och civilsamhället måste tillsammans motverka fördomar och stereotyper. Kunskap om hur det demokratiska samhället bäst bemöter intoleransen behöver spridas. Och här spelar ofta möten mellan människor en stor roll. Möten människor emellan kan riva murar. Fördomar och hat bemöts när kollektivet blir till människor.´Avpixlatoch SvD

IS ”utför fruktansvärda brott och har förvandlat lantliga områden i Sinjar till bloddränkta dödens fält”, heter det bland annat i rapporten, där människorättsorganisationen samlat hårresande vittnesmål från överlevande.

-Pettersson tycker att Amnesty har fel. Islamska staten har inte inlett någon etnisk rensning, muslimerna har hållit på med etnisk rensning i 1400 år.”Petterssons

" Varför får jag inte vara rädd för islam?
Vilket bottenlöst hyckleri av denna PK-elit!
Vilket ofattbart svek mot vårt land! "

”På partiledardebatten igår fick Åkesson in en riktig fempoängare.
Han sa i stora ordalag att flera hundra tusentals svenskar är oroliga för sin välfärd, hur det ska gå med pensionerna, om åldringarna kommer att svälta ihjäl, om det finns några jobb åt svenskar, bland annat, och ni har mage att kalla dessa oroliga människor för rasister och annat fult!” Mer här
Läs:

2 kommentarer:

 1. Muslimers Marknadsföring av Islam skapar IS-lamofobi
  När det gäller vänstern så är det ett återkommande tema att det inte var någon r i k t i g socialism i Sovjet, Öststaterna, Kina osv. alla tolkade Marx fel.
  Nu är det Koranen som påstås feltolkad av alla utom västs "intellektuella" med rätt värdegrund. Den korantolkning som leder till det sanna humana, fredliga Islam har tydligen inga av följande och många fler organisationer lyckats med; IS, Boko Haram, al Shabab, al-Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Hizb ut-Tahrir, Hizbollah, Ahrar al-Sham, Nusra Front, Liwa Fallujah Hauran, Saraya al-Jihad and Jabhat Thowar Souriya. Inte är väl heller de ledande muslimska länderna Iran och Saudi några föredömen?

  Många av de totalt 56 muslimska länder som finns måste också ha tolkat Koranen fel. Frågan blir då vilka organisationer och länder tolkar Koranen rätt, Erik Ullenhag och intelligentsian? Ni borde ge världens muslimer lektioner i sann Islam, den Islam som överensstämmer med er värdegrund, istället för att skuldbelägga svenskarna för "islamofobi".

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 2. Svenska folket har makten och skyldigheten mot sina barn och barnbarn och kommande generationeri vid valet nu i September att förpassa ALLA urblåsta politiker inom 8Klövern till historien över politiker som NÄSTAN lyckades med att utplåna Sverige och det Svenska Folket.

  SvaraRadera