måndag 8 september 2014

Svenska folkets ödesval den 14 september 2014En vecka till vårt ödesval!Ja kära läsare, om en vecka har Du Din stora chans att rita om den politiska kartan.


Att rösta mot gruppvåldtäkter, våld och stölder mot försvarslösa äldre, knivskärningar, och mord på öppen gata, inbrott i bostäder, inbrott i kommunala och statliga byggnader som är basen för vår demokrati, ännu så länge.Vanvård av våra äldre till döds p.g.a.personalbrist som leder till stora lidande för dessa försvarslösa åldringar som byggde upp basen för detta ”rika generösa” land.

Rösta emot väntetider på upp till 12timmar på akutintagen på våra sjukhus trots att Du har svåra smärtor, därför de papperslösa går före i kön trots att de aldrig har bidragit med en skattekrona och troligen inte heller kommer att göra det i framtiden.Gängskjutningar och regelrätta avrättningar äger dagligen rum på våra gator och ofta i dagljus utan att någon reagerar mot detta, kanske vaknar de först när ett oskyldigt svenskt barn träffas!


Rösta mot tiggeri i organiserat utförande på våra gator som har dragit hit massor av folk i arbetsför ålder från länder som har en betydligt lägre arbetslöshet än vad Sverige har. Rumänien har 4% arbetslöshet och Bulgarien ligger strax över detta.


Så möjlighet för att få ett arbete i ett land där tiggarna kommer ifrån är betydligt större än här i Sverige. Kan det möjligen vara så att det är bekvämare att sitta på gatorna och skramla med muggar än att resa hem och ta ett hederligt arbete, eftersom de folkgrupper som ingår i tiggarskarorna aldrig har haft något som helst intresse för att söka sig ett jobb för att försörja sig och sina familjer på ett hedervärt sätt! Att bli en del av samhället de lever i har aldrig varit någon ambition från deras sida.


Flyktingbranschen med sidogrenar som sk ensamkommande småttingar och  apatiska barn,anhörig invandring av många äldre som skall försörjas med skattefria pensioner och belasta vårdapparaten och ta upp platser som skulle ha ställts till svenskarnas förfogande.Det betalas av oss trots att vi aldrig blivit tillfrågade om detta. Men  i veckan eller på valdagen får Du indirekt frågan och då kan Du svara ett rungande NEJ till det vanvett som kallas flyktingpolitik i Sverige!


Det är ett folkförräderi som våra folkvalda och journalister står för som får Vidkun Quisling att le i sitt helvete och nicka fönöjt.


Ja Du svensk Du har mycket mer att begrunda  på Din väg mot vallokalen under den här sista veckan t.o.m. söndag den 14 september. Du har bara denna chansen. Ta den nu när Du har den.Tänk på Dina barn och barnbarnBetänk Brutus tal till Cassius efter det han oskadliggjort tyrannen.


Det gives en ebb och en flod i alla människors öden. Rätt begagnad leder floden fram till lyckan, försummad strandar livets hela resa , blint på klippor, skär och allsköns elände. Högt vatten har vi nu och vi flyter lätt så låt oss följa strömmen innan vi förlorar hela vår laddning.”


ur Julius Caesar av William Saroyan Shakespeare.Försitt inte den här chansen!/Katinka Glahd.

Fredrik Reinfeldt är fast besluten att förändra allt det som har varit bra i Sverige.

Från www.lantbruk.com (artikeln finns inte på nätet)
 ” Kan behöva lätta på djurskyddet"

I Moderaternas vision är det svenska jordbruket framgångsinriktat, lönsamt och effektivt. Befriat från krångliga regler och mindre beroende av stöd. Statsminister Fredrik Reinfeldt, M, kan tänka sig att lätta på djurskyddsreglerna så att svenska bönder lättare kan konkurrera med omvärlden.”

Statsminister Fredrik Reinfeldt, har kommit med en ny idé att minska på djurskyddet och få det närmare likt det sydeuropeiska undermåliga djurskyddet. Tidigare har han antytt att halalslakten bör ökas i Sverige så att muslimska slakterier ska tjäna mycket pengar.

Fredrik Reinfeldt apropå halalslakt som djurplågeri:
”Det är mycket märkligt att stora företag inte ser till sitt eget bästa. Här har vi över 400 000 muslimer som lever i Sverige och som rättrogna muslimer vill ha sitt eget halalkött. Det finns ju en efterfrågan och det finns pengar att tjäna men de tas inte tillvara p g a okunskap eller i värsta fall fördomar.” Rapport 1 september 2008Denne  känslolöse politiker accepterar fruktansvärt djurplågeri med hästar, kor, lamm m fl som dödas under fasansfull ångest. Han kan acceptera långa djurtransporter där djuren lider av hetta, kyla, törst och svält.

Fredrik Reinfeldt har inget hjärta att öppna. Denne onde man vill utplåna den humana och kristna etik som varit vägledande för svenska folket sedan urminnes tider och att vi visat omtänksamhet mot kreatur och betraktat hundar och katter som familjemedlemmar.
 Innan valet på söndag bör ni som är djurvänner och vill värna om de lagar och bestämmelser vi har i vårt land att informera vänner och andra om Reinfeldts och hans ”sympatisörer” om vad de har för planer.Läs:
1 kommentar:

  1. Detta val blir ett val så nära en folkomröstning om fortsatt massinvandrig och därmed fördelning av landets resurser vi kommer att komma under överskådlig framtid. En röst på något av 8 Klöverpartierna är en fullmakt till förrädarna att fortsätta på inslagen väg och även öka omfördelningen allt snabbare till förmån för ALLA andra än Svenska Folket. Merparten av Svenska Folket kan INTE efter att ha röstat efter gammal vana komma om ett antal år och beklaga sig över bristande resurser och förfall av landet på ALLA områden. Reinfeldt har klart och tydligt sagt vad som kommer att gälla framöver. Detta kan INTE misstolkas av någon som är vid sina sinnes fulla bruk. Folket har makten att via valsedeln göra skillnad. Detta är det minst smärtsamma sättet att åstadkomma en förändring. Alla andra alternativ är absolut inte trevliga.

    SvaraRadera