söndag 14 september 2014

Idag röstar vi för Sverige som nation. Stoppa storspelarna
Idag röstar vi för Sverige
Att rösta Sverigevänligt ÄR att rösta mot rasism – på riktigt! Det är att rösta mot alla sorters rasism, oavsett vilken grupp som drabbas, oavsett vem som är avsändaren. Det är också att rösta mot totalitära ideologier som vänsterextremism, högerextremism, islamism och demokratikvävande politisk korrekthet. Att rösta Sverigevänligt är att rösta för ett öppnare Sverige med en bredare åsiktskorridor där en större mångfald av åsikter ryms, ett Sverige där vi kan tala fritt utan att riskera bli stigmatiserade, hotade och misshandlade för våra åsikters skull, ett Sverige utan oikofobi och nationalmasochism där vi får vara stolta över att vara just svenskar, ett Sverige där media inte är mästrande folkuppfostrare, förmyndare och censurorgan som i maskopi med det politiska etablissemanget dikterar vad vi ska tycka och tänka."Avpixlat


Fr. Snaphanen:

Okej, Jimmie Åkesson har spelat på nätkasino"


Vem tar upp Stefan Löfvens separationsproblematik?

Varför har vi inte fått några avslöjande scoop om övriga partiledares svagheter, riskbeteende, missbruk och psykiska konstitution? Varför tar ingen tag i Stefan Löfvens separationsproblematik sedan han som bebis blev bortlämnad av sin mamma? Gång på gång lyfter Löfven fram sin barndom i politiska tal och debatter och använder den som propaganda för att vi ska visa samma solidaritet mot jordens alla befolkningar som han själv fick av sina fosterföräldrar i Ådalen. Jämförelsen inte bara haltar, den är totalt irrelevant. Tänk så ledsen Stefan ska bli när han upptäcker att alla inte är solidariska tillbaka.


…Varför vågar ingen journalist närma sig Fredrik Reinfeldts uppenbart psykopatiska läggning och de problem den ställer till både för hans riksdagsgrupp och hela svenska folket? Hans svart-vita strafftänkande har resulterat i en ännu mer extrem invandringspolitik sedan han slagit sig ihop med miljöpartiet för att straffa de 5,7 procent som röstade på SD i valet 2010. Därmed straffar han hela svenska folket på grund av en personlig aversion.

Allt som är omedvetet är riskfaktorer, Löfvens respektive Reinfeldts personlighetsdrag och erfarenheter är omständigheter som riskerar att sätta deras omdöme ur spel och påverka deras arbete som politiker.


Sjuklövern – de verkliga storspelarna

De verkliga storspelarna – vilkas spelande inte tilldrar sig något intresse från journalisterna – är Sveriges övriga sju partiledare som på arbetstid och utan tillåtelse spelar med andra människors pengar. Deras spelskuld är enorm. Vare sig vi vill eller inte tvingas alla som betalar skatt att delta i den gigantiska miljardgambling som sjuklöverns massinvandringspolitik innebär.

I dag har du möjlighet att stoppa storspelarna

Lars Hedegaard tar Mao Zedong som exempel. Han mördade 70 miljoner av sina landsmän. Mao älskade ödeläggelse. ”Långvarig fred”, skrev han, ”är outhärdlig för människor, och vi måste skapa flodvågor av ödeläggelse.” (Jung Chang och Jon Halliday: Mao: The Unknown Story, 2005, sid. 14).


Mao Zedong lyckades med ödeläggelsen. Det fanns knappt en sten kvar av den kinesiska kulturen när han var färdig med sitt samhällsomstörtande projekt. Och Sveriges gamblers har kommit långt med att förstöra Sverige. Lite mer massinvandring, tvång och diktat bara så ska det snart vara fixat.

De politiska storspelarna spelar ett högt spel med dina pengar och din trygghet. I dag har du möjlighet att stoppa dem från att fortsätta förstöra ditt land. I dag. Var rädd om den möjligheten. Sedan dröjer det fyra år till nästa tillfälle.” Julia Caesar - Storspelarna


2 kommentarer:

  1. Ja denna regerings storspelande med våra skattepengar är värre än Åkessons spelande som han själv står för.

    Det vräks pengar över "invandrare" medan vi svenska pensionärer får leva på svältgränsen. Dessutom så står dessa utländska bidragstagare för den största brottsligheten och i de flesta fall bakom de stigande fallen av våldtäkter.
    Heima

    SvaraRadera
  2. Nu när Reifeldt har lämnat in sin avskedansökan väntar vi med spänning på vilka lik som kommer att ramla ur garderoberna. För att det finns lik råder det inte minsta tvekan om frågan är bara hur ekonomiskt stora de är för oss de Svenska skattebetalarna. Jag personligen är övertygad om att storleken på dessa är så gigantiska att Sveriges ekonomi troligtvis kommer att kapsejsa. 2015 blir ett prövningens år för vad som komma skall.

    SvaraRadera