söndag 23 november 2014

Ian Wachmeister - SD borde fälla regeringen. Regeringen och ISIS. Den politiska adelnSD borde fälla regeringen

 Budgetomröstningen i början av december står och faller med hur SD kommer att rösta. Jag har anledning att tro att de på vissa villkor är beredda att inom kort fälla den rödgröna regeringen, skriver Ian Wachtmeister, informell rådgivare åt Jimmie Åkesson.


Mitt råd till både Sverigedemokraterna och allianspartierna är att öppna för ett icke-socialistiskt styre i Sverige.

Ian Wachtmeister, politisk rådgivare, före detta partiledare Ny demokrati.” Hela artikeln
Böcker av Ian Wachmeister

Olle Ljungbeck:

"Vi skall hjälpa och ta hand om bödlarna från de nazistiska koncentrationslägren".


 När Mona Sahlin säger att vi ska, "hjälpa och ta hand om de invandrare från Sverige som strider för IS och andra terroristgrupper", är det ingen skillnad om hon efter kriget sagt detsamma om mördarna i de nazistiska koncentrationslägren.

Hur länge skall Mona Sahlin under skenet av humanism få våldföra sig just på densamma.

Att överhuvudtaget ställa andra krav på dessa "satans mördare" än att de antingen förbjuds att återvända till Sverige, alternativt om de gör detta, ställs inför rätta och döms till livstida fängelsestraff. Har denna individ - Mona Sahlin - överhuvudtaget förmåga att se och leva i verkligheten? Min uppfattning är att hon inte har denna förmåga och aldrig haft den.
Muhammed ska ha jobbet
"...det ska räknas som ett plus att ha annan etnisk bakgrund än den svenska.
- Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet,.."Bgf


I yrkesförbudens Sverige
"- Jag hade reagerat som förälder om mina barn haft en lärare som är sverigedemokrat. 
För mig är det en förtroendefråga.


I dag får sådana som hon tjänster med månadslöner på 90 tusen kronor och mer för att gulla med dessa "satans mördare". Det är en skam. Samtidigt får vi till leda från dessa de politiskt korrekta alltid höra att detta har inte med Islam att göra. Självklart ljuger man då. Det finns inget land där Islam är statsreligion där människorna äger frihet. Det finns inget annat land där staten utövar ett större övervåld än där islam är statsreligion.

Lika uselt hanterar regeringens justitieminister Morgan Johansson en lag om att det skall vara straffbart att liera sig med IS och andra terrorgrupper. Först efter nyår har han "lovat" att börja arbeta med en sådan lag.

Att vi har en regering och riksdag som överhuvudtaget funderar på att låta dessa individer återvända till vårt land är en skam.

Gör man detta har man därmed också avsagt sig det som är en regerings och riksdags främsta skyldighet, nämligen att trygga de egna medborgarnas säkerhet till liv och lem.

Genom massinvandringen har tusentals svenska kvinnor och flickor våldtagits av invandrare. Tusentals har utsatts för grovt våld som mord, rån, stölder etc.

Det står nu klart att Sveriges regering och riksdag (utom Sverigedemokraterna) kallt kalkylerar med detta våld och otrygghet för att för värden framstå som humanister!

Självklart skall vi inte acceptera detta. Den enda möjligheten vi har är att ge vår röst till Sverigedemokraterna för att inte vårt land skall raseras både vad gäller ekonomi, trygghet och framtida utveckling.

Vi måste nu på alla nivåer visa att vi inte längre accepterar den diktatur vi nu utsätts för. Vågar Du tänka dig framtiden för dina barn och barnbarn om denna katastrofala utveckling får fortsätta? Om inte. Handla.

Är det någon som läser ovanstående som kan förlåta regerings- och riksdagsledamöter om
det inom en snar framtid sker ett terrordåd vilket skördar liv. Jag kan det inte. De vet att ett sådant kommer men gör inget. Dagens regering bör därför fällas med det snaraste.

Stöld och förskingring i vackra ordalag
Till Anja Sonesson och Stefan Lindhe men passar säkerligen till de flesta av er som sitter i stadshuset oberoende av partitillhörighet.

Jag kan bara säga att jag hatar sådana som er mer och mer och jag anser att ni inte är något annat än riktiga skitstövlar!!!!!

Det hjälper inte ett dugg med vilka vackra ord ni använder för att rättfärdiga era otroliga förmåner ni har tillskansat er.

Visstidspension, avgångsersättning,  omställningvederlag och inkomsttak är inget annat än stöld och förskingring omskrivet i vackra ord.

Att vid 40 års ålder kunna lyfta en summa på över 40 000 kr utan att behöva göra ett enda handtag tills man fyller 65 år är inget annat än ett svineri, Anja Sonesson! Det du skulle behöva är en stor spark rätt upp i ditt feta …… istället!

Eller är det detta som är rättvisa, solidaritet, jämlikhet och alla människors lika värde i er värld?

Med dessa äckliga förmåner så bevisas med all önskvärd tydlighet att era uttalanden inte är värda ett skit.

Jag tänker inte skriva att ni borde skämmas för det är ett begrepp som är totalt okänt bland er.

Men frågan som kvarstår är dock hur en människa är funtad som med gott samvete kan anse sig vara värd dessa förmåner och vad man anser sig ha uträttat för att få dessa?

Skulle jag kunna få svar på ovanstående fråga?/Sandor Herold,Malmö

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar