fredag 10 oktober 2014

De "bruna" socialdemokraterna. Fackpampen Thorwaldsson. Framtidsbonde i Sverige inget för svenska ungdomar!


I sin första riksdagsdebatt anklagade Stefan Löfven  SD för deras ”bruna” förflutna.

Ladda ner och läs om Socialdemokraternas sanna natur
Sent: Thursday, October 09, 2014 2:24 PM

Ärende: Danmark – föregångslandetDansk Folkeparti vill skicka asylsökare till Kenya

Dansk politik vimlar av utspel kring flyktingar som söker asyl i Danmark. Debatten ger intryck av att landet närmast sjunker under nytillskottet av människor.


Nu föreslår Dansk Folkeparti alltså att Danmark visserligen ska ta emot asylsökande – men inte på egen jord. I stället bör avtal slutas med lämpligt land, till exempel i Afrika. Danmark skulle då ta pengar ur biståndsbudgeten för att göra upp med det aktuella landet, förslagsvis Kenya.”Sydsvenskan


”Flyktingar ska sättas i läget utomlands

Dansk Folkeparti föreslår att flyktingar från världen krigs- och konfliktområden ska placeras i läger utomlands.

Dansk Folkeparti kommer att gå långt för att asylsökande inte får fotfäste i Danmark, och partiet anser att regeringen bör sluta avtal med länder i Afrika, nära konfliktområdena dit flyktingar kan flygas från Danmark.” Petterssons


”Tonläget i den danska asyldebatten skärps ytterligare

Den väldiga skillnaden mellan Danmark och Sverige i fråga om asyl- och invandringspolitik blir allt tydligare. I takt med den ständigt ökande anstormningen av asylsökande skärps tonen nu bland danska politiker. Den socialdemokratiska regeringen aviserar fler åtstramningar på asylområdet, och oppositionspartierna kräver ännu snabbare och mer kraftfulla åtgärder.”Avpixlat


Liknande krav från Jimmie Åkesson/SD´s sida kunde - kanske – avvärja den nalkande katastrofen för Sverige. Och påskynda 7-klöverns spikande av sin egen kista...//Kenneth Sandberg


Sent: Thursday, October 09, 2014 6:13 PM


Subject: Re: Danmark - föregångslandet!


Snälla, jag vill inte ha detta mail. Kan du inte ta bort mig? Hemskt budskap!  Karl-Petter Thorwaldsson

Svensk LO-ordförande...

Svenska arbetares bästa vän (min anm.)

........

Sverige är ett gott land – Morten Uhrskov

Det är välkänt världen över att befolkningsmässigt kollektiva olikheter ofta ligger till grund för de mest giftiga och långvariga konflikterna. De svenska eliterna arbetar nuförtiden på att göra dessa konflikter till en realitet. Men med det sagt är Sverige fortfarande ett fantastiskt land, så låt oss börja i den änden.


Jag har känt Sverige i mer än 40 år. Mest Skåne, ska jag erkänna, där jag idag har en sommarstuga norr om Kristianstad. Jag besöker landet på andra sidan av Öresund fyra gånger per år och varje gång fängslar norra Skåne mig, där det ”riktiga” Sverige börjar.


Borta är den frodiga åkermark som härskar i södra Skåne och fram springer klippor och stenig jord, som vittnar om ett en gång fattigt Sverige. Fattigt för att i det gamla lantbrukssamhället var jorden nästan det enda som kunde odlas. Det var inte lätt i Sverige då och den miljon som utvandrade från Sverige till USA under 1800-talet bär vittnesbörd om detta.

Industrialiseringen gav däremot Sverige en möjlighet att blomstra. Också gemene man och kvinna i Sverige kunde nu arbeta sig fram till ett välstånd, som skulle ha varit otänkbart före mekaniska krafter togs i bruk. Sverige har varit enastående duktigt på att utnyttja den industriella revolutionen.


Stora bolag som IKEA, Gustavsberg, LM Ericsson med flera har tjänat Sverige och svenskarna väl genom att skapa arbetsplatser och ekonomisk tillväxt i Sverige i en omfattning som övriga nordiska länder må unna Sverige..” Läs hela artikeln,Den utsträckta handen blev en knuten näve 


I den första riksdagsdebatten efter valet kunde vi höra Åsa Romson tala om hur bönderna i Sverige fick utvandra till Amerika. Visst var det så .Vi borde fråga oss om hon är riktigt klok.  Vet hon hur svenska bönder har det idag? Större och större jordbruk som är som industrier. Små jordbruk har inte en chans att överleva. Hur går det för de stora jordbruken när bankerna börja ta tillbaka lånen eller höja räntorna?


Är Åsa Romsons dröm att den svenska landsbygden skall islamiseras.

 Läs här från Snaphanen: Vill staten islamisera landsbygden

Arrangerad propagandabild ur en av Länsstyrelsens rapporter. Fåren hålls i av Länsstyrelsen förvaltade naturreservat för att beta och hålla landskapet öppet. Djurhållningen på heden är så att säga improduktiv kuriosa. Ungefär som fotomodellen i bilden och övriga statister i sjuklöverns nya mångkulturella Sverige. Framtidens bonde

Länsstyrelserna håller en rad seminarier och idémöten där inbjudna får vädra sina idéer för att lösa Sveriges påstådda problem med pensionsavgångar på landsbygden. Några av dessa idéer har sammanställts i ett collage och tillfogats rapporten Landsbygd 2020. Man noterar ”Tysta ner den gamla generationen” som en idé.
 
Svenska bondpojkar och -flickor klarar inte modernt jordbruk utan assistans och kunskap från tredje världen enligt Hushållningssällskapet. Foto Svalövs Lantbruksskola

 ”Så talar en ledare:

Vladimir Putin i ett tal inför ryska duman i augusti förra året, 2013:

 ”I Ryssland, lev som ryssar. Varje minoritet, oavsett varifrån, om de vill bo i Ryssland, arbeta och äta i Ryssland, ska tala ryska och respektera de ryska lagarna. Om de föredrar sharialagar, och att leva som muslimer, då råder vi dem att ta sig till de platser där detta är den statliga lagen. 


Ryssland behöver inte muslimska minoriteter. Minoriteter behöver Ryssland, och vi kommer inte att ge dem särskilda privilegier, eller försöka ändra våra lagar för att anpassas till deras önskemål, oavsett hur högt de skriker ”diskriminering”. 


Vi kommer inte att tolerera brist på respekt för vår ryska kultur. Vi bör lära oss av självmorden i Amerika, England, Holland och Frankrike, om vi ska överleva som nation. Muslimerna tar över dessa länder, men de ska inte ta över Ryssland. De ryska sederna och traditionerna är inte förenliga med bristen på kultur eller de primitiva sätten hos sharialagar och muslimer. 


När denna hedervärda lagstiftande organ står i begrepp att skapa nya lagar, bör den första ha i åtanke ryska nationella intressen, beaktande att de muslimska minoriteterna inte är ryssar.”


Kloka ord, eller hur?


Är inte detta vad som borde sägas också av politiska ledare i Sverige? Tänd ett ljus

3 kommentarer:

 1. 1. Åsa Romson påstår sig vara forskare. I så fall borde hon ha forskarutbildning, och i forskarutbildningen ingår att ta reda på saker innan man yttrar sig. Så även om hon är "forskare" inom "genusforskningen", som inte är annat än svammel så måste hon i alla fall ha gått igenom allmän forskarutbildning.

  Att då svamla om att folk från tredje världen skulle kunna lära svenska bönder något om jordbruk och till och med vara bättre än dem är inget annat än förräderi. Tro inte att hon är naiv, hon är en förrädare!

  2. Putins uttalande avslöjar tydligt varför Västvärlden hatar Putin och Ryssland och söker krig med landet. Det bästa man kan göra för freden är därför att ge Ryssland sitt moraliska stöd.
  Hoppas Sverigedemokraterna inser det i tid!

  SvaraRadera
 2. Jag fick upp ögonen för vem Åsa Romson är i samband med hennes uppträdande i Rinkeby inför en samling afrikanska män.
  Filmen visade att hon inför åhörarskaran påstod i en arrogant ton att hon var uppvuxen i Salem, "som tyvärr är känt för sina rasistdemonstrationer."

  Bakgrunden till att svenskarna demonstrerade var följande:
  En svensk tonårspojke, Daniel Wretström, väntade ensam på en hållplats för att åka in till stan en kväll 10 dec 2000.
  Ett invandrargäng slog ned honom och skar halsen av honom.
  Förövarna ångrade sig inte och fick ytterst lindriga straff. Förövarna är nu uppburna popartister.

  Eftersom Åsa Romson är uppvuxen i Salem måste hon veta sanningen om vad som skedde.

  I filmklippet, som tyvärr är borttaget från Youtube, påstod hon inför de afrikanska åhörarna att det varit svenskar som dräpt en invandrare!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns bara en mening kvar av Åsa Romsons ondskefulla lögn i slutet:
   https://www.youtube.com/watch?v=l9eHC2Tyb5M

   Radera