söndag 5 oktober 2014

Varför är svenska folket så passiva? Olle Ljungbeck om allas lika värde. ChemtrailsFr: Snaphanen:
Goodbye Sweden
Arnstberg och Sandelin är bra varje dag, men denna gång är  det något speciellt, eftersom det också visar ilska och sorg, som alla som håller av sitt land Sverige känner. Ett land där framtiden redan är inskriven, så att ungdomar med samma insikt, utbildning och resurser måste överge detta för att säkra sin egen framtid. Löfven och hans galningar kommer att göra slut på svenskarna som finansierar dem. Arnstberg är inte bara arg på vandaliseringsmännen i politiken, han är arg på sina landsmän som passivt låter detta ske.

”Plötsligt nådde min insikt om vad som händer med Sverige en ny nivå. Det är inte bara så att vi fyller på landet med kostsamma nya medborgare i en takt och omfattning som inget annat land, utan konsekvensen blir att många ur det högpresterande elitskiktet (naturligtvis också de invandrare som platsar där) kommer att lämna Sverige. Höga skatter men alldeles för lite tillbaka, därför att hur ska annars alla dessa nya medborgare försörjas. De med ett arbetsmarknadsperspektiv mest attraktiva sticker, samtidigt som vi får allt fler i gärsgårdsserien. Och nu kommer den insikt som gör mest ont: detta är en irreversibel process!

Visst, jag är förbannad på alla dessa korkade, hycklande efter-oss-syndafloden-dårar till politiker och journalister – men det har jag varit i flera år. En av de saker som Gunnar och jag ofta både tänkt och skrivit är att de odlar ett folkförakt. De gillar inte svenskar och bryr sig inte om att det går åt helvete för Sverige. De kommer aldrig att erkänna att de hade fel, totalt fel. Så låt oss säga att de inte hamnar särskilt högt på en lista över folk som vi respekterar.

Samtidigt finns där en tanke som är svår och som jag inte gärna vill släppa fram. Jag är på väg in i ett folkförakt, jag också. Nu har jag satt det på papper (åtminstone elektroniskt), så nu erkänner jag det: jag är skitförbannad på detta naiva godhjärtade och hiskeligt okunniga svenska folk (inbegripet en del vänner) som inte förstår att vi alla har ett ansvar för det land som gett oss ett väldigt bra liv. De är inte tacksamma mot tidigare generationer och de förstår inte att de bör värna Sverige så att deras barn kan få det något sånär lika bra. (Drontsyndromet, googla på dront). Jag läser om kineser i Hongkong som demonstrerar och kämpar för att få demokrati. Sådant händer inte i Sverige. Här träffar jag vanliga svenskar som är förbannade på Sverigedemokraterna. Snacka om att pissa på fel ställe! Märker ni inte hur lurade ni är?! Ni klarar ju att hantera en dator. Varför går ni inte ut på nätet och kollar runt lite? Ni har ett politiskt ansvar! Morr, morr, morr!”  Good Bye, Sweden

Från Olle Ljungbeck
Till Diskrimineringsombudsmannen, Riksåklagaren (RÅ), Barn- och Jämställdhetsministern, Justitieministern

Allas likhet inför lagen.
Även i ett mångkulturellt samhälle måste alla medborgare handla i enlighet med de lagfästa värderingarna men också enligt de som av folkmajoriteten betraktas som grundvärderingar i det svenska samhället.

Det innebär att rättssamhället måste ingripa repressivt när lagbrott förekommer. Inte ens i det mångkulturella samhället får man tolerera divergenser vad gäller lagstiftade värderingar.

Tyvärr gäller detta inte i Sverige i dag. Sålunda är det uppenbart att när etniska svenskar bryter mot jämställdhets- och diskrimineringslagstiftningen blir de alltid bestraffade.

Däremot är detta inte en regel som alltid gäller invandrare.
Sålunda bryter man ständigt mot jämställdhetslagen i de muslimska moskeèrna här i Sverige. Ett exempel att kvinnor inte får vara i samma lokal  etc som männen. Detta innebär självklart en diskriminering av kvinnor/flickor som medför försämrat självförtroende och uppfattningen att de inte är jämlika med männen. Ännu värre är ojämlikheten mellan könen i de muslimska friskolorna. Där går pedagogiken helt klart ut på att göra flickor till andra klassens medborgare underställda männen. (Självklart bör alla religiösa friskolor avskaffas men situationen i de muslimska friskolorna är ett mer organiserat och ideologiskt förtryck). När beivrades t ex ett tvångsäktenskap?

Det är inte att överdriva att påstå att svenska myndigheter drar sig för att beivra brott mot jämställdhets- och diskrimineringslagarna när det gäller invandrare som förtrycker sina "egna".

Ett exempel. Tidigt i våras blev det känt att flera hundra invandrarflickor i Kalmar och Norrköping könsstympats. Trots kännedomen om könsstympningen gjordes ingen polisanmälan av de myndigheter som fick vetskap om händelserna. Att så inte gjordes är ytterligt förvånande eftersom myndigheter är skyldiga att anmäla misstänkta brott. Inte ens medierna har drivit frågorna. Från dessa drivs den absurda politiska korrektheten så långt att hur sann kritik som än framförs om oegentligheter bland invandrare  tas den inte in på debatt- och insändarsidor.

Som civilperson skrev jag då till Riksåklagaren (RÅ) och påtalade saken. Detta var i juni i år. Efter en vecka fick jag besked från RÅ att han efter min anmälan anmodat åklagarkamrarna i Kalmar och Norrköping att ta sig an fallen. När detta skrivs har fortfarande ingen utredning påbörjats! Det finns två starka skäl för att utreda händelserna. För det första är könsstympning ett fruktansvärt brott som medför livslångt lidande. Om inte brotten (om de skett i Sverige) beivras kan föräldrar i fortsättningen få uppfattningen att brotten inte är så allvarliga varför man fortsätter att bryta mot svensk lag. Att detta fruktansvärda brott mot flickorna har tystats ned är oförsvarligt i ett land som kallar sig för rättsstat.
Som medborgare kräver jag att svensk lag skall tillämpas lika för alla som befinner sig i landet.

Skall folkgrupper från olika kulturer kunna leva fredligt tillsamman är det ett oeftergivligt krav att lagarna tillämpas lika.

Helt tydligt är att myndigheterna är undfallande och flata när det gäller att beivra brott bland invandrare vilka faller inom värdeparagraferna framförallt när det gäller förtryck av invandrarkvinnor/flickor från män inom den egna etniska gruppen.

Om detta fortsätter som hittills kommer självklart fler och fler av de svenska medborgarna att reagera mot denna olikhet inför lagen och de partier som inte vågar ta i dessa frågor kommer självklart att bli förlorare. Olle Ljungbeck, Gävle

Sverige – det närmaste till en fascistisk, hatbaserad regim i Europa

"Vad har hänt med ett säkert och välbeställt land som var så beundrat i hela världen? Uppskattar folk verkligen politikernas radikala experiment i social ingenjörskonst? Och hur är det i Malmö - Sveriges mest framstående test-tub? Här är ett utdrag ur Channingrapport - den sista av tre - i översättning.

Men totalt sett, väckte media  en ny känsla i mig gentemot Sverige, en känsla jag aldrig drömt att jag någonsin skulle känna: Förakt. Saker och ting är inte riktigt lika illa som i Östtyskland, som oliktänkande svenskar är vana att säga, men det här landet har inte längre full yttrandefrihet. De längst ut till vänster - det vill säga, det svenska media och etablissemanget- är inte intresserad av att “debattera" massinvandring. De är ideologiskt engagerade att införa det, vad som än händer, “för det allmännas bästa”, och alla som inte håller med är  “hatare",  "fascister”, "nazister” eller "rasister”.

…. Det är förvånande att det inte finns någon verklig debatt om invandring när den ena sidan vägrar att ens erkänna den oro som den andra sidan har och i stället tar till förtal." Every Kinda People

Piloter, läkare och forskare varnar för chemtrails
Här är en video med piloter, läkare och forskare som berättar sanningen om och varnar för geoengineering och chemtrails på Shasta County tillsynsstyrelses hearing i Kalifornien i somras. Medborgare i staden krävde att tillsynsstyrelsen skulle ta upp frågan. Det spreds en liten video om detta då. Detta är en 15-minuters förkortning av en hearing på tre timmar.
 

Hela tretimmarshearingen finns också på video och tillsynsstyrelsens ordförande. 


 Dane Wigington, en av de viktigaste opinionsbildarna inom området, berättade i en artikel att om man berättar för två personer idag, och de två berättar för två var i morgon, och dessa två i sin tur berättar för två var, så lär 6 miljoner människor ha hört detta efter 30 dagar.
2 kommentarer:

 1. Varför är Svenska folket så passiva? Svaret är att Svensken i stort har sen urminnes tid varit och är fortfarande en räddhågsen konflikträdd gummirygg med gamnacke. Att detta skulle förändras i framtiden anser jag som föga troligt. Tyvärr är det så att framtiden för Sverige och Svenskarna och kommande generationer är på grund av detta mer än nattsvart. Svensken lever fullt ut efter ordspråket bättre fly än illa fäkta.

  SvaraRadera
 2. http://www.dsm2015.cybersite.nu/

  Obs. artiklar om Putin och Ryssland i senaste numret.
  Utomordemtligtt!

  --

  SvaraRadera