tisdag 14 oktober 2014

Islamisten Mehmet Kaplan, vilken dold agenda har han? ”Utnämningen av

 Mehmet Kaplan till minister
 är förvånade och förfärande.” S-profilen Nalin Pekgul hävdar att Mehmet Kaplan (MP) har en dold agenda 
Läs hela inlägget längre ner på Dagens industri

Fr. Snaphanen:

Pat Condell om Sverige.
 ”Jag har vänner i Stockholm och jag hoppades besöka dem men jag tror inte att jag tar risken nu. En av mina svenska journalister har berättat att jag kan be arresterad på grund av min nya video, om jag är i Stockholm. Så det är bättre att ställa in mitt besök i Stockholm.”

Sverige lånar nu tio miljoner kronor i timmen (alt 36 mio.kr.t) för att upprätthålla fasaden. Kanske borde vi återigen påminna om FN-rapporten Human DevelopmentIndex 2010-2030. Sweden to become a Third World Country by 2030.

”Islamofobin  i Europa får unga att ansluta sig till ISIS”

Sveriges nya minister Mehmet Kaplan medborgare i en trivsam framtid. Intervjun kan hittas på turkiska här. Hans meritlista finns här. Man diskuterar huruvida den svaga regeringen kommer att hålla perioden ut. Hur lite de sju parterna än skulle önska ett nyval, vilket oundvikligen kommer att leda till ett ännu större SD, är situationen i Sverige så labil att jag inte förutspår denna regering ett år. Det året är inte bra för Sveriges rykte eller självrespekt. Detta är den eländiga turkens tack till Sverige, som har gett honom allt.Snaphanen

Vill verkligen svenskarna representeras av de här männen?
Den islamistanstrukne ministern har gett en intervju i en turkisk tidning där han säger att det är islamofobin i Europa som drivit muslimer att ansluta sig till ISIS. Ett så hårresande påstående av en minister i ett lands regering borde få såväl folket som, givetvis, statsministern att inse att det inte går att ha en person med så aparta åsikter som minister. Kaplan menar alltså, att man i de europeiska länder som nu i decennier släppt in såväl äkta asylbehövande som ett förmodligen stort mörkertal av muslimer från Mellanöstern, försörjt dem som inte fått eller velat skaffa jobb, bekostat deras utbildningar, gett dem bostäder och tillgång till sociala välfärdssystem, är så islamofobiska (!?) att en del av dessa människor känner sig tvungna att ansluta sig till den grymmaste och mest monstruösa rörelse som existerat på jorden. Merit Wager
 
Ministern ser jihadister som frihetskämpar”
S-profilen Nalin Pekgul hävdar att Mehmet Kaplan (MP) har en dold agenda
I helgen gjorde bostads- och stadsutvecklingsminister Mehmet Kaplan (MP) ett uttalande om IS i turkiska medier. På grund av rädsla för att stämplas som islamofob vågar ingen ifrågasätta Kaplan, skriver Nalin Pekgul, författare och före detta riksdagsledamot (S).

Hur länge ska man låta Sveriges Unga Muslimer och andra liknande organisationer, nu med Mehmet Kaplans stöd, komma undan med lama ursäkter med att de inte förstod vem de hade bjudit in? Det är oförlåtligt naivt att tro att man med pengar till den här typen av organisationer och moskéer ska motverka segregation och nå de ungdomar som radikaliseras.

Det är just den naiviteten som personer som Mehmet Kaplan räknar med och det är dags för alla som vill motverka radikalisering att inse vilken skada som Mehmet Kaplan och andra som han kan åstadkomma.

…Jag har vid flera tillfällen reagerat över att Mehmet Kaplan har trätt fram till islamistiska organisationers och personers försvar. Ett exempel är när islamister förhindrade muslimska ungdomar i Rinkeby från att ha fester med musik. När det uppmärksammades i medier satt Mehmet Kaplan i oktober 2009 i radio och sa att anledningen till att de inte fick ordna festen var att de inte hade polistillstånd.

Följande dag kunde Folkets hus bevisa att de hade polistillstånd. Ingen konfronterade Mehmet Kaplan och krävde en förklaring till varför han ljög.

Med Mehmet Kaplan i regeringen har Gustav Fridolin och Åsa Romson sänt en tydlig signal till Sveriges muslimer om att islamisterna nu har det svenska etablissemangets stöd.

Nalin Pekgul, sjuksköterska, före detta riksdagsledamot (S) och författare till boken ”Jag är ju svensk”.DI

Olle Ljungbeck:
Till Miljöpartiet (MP), riksdags- och regeringsledamöter.
Mehmet Kaplans (MP) uttalande att han jämställer Jihadister - unga invandrarmän/pojkar - som reser från Sverige för att ”strida” tillsammans med grupper - lierade med al-Qaida och ISIS - med svenska frivilliga, som deltog i finska vinterkriget,  är djupt kränkande men också allvarligt.

När han gör detta, våldför han sig inte bara på historien utan han kränker också en av världens största kulturpersonligheter och humanister - nobelpristagaren Harry Martinsson. 

Harry Martinsson Nobelpristagare i litteratur 1974 tillsammans med Eyvind Johnson
Martinsson har enligt ett flertal av värdens främsta litteraturkännare och kritiker skapat världens främsta epos ANIARA.

Möjligen finns det ytterligare ett Epos inom värdslitteraturen som kan mäta sig med ANIARA? Till detta kan läggas att han därtill måste räknas också som en av världens främsta humanister.

Att överhuvudtaget nämna honom bland historiens värsta och grymmaste våldsverkare är en skymf utan like. En person som gör detta måste granskas i sina värderingar, inte minst därför att han är riksdagsledamot.

Med detta Mehmet Kaplans uttalande blir jag inte bara rädd utan skakad. De som oroas av Islam har ännu större anledning att göra det efter Kaplans uttalande. Tilläggas kan att författaren Eyvind Johnson även han nobelpristagare också deltog som finlandsfrivillig. Hur förklarar Kaplan att SÄPO förklarat att dessa unga män är uttalade säkerhetsrisker?

När jag i minnet går tillbaka till de många böcker jag läst av Harry  Martinsson och med kunskap om vad han stod för känner jag en oförsonlig vrede över Kaplans uttalande. Jag minns t ex en skildring från Delhi i Indien, där Martinsson uttalar sin vrede över hur en indisk tivoliägare formligen genom att tvinga småflickor att dansa nästan tar livet av dem. Vid samma tillfälle hjälper han en prostituerad med pengar och bostad. Men flera sådana berättelser finns t ex från Sydamerika.
Ställ detta mot islams ondskefulla kvinnoförnedrande och människofientliga kultur och religion där denna också står i motsatsförhållande till allt det Harry Martinsson stod för i övrigt.

När man tar del av den servilitet, fjäskandet, smilandet och undfallenhet från svenska politiker mot många invandrare – inte minst de som finns på kandidatlistorna – trots att deras värderingar helt strider mot de vi lagstiftat om och, som är allmänna hos medborgarna, blir man inte bara vredgad utan högst oroad.

Tyvärr finns det fler vi har anledning att oras av. En är Abdisiriak Waberi. Under hans fleråriga rektorstid för den religiösa islamistiska friskolan , Römosseskolan i Göteborg, kränktes ock mobbades flickorna under en lång rad av år.

En svensk rektor hade omedelbart skiljts från tjänsten och med stor sannolikhet också bestraffats. Men inte denne islamist. Och är det någon som kontrollerar hur flickorna har det i dag? Sannolikt fostras de till att bli andra klassens medborgare.

Vad är orsaken till denna servilitet. Skälet kan väl ändå inte enbart var att fylla fållorna med valboskap? När man läser i Aftonbladet om många ledande politiker som erkänt att de knarkat och hur många man kommit på med detta, undrar man om överbud inför valrörelsen, underlåtenheten att sparka sådana som Kaplan och Waberi med flera har sin grund i knarket.
Man brukar ju tala om vad som sker i spritångornas förvirring! Dessa har kanske förbytts mot knarkets. Men också varför man stiftar lagar men utan att upphäva dem kräver att de inte skall ha betydelse? T ex de papperslösa och sådana

Det kan omöjligt vara personer som vet vad de gör. Deras handlingsmönster kan självklart inte innebära att vi medborgare kan känna förtroende för politikerna och deras beslut. Vill vi verkligen ha politiker som ena dagen stiftar en lag och nästa utan att upphäva den bestämmer att den inte skall gälla!

När man vet vilka värderingar  och vilka ”övertramp” bland annat invandrade politiker med partiernas och mediernas goda minne tillåts ha inser man vilken partiskhet som råder gentemot SD. Med andra ord. Falskheten, hyckleriet, osanningen är de politiska partiernas ledstjärna i dag.

Här nedan följer vers 79 ur ANIARA. Den beskriver hur människorna förstör vår jord:
Men den kunde också vara en beskrivning på det våld Islam utsätter mänskligheten för i dag.

”Vi kom från jorden. Doris land,
klenoden i vårt solsystem,
det enda klot där Livet fått ett land av mjölk och honung.

Beskriv de landskap som där fanns,
de dagar som där grydde.

Beskriv den människa som i glans sitt släktes likdräkt sydde,
tills Gud och Satan hand i hand,
i ett förstört förgiftat land kring berg och backar flydde för människan: askans konung.”

Som läsning för Kaplan, Waberi, alla svenska servila politiker rekommenderar jag läsning av följande:

Den danska författarinnan Lone Nörgaards krönikor i Jyllands – Posten men även hennes böcker.

Robert R. Reillys bok ”The Closing of the Muslim Mind ….Bernhard Lewis, What Went Wrong?…..

Har vi låtit sinnessjuka människor ta över landets högsta ledning?

Mitt under en tid när människor dör som flugor i en eskalerande Ebolakris föreslår miljöpartister att man skall ta hänsyn till religiös (där till den mest onda religionen av alla) vidskepelse inom islam och  tillåta klädsel som riskerar att förvärra smittospridningen. 

Ett sådant parti är representerat i Sveriges riksdag! Är det galenskapen som intagit vårt parlament?/Olle Ljungbeck, Gävle

3 kommentarer:

 1. Vilken dold agenda har den dolda Makten som har placerat Mehmet Kaplan på hans makttaburett?

  SvaraRadera
 2. Kaplan är ett judiskt efternamn.
  Mehmet Kaplan har i början av 2000-talet anklagat muslimer i Sverige för att vara anti-semitiska...
  mycket är märkligt med denne man.

  SvaraRadera
 3. Skrämmande med denne man - här mer att läsa om honom och en sådan person sitter nu med i den svenska regeringen.

  http://everykindapeople.blogspot.se/

  Heima

  SvaraRadera