tisdag 9 september 2014

Kina och Alliansen. Dåligt ledarskap i stridshingsten Reinfeldts parti.”Kina fäller Alliansregeringen

KINAS STORHET SOM STORMAKT NR 1 med all sin ekonomiska, sociala och tekniska utveckling är överlägsen alla övriga stormakter såsom Indien, Ryssland och USA. 
Storheten begränsas tyvärr av den demokratiska ofriheten som illustreras av advokaten och samhällskritikern som kallats "Kinas samvete" GAO ZHISHENG. Den fasansfulla och obeskrivliga tortyr som Gao utsatts för under de senaste tre åren beskrivs i e-postmeddelandet som kom vid 3-tiden igår morse. Se e-brevet från direktor Bob Fu på China Aid.”Mxp

Den här mannen kommer att gå till historien, men inte på ett positivt sätt, definitivt inte. Ha då i åtanke att hans tal igår applåderades av hundratals moderater. Ta med er det när ni möter era lokala moderater vid valstugorna.” Reinfeldt och världens lidande


Den före detta M-politikern Camilla Engström från Danderyd skriver om ett parti i fritt fall.

”Det imploderande partiet
De väljer att tala om det de själva vill – jobb, skolresultat och ekonomi – och har inte noterat att miljöfrågan, jämställdheten, försvarets brister och de skenande kostnaderna för integration av nya svenskar kräver uppmärksamhet.
Den främsta orsaken ligger i det förstelnade ledarskapet: man uppskattar inte medlemmarnas engagemang utöver det som ryms på en plusgiroblankett. Ett parti som inte konstruktivt tillvaratar medlemmarnas engagemang kommer förr eller senare att falla sönder, implodera som en kollapsande stjärna. Då hjälper inte dörrknackningskampanjer som sysselsättningsåtgärd för medlemmarna.
…Ett parti som knappt övertygar medlemmarna kan knappast övertyga väljarna. Vad som nu behövs inför nästa val, är partidemokrati och nya ledare. Ledare som inte stelnat i egenintresse utan som med moderata grundvärderingar och fräscha visioner kan göra Sverige bättre.Läs hela artikeln

….Budskapet till väljarna är att det inte ska gå att ändra på invandringspolitiken på demokratisk väg utan att varje röst, oavsett vilket parti man lägger den på, blir en röst för ökad invandring.
– Vi ska isolera dem från inflytande, sade han bland annat och hävdade att det var just det han hade gjort när regeringen kort efter valet slöt en överenskommelse med Miljöpartiet om asyl- och migrationspolitiken.
– Effekten av SD var att vi fick en politik i motsatt riktning, förklarade statsministern belåtet…Petterssons

Fr. Snaphanen
…Under det som på ytan ter sig som en förutsägbar valrörelse med förutsägbara positioneringar och tomma vallöften ruvar en varböld som kommer att spricka på valnatten. Den består av alla frågor som politikerna har vägrat ta i, och de är många. På valnatten stelnar de bildmässiga leendena, då vaknar hyenorna som fortfarande lurar tyst i kulisserna. Det kommer inte att bli någon trevlig tillställning när Sveriges nya maktkonstellation ska formas. Huvuden och tårar kommer att rulla.

“Invandringspolitiken mitt i ett systemhaveri”
Bakom valrörelsens dimridåer och bondfångeri finns den vanliga beröringsskräcken inför Sveriges ödesfråga, invandringspolitiken. Sjuklöverpolitikerna har målat in sig i ett hörn och belagt sig själva med munkavle för att slippa ta ansvar för det praktsvek de begår mot svenska folket när de utan stöd i folkopinionen släpper in Europas största asylinvandring. Av rädsla för att få smaka på sin egen rasistmedicin har de bakbundit sina händer. Det är betydligt mer riskfritt och ångestdämpande att prata om pseudofrågor, som en tredje pappamånad.

“Den svenska flykting- och invandringspolitiken står mitt i ett systemhaveri. (…) Valrörelsen 2010 gick ut på att utmåla SD som illitterata neanderthalare och inte angripa problemen alls. Denna valrörelse tycks gå ut på att angripa SD som illitterata neanderthalare och rabbla siffror med tveksam relevans. I praktiken samma förhållningssätt. 2010 fick SD 5,8 procent, 2014 kommer de att landa högre”

En avdankad stridshingst mitt i livet
Statsminister Fredrik Reinfeldt (m) ler mot mig på valmaterialet från moderaterna som jag har fått i min brevlåda. Det är ett tillkämpat leende som inte når ögonen, en ansträngd grimas hos en avdankad stridshingst mitt i livet.  “Jag är en stridshingst och bra på att kämpa” sa Fredrik Reinfeldt till TT:s reporter Peter Wallberg i oktober 2013.

Paradoxalt nog är det han som tar ett steg ut ur det inmålade hörn som han delar med samtliga sju gammelpartier. Tio månader efter stridshingstuttalandet står han på Norrmalmstorg i Stockholm och framför i sitt sommartal ett tungt besked till svenska folket. I åtta år har han utmålat invandringen som ren vinst för Sverige. Nu tvingas han erkänna att den kostar enorma summor. Han berättar gärna att alliansregeringen har sett till att skapa 250 000 nya jobb. Men han berättar inte att 806 462 utlänningar har fått uppehållsrätt eller uppehållstillstånd sedan 2006 till och med sista juli i år. Nästan en miljon. Bara under första halvåret i år har 32 997 utlänningar fått uppehållstillstånd.
 Läs kommentarerna:
Här är en:
Invandrare 1957-Posted: 31 August 2014 - 07:15 -
Reinfeldt har helt rätt att invandringen kommer att bli en vinstlott. Det blir den dag när bostadsbubblan löser ut. När ekonomin brakar ihop. När svenskarna står handlingsförlamade utan pengar bara skulder inte ens pensioner. Då kommer Reinfeldts fattigsverige att växa upp. Då plockar araberna fram miljonerna och somalierna hämtar pengarna och bygger upp det nya Sverige. Det gränslösa kulturlösa Bilderberg Sverige. Bildt o Reinfeldt får toppositioner i det nya världssamhället. Svenskarna är en bisak i det hela. Kommer troligen att kallas för folkmord i historieböckerna.landet som försvann med sin befolkning. Läs hela mellan pest och kolera

Svensk utan hopp Posted: 31 August 2014 - 16:49 -
Läser man lite om “Frankfurtskolan” så ser man kanske kopplingarna mellan “Nya Moderaterna” och Tokvänstern samtidigt som man förstår SVTs kommmunistvurmande och den totala mörkläggningen i Sverige.

Angela- Posted: 31 August 2014 - 16:44 -
Utdrag från Aftonbladet:
“Bildt och Ahlin har också suttit i flera internationella maktsällskap tillsammans. En av dem är Trilateral Commission, en privat amerikansk organisation som grundades på 70-talet av bland andra bankmannen David Rockefeller.


– Jag tog över platsen i kommissionen efter Margot Wallström. Det var kul när jag kom med i början av 2000-talet. Då var det Bildt, jag, Marcus Wallenberg, Belfrage och Ewa Björling. Det var intressanta personer som var med.”
Intressant att Wallström varit med i Trilateral Commission. Det var en dold hemlighet. Visste jag inte . Där ser man. Förstår jag varför bilderbergaren och Wallenbergs nickedocka Löfven vill ha in henne i regeringen. Ahlin finns ju redan där. 

Detta kallas för demokrati. När pajaserna leds av utländska maktklubbar med den globala finanseliten. Nu måste väl ÄNDÅ tvivlarna TRO på det. Det är ingen konspirationsteori. Det ÄR konspiration.
Anna Ekström, generaldirektör för Skolverket ryktas ha varit med på Bilderbergmötet i Köpenhamn. Värt att beakta vem som nedmonterar skolan.

Tony- Posted: 31 August 2014 - 09:06 -
Fredrik Reinfeldt skryter om att Sverige är en humanitär stormakt, men han säger inget om att Sverige är Europas Pensionsdvärg med så usla pensioner att tusentals människor inte kan leva av den, och det som så mycket annat så hänger det ihop med mastodontinvandringen av all jordens flyktingar och minst lika många lycksökare.
Så varför ska någon tro på vad Reinfeldt säger? I åtta år har han ljugit om att den höga invandringen är en ekonomisk vinst för landet, nu under galgen tvingats erkänna att det kostar merparten av statsbudgeten, och sen vill han få folket att tro att det på sikt blir ekonomiskt lönsamt?

Tro honom inte, han är en notorisk lögnhals som inte förtjänar någon som helst uppskattning och tilltro, han är och har varit ett enormt skadedjur för landet, det är bara att kolla in grafen över invandringen kontra dom andra Nordiska länderna så förstår man att Sverige befinner
sig på hal is!


Och inte lär det bli bättre med dom Rödgröna Kmeerna, dom kommer att föra en liknande politik men med gigantiska skattehöjningar som följd, för att dra ner på intaget av oanställbara människor utan utbildning finns inte i sossarnas värld, dom kör sitt gamla konsept med skattehöjningar som enda recept. Julia Caesar Pest och Kolera
Läs:
Historien har kommit ifatt verklighetsuppfattningen
Landsförräderiet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar