lördag 11 oktober 2014

Svenska politikers skenhelighet och odemokratiska beteendeWanja Lundby Wedin,  Mona Sahlin  och Carin Jämtin kuppade bort Håkan Juholt"  Fria Tider
 

 Mona Sahlin


 

Nedanstående inlägg har publicerats på en annan blogg men är så bra att den förtjänar att läsas många gånger. Någon kan ju ha missat den.
 
Till: Samtliga riksdags-och regeringsledamöter.
Från: Olle Ljungbeck

Till de skenheliga i regering och riksdag.
Jag är en av dem som i år röstade på Sverigedemokraterna. Detta gjorde jag för att jag inte vill vara med och stödja det experiment ni testar och prövar på Sverige och de svenska medborgarna. Experimentet går ut på att göra Sverige till ett mångkulturellt samhälle. Historien har visat att ett sådant samhälle inte fungerar (detta ser vi redan). Den visar i stället på ett samhälle fullt av konflikter. Ert ständiga upprepande att ni som humanister måste göra detta -  stämmer inte. En politiker tillika regerings- eller riksdagsledamot måste utöver humanism också besitta  någon form av realism.  Ni verkar sakna båda delarna. Man kan inte som ni nu gör lämna det egna folket i sticket och påstå sig vara humanist.

Från omkring tiden 2006 har massinvandringen skördat tusentals offer bland svenska medborgare. Tusentals svenska kvinnor har utsatts för grova våldtäkter men också gruppvåldtäkter av grymmaste slag från invandrare (läs nedan om Elin Krantz). Tusentals svenska kvinnor, män och ungdomar har utsatts för grovt fysiskt våld och rån från invandrare etc. Något liknande har inte förekommit från svenskarnas sida gentemot invandrarna. Inte en enda gång har ni på något sätt visat er medkänsla mot dessa oskyldiga offer som fått sina liv totalt förstörda. Jag kan inte förstå det på annat sätt än att ni kallt och cyniskt resonerar som så, att detta får de svenska medborgarna acceptera för att ni skall få genomföra ert experiment om det mångkulturella samhället. Med den inställningen från er sida är det ju ofrånkomligt att vi måste göra SD till ett större parti. Att rösta på er innebär ju att vi stöder odemokratiska partier men också raserar förutsättningarna för vår egen existens. Om ni någon gång iddes läsa förarbetena till våra grundlagar och ändringarna av dessa skulle ni inse att ni inte tillämpar den representativa demokratin som grundlagen och förarbetena anger.

Men inte heller om de invandrarkvinnor som i Sverige blivit våldtagna, misshandlade av sina egna landsmän bryr ni er. Även när det som i Kalmar och Norrköping visar sig att hundratals unga flickor könsstympats tiger ni. 

70000 invandrarungdomar går i ständig rädsla för att bli bortgifta men ni tiger. Ni verkar inte veta av att det är brottsligt att inte anmäla eventuella brott?

Dagligen skjuts det i våra större städer. Ja i de tre största städerna är det skottlossning så gott som dagligen. Den tid är förbi då svenska medborgare kunde känna sig säkra och trygga i sitt eget land och boendemiljö. Vi vore ju menlösa idioter om vi skulle tåla allt detta och rösta på er. Det enda vi får höra när vi kritiserar detta vansinne är att vi är rasister och främlingsfientliga. Sluta med dessa utnötta ord. Vi tar er inte på allvar längre. Vi berörs inte. Och varför skulle vi det. Hycklare och lögnare skall man inte tro på. Receptet är att ge sanningen till folket. Och det kommer vi att göra fram till nästa val.

Vi har både hört och sett vad ni är för några.

Ni har helt lagt er för fundamentalister och antidemokrater inom islamistiska invandrarkretsar. Det visar på en feghet som är oförsvarlig. Ni är mer måna om invandrarna som valboskap än att värna de svenska medborgarna.

Det går inte att utifrån den massinvandring som nu sker, betrakta er som ansvarkännande och kompetenta. Det talas så vackert om att EU är en gemenskap. Då är väl det minsta man kan begära att övriga EU-stater tar sin beskärda del av invandrarna. Men eftersom ni inte lyckats med detta tyder det enbart på er svaghet och handlingsförlamning. Hellre får Sverige braka ihop än att ni sätter hårt mot hårt mot övriga EU-stater. Hur ni skall kunna höja skolresultaten med 50 procent analfabeter i skolsalarna måste ni förklara. Med en kostnad för invandringen i dag på cirka 250 miljarder är det väl inte underligt att såväl vård, skola och sjukvård är på väg att kollapsa.

Ni drar er inte för att utsätta svenska folket för tbc, ebola och andra för Sverige okända sjukdomar. Jag förstår att detta är en moraliskt budgeterad minuspost.

De invandrare som nu lierat sig med IS och andra terrororganisationer tillåter ni återkomma till vårt land med stor risk för att de här kommer att utföra ny terror. Er respektlöshet mot svenska folket är enorm. 

Ni måste våga erkänna att de människor som kommer till vårt land i massor, har helt andra värderingar och normer än vi. Därmed inte sagt att de biologiskt skiljer sig från oss men väl kulturellt och värdemässigt. Genom att tillåta islamistiska friskolor hindrar ni integration på ett effektivt sätt.  De värderingar som vi både lagstiftat om och som majoriteten av svenska folket betraktar som grundvärderingar skiljer sig helt från de invandrarna för med sig. Deras värderingar både avseende människor och djur är helt annorlunda än våra. Deras primitiva syn på kvinnor låter ni dem hållas med utan att göra något.

Deras främlingskap för demokrati i förening med analfabetism och en religion där vidskepelse och "öga för öga", "tand för tand" är den värdegrund de bär med sig gör att de inte utan vidare kan integreras i det svenska samhället. Det är hög tid att ni inser detta. Detta är verkligheten. Sen förstår jag mycket väl att ni betraktar det som ett uttryck för rasism. Självklart bryr jag mig inte om vad en skenhelig hycklande riksdagsledamot eller partiledare kallar mig så länge jag håller mig till sanningen.

Jag vet och är övertygad om att sanningen till slut segrar.

Annars måste ni vara både blinda och döva. Detta är ju vad vi seende och hörande dagligen upplever. Men att ni varken ser eller hör detta är ju för att ni inte tillåter några invandrare i era egna kvarter. Er humanism för egen del sträcker sig inte utanför kvarteret.

Sen vill jag uppmana Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Jan Björklund, Annie Lööf, Göran Hägglund, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Jonas Sjöstedt sluta med ert hycklande.
Merparten av de som röstade på Sverigedemokraterna är minst lika ärliga, hederliga och goda demokrater som era röstande.

Jag är t o m övertygad om att ingen av er har lagt ner så mycket tid och skrivande på att varna för avvecklingen av demokratin och vikten av att utveckla den, som jag personligen. Sen 1995 tror jag det är få i det här landet som mer än jag kämpat för en utvecklad demokrati. Detta går lätt att kontrollera i ett stort antal av mediernas arkiv.

Jag har också god kunskap om de grundlagsbrott regering och riksdag genomfört sedan EU-inträdet. Det gick så långt när ni grundlagsvidrigt ändrade grundlagen 2002 att till och med Göran Persson reagerade. Han sa nämligen efter det genomförda brottet; "Inte kunde jag tro att vi skulle ta i från svenska folket så mycket av deras makt". "Det måste vi ändra på". Så har emellertid inte skett. Men inte bara Persson insåg att det var ett grundlagsbrott. Även lagrådet uttryckte detta.

Om det inte sker en ändring av massinvandringen kommer jag att även nästa val ge min röst åt Sverigedemokraterna. Men jag kommer också till dess att verka för att medlemsantalet ökar. Era lögner om kostnader, brottslighet etc kan inte för folket dölja sanningen. Därför har ni bara att se fram mot ett nytt valnederlag.

Det är ni som skall skämmas och känna skam.

Den kanske viktigaste frågan efter att Sverige blev en demokrati låter ni inte medborgarna rösta om. Ni bör benämnas antidemokrater men också nazister eftersom ni  använder er makt på samma sätt som dessa. Precis som Hitler fokuserar ni på ett visst parti för att dölja er egen gemenhet.

Vi kan inte heller av andra skäl betrakta er som rumsrena. Ni har bland annat gjort bokstavstroende antidemokratiska islamister till riksdagsledamöter. När man lyssnar på islamisten Waberi tror man inte det är möjligt att en svensk riksdagsledmot kan uttala sig som han. "Om Du är okunnig i en fråga, vilken som helst skall Du gå till en korankunnig så får Du svaret"! Denne korankunnige påstås äga den absoluta sanningen! Han är inte den ende. Det visar på den intellektuella nivån i Sveriges riksdag i dag. Jag skäms!

Varför skulle vi ta er på orden om era beskyllningar mot oss som röstade på SD och Sverigedemokraterna. Såväl Erlander som Palme uttryckte sig klart och tydligt om hur oroliga de var över den ständigt sjunkande intellektuella nivån i regering och riksdag.
Inte minst ser man detta genom hur ni behandlar och för samtal med de mest vidskepliga och ointellektuella ledarna för denna religion. När regerings- och riksdagsledamöterna i ett land som anses vara sekulärt handlar på detta vis är det en intellektuell tillbakagång utan motstycke.

När ni anklagar oss som röstat på Sverigedemokraterna är det ren lögn. Men när vi anklagar er för att vara antidemokrater är det en sanning.

Några exempel:
Ni gjorde Riksbanken överstatlig utan att följa grundlagen. Det har inneburit minst 200 tusen arbetslösa genom att ni prioriterade inflation före sysselsättning.

Ni begick grundlagsbrott både då och 2002. De starkaste ivrarna för att ansluta oss till Lissabonfördraget var förutom Alliansen Socialdemokraterna och LO. Det innebar en inskränkning av arbetarnas och löntagarnas rättigheter som ur demokratisk synpunkt är helt oförsvarlig. Självklart skulle denna fråga underställts folket.

Bland annat detta är ni men också Juholt (som spelar moraliskt upprörd när SD.s talman framträder) ansvariga för. SD kan inte i något fall göras ansvarig för alla dessa demokratiska svek eftersom de inte varit med i besluten.

Sammanfattningsvis är det ni som inte respekterar demokratin. Som dagligen kränker och förnedrar det egna folket och sprider osanningar. Er moral är hycklarnas och de skenheligas. I er maktfullkomlighet behandlar ni svenska folket som om demokratin inte existerar. Olle Ljungbeck, Gävle

Läs:
Varför Elin Krantz inte får glömmas bort. Exponerat.
Julia Caesar Ett politiskt mord del 1 och Ett politiskt mord del 2

Elin Krantz
Hennes baneman
 

1 kommentar:

  1. Jag kan inget annat än att instämma i att Olle Ljungbecks inlägg skildrar verkligetens Sverige på ett utomordentligt bra sätt. Vi Sverigedemokrater får ALDRIG visa rädsla när det gäller att tala om de enorma orättvisorna och brist på trygghet som vi Svenskar får bära pga den groteska invandtingen som har pågått under årtionden. Jag är och kommer att vara en SD:are under överskådlig framtid..

    SvaraRadera