fredag 17 oktober 2014

May day, May Day, Ebola och svenska journalisterMay, Day, May Day,  Sverige sjunker


 Ebola – vår tids digerdöd!
”En del hävdar att Ebola är en bluff, och att faran är kraftigt överdriven. Andra hävdar att det är en verklig fara. Hur som helst, är det märkligt att länderna i väst medvetet just nu gör allt de kan för att försöka sprida Ebolan från Västafrika till Nordamerika och Europa. Här i Sverige har Löfven regeringen satsat 12miljoner kronor! för att ta hem eventuellt smittade "svenskar" från Västafrika.

Tack vare västs öppna gränser policy har sjukdomen redan nått USA, Spanien och Tyskland. Det verkar som att eliten vill att sjukdomen, eller åtminstone skräcken kring sjukdomen, ska spridas även här i väst.

Men det finns en anledning till varför eliten medvetet låter gränserna fortfarande vara vidöppna, och till och med uppmuntrar spridningen av Ebolan via subventioner. Med den, kommer givetvis även skräcken kring den, oavsett om Ebolan är sann eller inte. Det viktiga är så klart skräcken och okunnigheten. Det är så man kommer att få ut vaccinet. Just det, det fanns givetvis en hållhake!” Det opåverkade sinnet och Mxp om Ebola och ISIS

Vi ska inte vara rädda för halshuggningar och Ebola

Så här skriver Maciej Zaremba på DN, vilket har föranlett Kenneth Sandberg att skriva till honom.
 “Strutspolitiken bäddade för SD
Den fega svenska debatten har drivit väljarna rakt i famnen på SD, skriver Maciej Zaremba/.../Sverigedemokraternas livsluft är fruktan. Att injaga fruktan hos andra, hos oss alla. Ännu har ingen antytt att också Islamiska statens halshuggningar i Irak kan ha bidragit till SD:s uppsving, men det är inte uteslutet. Vi skall rädas terrorister, vi skall tro att EU vill oss illa, frukta muslimer, invandrare, bakterier i utländsk mat, rumänska tiggare och ospecificerade våldtäktsmän och vi skall söka tillflykt i den etniskt ansade polisstat som är SD:s recept för ett gott samhälle.DN
......

Bäste Maciej Zaremba,
Det minsta jag kan bidra med – som medborgare i det Sverige där också våra barnbarn ska kunna leva - för att komplettera dina insatser som journalist på Dagens Nyheter, är att förmedla lite av verkligheten utanför DN-redaktionen.

Svenskvänliga hälsningar
//Kenneth S.
.......
 From: Maciej Zaremba
Sent: Thursday, October 16, 2014 4:06 PM
Subject: SV: Isabella till ebola-Afrika!

Bäste Kenneth Sandberg,
Vill du vara så vänlig och ta bort mitt namn från din sändlista? Jag får fler brev än jag hinner läsa.
Med vänlig hälsning
Maciej Zaremba
Dagens Nyheter
........

Från: Kenneth Sandberg [mailto:sandberg.kenneth@bredband.net]
Skickat: den 16 oktober 2014 12:11
Till:
; Samtliga journalister på Sydsvenska och övriga av den journalistiska eliten
journalister som Kenneth har kunnat uppbringa adresser till.
 Kopia: Isabella Lövin; Gabriel Wikström; Gabriel Wikström
 
Ämne: Fw: Isabella till ebola-Afrika!

Sent: Thursday, October 16, 2014 12:03 PM
To: Lasse Johansson ; och alla andra journalister som Kenneth har kunnat uppbringa adresser till
Subject: Isabella till ebola-Afrika!

Efter torsdagens presskonferens med biståndsminister Isabella Lövin och Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister - SSU-ordföranden (!) - Gabriel Wikström angående Sveriges bekämpande av ebola, står det fullständigt klart:

- Den absolut mest lämpade personen att bevilja tjänstledigt för att på plats i Västafrika bekämpa ebola, måste vara Isabella Lövin. Under förutsättning att hon inte också rent fysiskt tappade huvudet som följd av sitt ihärdiga nickande varje gång ordet “på plats” yttrades av Gabriel Wikström.

Lika självklart är att hon – innan hon återvänder (..?) – av hänsyn till svenska folkets hälsa ska genomgå de undersökningar och karantäner som krävs för att minimera eventuell spridning på svensk mark. Ett förfarande som vi vanliga svenskar, som fortfarande besitter det ursprungliga välfärdssamhället Sveriges förnuft och verklighetsförankring, förutsätter gälla alla de som redan nu eller framöver vistas i ebola-regionen.
 Isabella Lövin
Miljöpartistisk biståndsminister (suck)

//Kenneth Sandberg
PS:Sveriges beredskap är god”, till skillnad från USA och Tyskland, enligt ovannämnda.
F...n tro´t, sa Relling...

Från Lasse Johansson på Sveriges Radio
Sent: Thursday, October 16, 2014 12:07 PM
Subject: SV: Isabella till ebola-Afrika!
 Vore tacksam om du strök mig från din mejllista.
 Mvh
Lasse Johansson
Sent: Thursday, October 16, 2014 1:58 PM
Subject: SV: Isabella till ebola-Afrika!
 Som sagt – jag undanber mig dina mejl framöver.
Mvh

”Svenska journalister är ett samhällsproblem
Den danske bloggaren Snaphanen, som kritiskt granskar den svenska mångkulturpolitiken, ser svenska journalister som ett samhällsproblem. Jag håller med honom. Med det perspektiv jag har, genom läsning av både inhemska och utländska bloggar och daglig konsumtion av många svenska och utländsk media, framstår journalistkollektivet i Sverige som särskilt uselt. Favoriseringen, likriktningen, förutsägbarheten och propagandan har dimensioner som jag föreställer mig fanns i forna Östtyskland. Det är speciellt märkbart vid hanteringen av vissa ämnen som invandringspolitiken, Israel, president Bush, kriget mot terrorismen, brottsligheten, Danmark och feminismen för att nämna några. Feministerna behandlas fortfarande med silkesvantar trots att de i den politiska korrekthetens namn i ett decennium prisgav tiotusentals unga invandrarflickor åt hederskulturen.”Östra Ölands fria horisont
Svenska journalister är maktens megafoner

Fr. Snaphanen:
“Salman Rushdie om”islamofobi”

Anklagelser om "islamofobi" är riktade mot alla som vågar tala ut mot "hatfylld retorik"  om islamisk fanatism, hävdade Salman Rushdie i ett tal och fördömde Isil och "denna nya ålder av religiös förödelse".

Han sade: "Ett ord jag ogillar starkt," islamofobi ", har myntats för att misskreditera dem som pekar på dessa excesser, genom att märka dem som fanatiker. Men i första hand, om jag inte gillar dina idéer, måste det måste vara acceptabelt för mig att säga det, precis som det är acceptabelt för dig att säga att du inte gillar mina. Idéer kan inte öronmärkas bara för att de hävdar att de har den eller den fiktiva himmelska guden på sin sida.
"Och för det andra är det viktigt att komma ihåg att de flesta av de som lider under oket av den nya islamiska fanatism är andra muslimer ..." Det är rätt att känna fobi mot sådant. Som flera kommentatorer har sagt, vad som dödas i Irak är inte bara människor, utan en hel kultur. Att känna motvilja mot en sådan kraft är inte trångsynthet. Det är det enda möjliga svaret på fasansfulla  händelser. "Jag kan inte, som medborgare, undvika att tala om det fruktansvärda i världen i denna nya ålder av religiös förödelse, och om det språk som målar upp den och motiverar det, så att unga män, däribland unga britter, ledde till handlingar av extrem bestialitet och som anser sig utkämpa ett rättfärdigt krig. "Salman Rushdie condemns ‘hate-filled rhetoric’ of Islamic fanaticism, Svenska Dagbladet
2 kommentarer:

 1. Dessa stackars sk journalister som inte kan skilja mellan mejl och brev men ändå uttalar sig skriftligt.
  Maciej Zaremba skriver
  att han får fler BREV än han hinner läsa.Jag råkar veta att det är mejl han menar.
  Dessa stackars journalister skall vara tacksamma om någon öht läser hans dravel dvs Masiej Z. och jag högaktar
  Kenneth Sandberg som gör det trots allt.
  Heima


  SvaraRadera
 2. Ebola kan sprider sig till länder som Isis finns ( om det verkligen finns det viruset) så kan radera dom från jorden utan att använda några vapen.

  SvaraRadera