söndag 12 oktober 2014

Amatören i Vita Huset - En trainee som exekutiv chefWND – exklusivt Michael Savage

En månad kvar att rädda Amerika
Ny "profetisk” bok varnar nationen inför mitten av mandatperioden

 
När Barack Obama presenterade sig Demokraternas Nationella Konvent  2004 och förklarade att det fanns bara ett Amerika - "inte ett liberalt Amerika och ett konservativt Amerika" och "inte ett svart Amerika och vitt Amerika" var det många som direkt föreställde sig honom som en framtida presidentkandidat med ett unikt kulturarv och extraordinära retoriska färdigheter som skulle göra det möjligt för honom att förena en nation uppdelad överordnad politisk ideologi och ras. Inte långt efter att han blev president, blev det dock uppenbart för många, inklusive en del liberaler, att Obamas ledarskap och politik hade bara förvärrat skillnaderna.

Mest tillskrivs hans misslyckanden helt enkelt som bristande kompetens, men Michael Savage såg att något mycket mer olycksbådande händer, och i sin nya bok - “Stop the Coming Civil War” anklagar han Obama för att medvetet dela landet.
Vid tidpunktenSavage avslutade manuskriptet, för flera månader sedan, fortsatte många att håna den provocerande tanken att någon president målmedvetet skulle skada nationen.
Barack Obama 2004 Democratic National Convention

Men den senaste tidens händelser, inklusive en ström av centralamerikanska illegala invandrare och inträdet av ebolaviruset till USA, har gjort att "“Stop the Coming Civil War,” Savage trettionde bok, verkar profetisk.

Under tiden tar ett ökande antal konfunderade demokrater avstånd från Obama.

I sitt avslutande kapitel, säger Savage rent ut att hans bok, utgiven av Center Street Books, handlar om  "den konflikt den nuvarande administrationen driver i namn av en större global liberal revolution."

"Som jag ser det, försöker vänsterkrafterna att driva inget mindre än ett socialistiskt övertagande av världsekonomin och världspolitiken", skriver han.

I en intervju med WND, säger Savage att hans förläggare nyligen uttryckt till honom förvåning över att "allt du säger kommer att hända eller skulle kunna hända händer denna minut."

Savage ser det som en logisk slutsats.

Obama har varit engagerad i ett inbördeskrig från den dag han tog över presidentskapet," berättade Savage för WND. "Han sa att han kommer att förvandla Amerika. Vad var det? Vad var det för förklaring? Det är en krigsförklaring mot landets traditionella värderingar och friheter”.
 
"Det var tydligt vad han skulle göra, men alla dansade runt guldkalven", sade han.

Som WND rapporterade, berättade Savage för sina åhörare i förra veckan att Ebola nu kommit till USA på grund av Obamas öppna gränser-policy, som också har gjort de en gång utrotade sjukdomarna att komma in genom centralamerikanska illegala minderåriga som har placerats i offentliga skolor i landet.

Michael Savage:
Savage sade att "den värsta delen av historien" är att om Obama får fortsätta, "kommer det här landet inte att överleva."
Han noterade vicepresident Joseph Biden uttalande John F. Kennedy Forum vid Harvard i torsdags att det som gällde efter andra världskriget ”bokstavligen slits sönder”
"Vad var det han försökte säga?" frågade Savage. "Låtsas han som om  han plötsligt upptäckte vad han gjort mot landet? Och nu vill han oppositionen att tro att han är frälsaren?"

"Det är inte bara ett skämt, "sade han till WND. "Vi är i slutet på vägen här. Jag vill inte leva i ett Venezuela under en diktator och se tillbaka 40 år och säga: "Varför stoppade inte någon honom?'"
 

Sista chansen
Savage, författare till sex New York Times bästsäljare, sade att han hade inga ekonomiska eller personliga behov av att skriva en ytterligare bok. Hans mål, sade han, är att varna folk att vid halva mandatperioden en månad från och med nu är den enda realistiska möjligheten att stoppa Obama.

Savage ser sin bok som en "plan för riksrätt."

"Jag gjorde vad hela republikanska partiet borde ha gjort under det senaste året", sade han.

Andlig sjukdom
Savage berättade WND att han var inbjuden att säga några ord före början av en Yom Kippur- service i en synagoga.
Han sade att han berättade den stora judiska publiken världen "kommer att spricka upp i sömmarna" och människor lämnar  många förklaringar till det som händer.

Savage frågade: "När Amerika styrdes av praktiserande kristna presidenter, var inte världen en säkrare plats?"

Publiken blev tyst.
"De hörde mig", sade han. "Jag behövde inte säga att vi har en ateist, kommunist, socialist, anarkist i Vita huset. Allt jag sade är att när vi hade en praktiserande kristen i Vita huset, var världen en säkrare plats.”

"Jag sa att det är en andlig sjukdom som vi lider av, och Amerika placerade den här mannen i Vita Huset  och världen faller sönder som följd." Läs hela artikeln

Denna artikel är hämtad från lördagens kolumn i Svenska Dagbladet. Handlar om Löfven men även om Obama.

”En trainee som exekutiv chef
 I USA valdes Barack Obama till president med ytterst svag meritlista (men starkare än Löfvens). Jag vet inte hur många amerikanska politiker som mellan skål och vägg förbannat att han inte kan hantverket. Vänta bara tills Obama inte längre har makten över deras karriärer – då kommer böckerna. Också väljarna ångrar att de inte röstade på Mitt Romney och inför nästa val spås erfarenhet bli en avgörande fråga: folket har fått nog av amatörer.”

…Politik är ett jobb som kräver erfarenhet. Nu har vi, precis som USA, fått en trainee som exekutiv chef över landet. Han är duktig på att förhandla? Nå, samma gäller bokförläggare och fotbollsagenter, men ingen skulle se det som en merit.
Min gissning är dock att det finns en viktig skillnad mellan Löfven och den arrogante Obama. Löfven kommer att lyssna till sina rådgivare och inte av prestige avfärda deras rekommendationer (kanske lyssnade han till och med för mycket när det gällde Palestina?). Genom valrörelsen har Löfven beskrivits som jordnära och hygglig. Inget motsäger det, därför kommer han ganska säkert att lära på jobbet – till skillnad från USA:s president.”SvD

”OBAMAISM
=
AMATÖRISM”

Vem var det amerikanerna valde till president 2008?
Vem är han? Varifrån kommer
han? Är han amerikan eller kenyan? Är
han kristen eller muslim? Vad vill han?
Vad kan han?
 Läs mer på DSM
Andra artiklar på denna hemsida:3 kommentarer:

 1. Bilden på Aschberg ovan talar sitt tydliga språk. Det är högst medvetet att han går ut med den bilden i samband med de kriminella övergreppen på svenskar som sade sin mening i sitt eget land, efter olagliga kreditupplysningar (Bisnode), dataintrång, ofredanden av personer, hemfridsbrott och grovt förtal i MSM.

  I slutet på andra världskriget hamnade många tyskar i krigsfångenskap. Judiska officerare kom dit och misshandlade bakbundna tyska män med baseballträn av det slaget som Aschberg självförnöjt flinande visar upp sig med.

  Hollywoodfilmer har visat upp denna sadistiska "hämnd" i flera filmer. Semiterna roade sig med att slå på tyska mäns huvuden vare sig offren var skyldiga eller inte.

  Symbolerna på redskapet kanske någon annan vet?

  SvaraRadera
 2. Vi som blev uthängda och blev föremål för kreditupplysnig från övan nämda kreditupplysningsföretag väntar fortfarande efter polisanmälan på att polisens kvarnar skall ha malt färdigt så vi får besked om vi får skadestånd eller ej. Det var vid midsommar som polisens kvarnar började att mala. Man kan lungt säga utan att hantera sanningen vårdslöst att snabbhet är INTE en egenskap som frodas inom Svenskt polisväsende.

  SvaraRadera
 3. Jag ryser av obehag inför det som sker.

  SvaraRadera