måndag 6 oktober 2014

Sveriges nya regering - många lik i lastenAlice Bah:
  ”Jag kan bli rädd för när jag hör… och det här är mina fördomar kring det här värdekonservativa kristdemokratiska när de pratar om kärnfamiljer. Då hör jag inombords att ”vi gillar inte homosexuella, de har inte rätt till mänskliga rättigheter, usch till allt som inte är en blond kvinna och blond man som gör barn tillsammans(Samtiden)

Fr. Snaphanen i övers.

En islamist - Mehmet Kaplan


En nolla - Margot Wallström

En Disney-stjärna - Alice Bah

En asylbedragare - Ardalan Shekabari
Den alla tiders svagaste regering som någonsin valts i Sverige. Det är symptomatiskt inte bara för det hörn som  svenska politiker har målat in sig i, men det är också ett uttryck för Sveriges förfall. Miljöpartisten Mehmet Kaplan blev Sveriges bostads- och utvecklingsminister.Om han är en brödraskapare eller om han bara umgås med dem är okänt. Han var mycket aktiv i kampanjen mot Jyllands-Posten under Muhammedkrisen, vars teckningar han beskrev som "nidbilder". Han deltog i Shipto Gaza 2010, och han har jämfört Syrienjihadister med svenska frivilliga i vinterkriget i Finland. Liksom många andra muslimer är hans verkliga syfte i politiken att främja islams sak.

Ardalan Shekabarai (S) blev civilminister. Han är illegal invandrare från Iran. Hans familj utvisades av regeringen Carlsson 1989, men familjen vistades i landet och fick uppehållstillstånd under regeringen Bildt av humanitära skäl några år senare. År 1993 blev han medlem i SSU och blev ordförande. Som ordförande finansierade hans sin egen kampanj medel medel som var avsatta  till en "integrationsfond, han valdes in i polisstyrelsen i Uppsala län utan att vara bosatt i länet eller vara svensk medborgare, han ertappades med att fuska med SSU:s medlemsregister genom att ange fler medlemmar att vad som var fallet. Han fick avgå till slut.
 
Till sist blev Margot Wallström utrikesminister. Hon beskrivs allmänt i Bryssel som en nolla av alla som kom i kontakt med henne. Hennes egentliga kvalifikation är att hon har lyckats bli 60 år gammal.” Aftonbladet, Behöver Sverige Margot Wallström,Wallström vill inte ha större klyftor i samhället 


Den nuvarande regeringen visar vad Sverige har blivit: ett land i djupt förfall. Det återspeglar också den större rörelse som är i full gång, att de ursprungliga svenskarna kommer förlora politisk makt i Sverige under detta århundrade. Som jag sa, det kommer inte att pågå i fyra år. Det kommer att bli massor av underhållning från den. Oavsett om du vill kalla det fars eller tragedi, det är en smaksak. Illegal Invandrare blir minister. Sverige i chock: Disney-stjärnan blir kulturminister. 

Socialdemokraten Johan Westerholm skriver om det:
Aladdinasken
Så kom den. Regeringsförklaringen. En av de tyvärr mest intetsägande socialdemokratiska någonsin och med den svagaste ministären sedan Hedenhös. Inte bara vad avser det parlamentariska stödet utan även kompetensmässigt.

Mehmet Kaplan som ansvarig för bostads- och stadsutveckling? Mehmet Kaplan gjorde sig så sent som i Almedalen 2014 känd för att ha en tveksam inställning till de jihadister som åker på terrorturism i med svenska pass som skydd och livlina. En minst sagt grumlig allmänpolitisk position som borde granskas ytterligare av media.

En annan, minst sagt tveksam utnämning, var Ibrahim Baylan till energiminister. Baylan gjorde sig känd 2004-2006 som den minst produktive utbildningsministern i svensk historia samt när han som partisekreterare, i bantningsprocessen efter katastrofvalet 2010, körde socialdemokratiska arbetarepartiets ekonomi i botten genom generösa avgångsvederlag om 8-10 månader för de som valde att nappa på erbjudandet. ”Läs hela artikeln Johan Westerholm och Mera lika i garderoben

Bilderbergs svenska regering
Utrikesdepartementet leds av Utrikesministern Margot Wallström (S). Och Bilderberggruppen, såväl som Romklubben skålar just nu! Även Bryssel firar. Vi talar om en tvättäkta globalist och landsförrädare, som förmodligen kommer att komma undan med betydligt värre kriminalitet än vad Carl Bildt någonsin skulle kunna drömma om. Låt oss se lite smakprov på henne. (från Youtube – texten är svensk. )
Margot Wallström är också en rabiat anhängare av klimatalarmismen (Agenda 21).
Hon respekterar inte folkets röst.” Läs Det opåverkade sinnet

 Council on Foreign Relations (CFR) och den Nya Världsordningen

Om en grupp effektivt kontrollerar nationella regeringar och multinationella företag; förespråkar en världsregering genom sin kontroll över media, forskningsanslag och utbildning; och kontrollerar och styr frågorna för dagen; så kontrollerar man de flesta tillgängliga valmöjligheter. Rådet för utrikes relationer (Council of Foreign Relations, CFR), och de finansiella krafterna bakom detta råd, har gjort allt detta, och de främjar den "nya världsordningen", så som de har gjort i mer än sjuttio år.” EveryKindaPeople och mer att läsa här

”Stillhet i bruset
Vårt arma land har fått en ny regering. Två nya ministrar får mig att höja på ögonbrynen: en före detta tv-lekledare, Alice Bah Kunkhe som kulturminister (kan hon överträffa moderaternas Lena Adelsohn Liljeroth i genren "hade jag ingen aning om"?) och en ökänd islamist, Mehmet Kaplan som bostadsminister (hans senaste utspel jämförde mordiska ISIS-jihadister med svenska finlandsfrivilliga!). Båda dessa stjärnskott kommer från Miljöpartiet.

Har man svårt att se hur det förhåller sig
måste man läsa hela denna text. Man kan börja med att smaka detta:
"Frihetsälskande rebeller eller terrorister? Enligt Säpo har minst 80 svenskar rest till Syrien för att strida tillsammans med jihadistiska grupper som al-Nusra-fronten, al-Qaida och ISIS. Fienden är Bashar al-Assad. Och kristna, kurder, shiamuslimer och så gott som alla som inte uppfyller kriterierna för en god muslim. Jihadisternas tolkning av islam är så extrem att majoriteten av världens muslimer inte anses vara riktiga muslimer. I deras umma får mycket få plats.

På ett seminarium om islamofobi jämförde Mehmet Kaplan, gruppledare för Miljöpartiet i riksdagen, svenska jihadister som strider i Syrien med svenska frivilliga som stred i finska vinterkriget 1939-1940 mot Sovjetunionen. Ja, du läste rätt. När finska Hufvudstadsbladet ringde Mehmet Kaplan erkände han förvisso att uttalandet var missriktat och fel – han tycker att ”det är fel att åka ner till en krigshärd”. Alla har rätt att pudla såklart, och jag för min del tvivlar inte på att Kaplan är ärlig. Men i samma panel på seminariet stod Rashid Musa, som jobbar på Ibn Rushd Studieförbund och är ordförande för Sveriges unga muslimer (SUM), och höll med Kaplan om hans ursprungliga uttalande. Musa menar att de som åker till Syrien inte är extremister på något sätt, utan att de bara åker dit för att hjälpa till. Enligt Musa verkar alltså jämförelsen med vinterkriget vara fullt rimlig."

Noterar också att Margot "Jag kommer aldrig mer tillbaka till riksdag och regering" Wallström blir ny utrikesminister. Det är ju stilenligt. Hon hyllar arvet från Göran "Nej, nej, nej - ja" Persson med dessa maktens piruetter.

Inför sådana fakta kan man bara retirera. Det hade jag tänkt göra under alla omständigheter. Jag inser att det bara är i stillheten som blodet slutar koka. I den mediala "verkligheten" - det är nog så verkligt när vi talar om regeringsmakt - finns det ingen tröst att få.”Occident – Mitt i bruset2 kommentarer:

 1. Svenska folket har sagt sitt i valet och merparten av väljarkåren har därmed fått den regering de förtjänar. Det är enbart VI som har lagt vår röst på SD som har RÄTT att klaga och ifrågasätta 7Klövern:s agerande framöver.

  SvaraRadera
 2. För mig verkar det som att den nya regeringen ville ha så många invandrare som möjligt som ministrar.

  Skit samma om de är kompetenta eller inte utan nu gäller det absolut att de skall vara ickesvenskar - för att visa de dumma svenskarna att nu gäller andra regler minsann och nu sätter vi rasisterna på plats.

  Det ena utländska stolpskottet efter det andra skall nu regera över svenskarna.
  Kanske många infödda nu äntllgen börjar förstå vart vi är på väg.
  Heima

  SvaraRadera