måndag 29 september 2014

Mångkulturingenjörerna och offren. Isis i Sverige. Den försmådda vänsternFr. Snaphanen:

Det brutala mordet på Elin Krantz


"I dag är det fyra år sedan Elin Krantz hittades brutalt våldtagen och mördad i ett stenparti i Göteborg. Mordet chockade Sverige med sin hänsynslöshet. Ethiopian Ephrem Yohannes Tadel blev efter grundligt polisarbete åtalad och dömd till 16 års fängelse och permanent utvisning från Sverige.

Elin blev offer (Collateral Damage) i skapelsen av det nya Sverige, ”mångkulturingenjörerna” bryr sig inte om offren, och flera hundra dödsfall och många tusentals vålds- och våldtäktsoffer ignoreras  konsekvent. Överflödigt att nämna så finns det inga artiklar på svenska om mordet på senare tid. Artikeln bygger på flera reportage på denna blogg bland andra Ett politiskt mord del 1 och del 2. Frie. ord no har haft samma betänkligheter på foton, som jag hade den gången.. Det tog mig en halv dag att bestämma mig för att använda dem, att Frie. ord.no kom fram till samma beslut i dag bekräftar för mig att det var riktigt att tvivla och riktigt att använda dem.
 
”I dag är det fyra år sedan Elin Krantz hittades brutalt våldtagen och mördad i ett stenparti i Göteborg. Mordet chockade Sverige med sin hänsynslöshet. Ethiopian Ephrem Yohannes Tadel blev efter grundligt polisarbete åtalad och dömd till 16 års fängelse och permanent utvisning från Sverige.
 

Den 26 september, 2010, blev Elin Krantz, 27 år, misshandlad, våldtagen och dödad av 23-årige Ephrem Yohannes. Yohannes hade invandrat till Sverige 2009 från Virginia, USA. I USA hade Yohannes redan en historik. Han hade, trots sin ungdom, redan dömts sju gånger enligt amerikansk lag. Men han fick stanna i Sverige efter att ha gift sig med en etiopisk kvinna som bodde i landet.


Vi på Frieord.no är av den uppfattningen att vi inte skall dela eller publicera råa eller stötande bilder. Våra läsare ska inte behöva se sådant, om det inte är av en mycket nödvändig karaktär. I denna fråga har vi kommit fram till att detta är ett sådant fall. Men vi väljer att publicera bilderna längst ner i artikeln…Vi ber läsare under 18 år eller andra som inte tål att se stötande bilder att inte scrolla längre ner på sidan. Snaphanen och Frieord. No.

 Fr. Snaphanen:

Det är i lokalpressen man kan läsa vad som sker i Sverige skriver  Paula Neuding om några allvarliga exempel på samhällsupplösningen i Sverige. Vad vi ofta ser är att svenskar attackeras oprovocerat och behandlas som tjänare i sitt eget land. Ett exempel från idag: "Den BARA VARA ute efter ATT SKADA mig." Att hon inte blev våldtagen är ren tillfällighet. Politikerna har gjort detta vanligt och ignorerar det konsekvent, naturligtvis, det är kriminellt och ingenting annat.

Arvet efter Sahlin och Ullenhag

–” Plötsligt sparkade en av killarna till bakhjulet, berättar Jozephine-Pilgrim. Hon tog emot sig med foten men tappade ändå balansen. Samtidigt fick hon ett hårt knytnävsslag i ansiktet. Sedan sparkade de mig i ansiktet. Den brutala attacken var helt oprovocerad. Dessutom har Jozephine-Pilgrim två vänner som under hösten råkat ut för samma sak i ungefär samma område. Båda blev misshandlade och sparkade i huvudet utan att något stals, säger hon…Överfallet på Jozephine-Pilgrim skedde heller inte långt från det ställe där en 21-årig kvinna uppgav att hon blev våldtagen natten till fredag.” Snaphanen och Barometern

De har lämnat tryggheten i Sverige för att strida för IS - världens mest fruktade terrornätverk.
Lönen är krigsbytet, och där ingår bland annat tillfångatagna kvinnor som utnyttjas som sexslavar.
– Man kan inte bli muslim och samtidigt kämpa för att få ett demokratiskt land, säger jihadisten "Muhajir".

 I dag publicerar Expressen namn och bild på 21 svenskar som strider eller har dött för IS.” Expressen

Är det vad som väntar svenska flickor? ISIS har rövat bort tusentals flickor och använder dem som sexobjekt. Ställer man inte upp på detta så mördas man. Man måste fråga sig om svenska journalister är riktigt kloka. De skriver om detta som pågår i Irak och Syrien men verkar inte reflektera över vad som kommer att hända här i Sverige.

Är det bara jag som reflekterar över att så många utlandsfödda finns på redaktioner och i TV och har synpunkter på hur Sverige skall bli? Om de är missnöjda så kan de väl åka tillbaka där de kommer ifrån, t.ex. Tofe Lifvendahl på Svenska Dagbladet.


 "Nybyggarlandet Sverige dyker upp igen

….Ja, Centerpartiet har varit ett visionärt och modigt parti på den här stämman. Stämmans tema hade just Nybyggarlandet. För att vi ser att människor som vill komma hit och arbeta, driva företag, men också människor som flyr undan krig och förtryck – ska få komma hit, skapa sitt arbete, starta sitt företag, göra rätt för sig, betala skatt och kunna själv. Jag tror att det är en väldigt viktig, liberal och öppenhetlig ingång som jag som frihetlig centerpartist gärna vill anta." 

Som vanligt grundades alltså dessa liberala tankar på drömmar, högtravande principer och rent önsketänkande. Att kalla Sverige för ett nybyggarland är naturligtvis ett enormt hån mot de svenskar som lever och bor här, samt de tidigare generationer som har byggt upp landet. De fick här höra att Sverige var ödemark, redo att tas i besittning av nya folk från Afrika och Mellanöstern.” Tobbes Medieblogg

Julia Caesar bok "Landet som försvann" - Politiskt inkorrekta krönikorVi som är födda på 1940-talet växte ju upp i ett radikalt annorlunda samhälle än det vi nu har i Sverige.

Flera förändringar har varit till det bättre, men andra har inte varit det.  Även försämringar måste kanske accepteras, där de är ofrånkomliga eller då något positivt uppnås i utbyte.


En annan sak är sådana försämringar som är politiskt skapade och i grunden onödiga. Detta gäller kanske framförallt massinvandringen och mångkulturen, med alla sina negativa följdverkningar. ” Tänd ett ljus


”Den försmådda vänstern våndas
Vänsteridealisternas etikettsregler är självklara för andra universitetsutbildade radikaler i världens storstäder, men nästan obegripliga i Sölvesborg.

… Nu har det rysts i spalterna i mer än en vecka över Sverigedemokraternas framgångar. Vems fel är det att de ”släppts fram”, som formuleringen ofta lyder?

Det finns en underförstådd mening. Den är att åsikter av det här slaget förstås alltid funnits, men att man inte tar in dem i det offentliga rummet, lika lite som man klampar in med smutsiga stövlar på salongsmattan. Att faktiskt rösta för sådan politik är att missta det offentliga rummet för köket, där folk är fria att muttra vad de vill.

… Vad kommer att hända med denna vänster nu, när valresultatet fått flera av dess främsta representanter att erkänna att de är ”besvikna på svenska folket”? Kan vänstern lära något och åter börja samtala med svenskar, som inte läst genusvetenskap och postkoloniala studier? Eller är de radikala teorierna så viktiga, att alla utom den universitetsutbildade medelklassen måste slängas ut ur det offentliga rummet? Hittills verkar det senare gälla.”  Johan Hakelius


Klart som korvspad. Läs vem som är vän med fienden och fienden som är vän med en annan fiende. Kul. Precis så känner man. Man fattar ingenting av det som pågår i världen. EKP

…TACK GODE GUD! Vi slipper Carl Bildt

  Läs hela artikeln. Parnassen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar