torsdag 16 oktober 2014

Nobelkommittén överträffar sig själva i skenhelighet. Det "röda" Sverige

Hycklarna överträffar sig själva.

Nobelkommittens ansvarige för nobelfestligheterna - Heikensten - anser att Jimmie Åkesson inte bör inbjudas till den kommande festen.

Däremot går det bra att inbjuda representanter för några av världens värsta diktaturer och kvinnoförtryckare nämligen Saudi-Arabien. Eritrea, Iran, Nordkorea, Syrien och Zimbabve.

Har svenska myndigheter, politiker och sådana som Heikensten lämnat allt vad moral heter?

Tror de att svenska folket är idioter som inte genomskådar detta hyckleri. Ingen kan begära att en normalt reflekterande människa kan känna annat än avsky för denna skenhelighet.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle 


Sent: Monday, October 13, 2014 12:08 PM
To: Det politiska etablissemanget d.v.s. journalister och politiker
Subject: Vad menar Ylva Bergman..?
Veteranen nr 7 2014
Ylva Bergman -
 Låt inte mörkret ta över
- Hur det gick i valet vet vi nu, och att Sverigedemokraterna blev tredje största partiet gör att vi står inför en helt ny situation. Hur kommer det att påverka vår syn på våra medmänniskor?


Ylva Bergman
Chefredaktör Veteranen
SPFs medlemstidning

Kanske chefredaktör Ylva Bergman vill ha godheten att förklara vad hon menar i ett kommande nummer av Veteranen. Det skulle säkert läsas med stort intresse av tidningens omkring 300 000 läsare...

Ledarartikeln ligger – konstigt nog (?) - inte ute på nättidningen, men Webbredaktör Frida Johansson kan säkert ordna den detaljen i efterhand.

//Kenneth Sandberg
- en av Sveriges drygt 2 miljoner pensionärer

 Fr. Snaphanen i övers. 10.10 2014
”Det pseudokommunistiska Sverige
Jag tänker inte gå in i en evighetsdiskussion om "Mellanöstern problemet", generationer av journalisters säkra utkomst, jag lämnar det till dem som får pengar för det, men i SVT Debatt häromkvällen var en av Mona Sahlins främsta argument att "130 länder i världen har erkänt (inte) -staten Palestina, däribland Polen, Ungern, Rumänien och Tjeckoslovakien.

Vad Sahlin noga inte nämnde är att de gjorde det 1988 när de var kommunister och inte kunde ha en självständig utrikespolitik. Sverige har gått tillbaka till den gamla goda tiden före kommunismens fall, där de faktiskt känner sig mest hemma. År 2014, är det bara det forna östblocket och tredje världen som erkänner Palestina. Sverige "går vidare", vad gäller avskaffandet av nationen Sverige, och "de känner stolthet" - ett av Mona Sahlins favoritmodeord. Sahlins verkliga bedrift är att visa hur långt en sådan medioker person kan uppnå i Sverige, det kan hon med rätta vara stolt över. ….”.Snaphanen och De goda och självutnämnda ”antirasisterna”Där blåsippor växer

Där blåsippor växer
kallar jag mitt hemland.
Blond och blåögd
kallar jag mitt hemland.

Där vänskap odlas,
var helst blåsippor växer,
dit ska jag emigrera
hem igen, hem igen…

Varje enskild del av Sverige
mer svenskt än Sverige.
Jämtar, goter, hälsingar
varje eget folkslag
som blommande eldsken
i en nationell aska

- åh, koltrastsång,
hällristning i mitt hjärta! Fr. Gotiska)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar