onsdag 19 november 2014

Muslimska friskolor tillbaka till medeltiden. Fler Zlatan och Loreen behövs menar ministern."Fula" ordTill Skolinspektionen m fl.Muslimska friskolor i Sverige = koranskolor.

 Den svenska skolan skall vila på sekulär värdegrund. Detta skall även gälla muslimska friskolor. Men flertalet av de senare följer inte den svenska skolplanen utan undervisningen grundas i stort sett på islam och koranen.

I skollokalerna finns särskilda bönerum. Eleverna kan inte välja om de vill stå utanför religionspåverkan. Åtskillnaden mellan mellan flickor och pojkar är tydlig. I flertalet skolor får inte flickor och pojkar gymnastisera, simma etc tillsammans. Ofta sker imundervisningen i förhyrda bassänger för att inga andra skall kunna se flickorna!

Flickorna fostras att se upp till män och pojkar. Deras självförtroende tas ifrån dem och deras förmåga att hävda sig som självständiga individer omöjliggörs därmed. Inom islam är sexfixeringen extrem vilket gör att flickorna  inte får ha ett liv som de svenska och mer betraktas som könsvarelser än som individer.

Skolinspektionen har till uppgift att verka för bildning men i stället är det obildning som råder i de muslimska friskolorna och detta åser Skolinspektionen utan att ingripa. Våra egna ungdomar får lära sig sådant som hör framtiden till. I "koranskolorna" är det medeltiden som lärs ut. Flickorna skall rimligen en gång komma ut i arbetslivet och då är de dåligt rustade om deras skoltid präglats av medeltida värderingar. 

Skolinspektionens nonchalans vad gäller de muslimska friskolorna är inte bara respektlös och hänsynslös mot flickorna den är också ett brott mot vad skollagen säger men även mot Sveriges grundlag.

De muslimska friskolornas utbildning går inte ut på integrering utan isolering. Och detta åser skolinspektionen utan att göra det man är skyldig till enligt verkets regelsystem.
Men överhuvudtaget gör myndigheterna inte vad de skall göra i en mängd fall som gäller invandring.

När det uppdagades att flera hundra "invandrarflickor" i Kalmar och Norrköping könsstympats anmäldes detta inte av någon myndighet, trots att det är ett grovt brott enligt svensk lag om de utförts här. Flertalet hade kanske skett i hemlandet. Men sannolikheten att flera skett i Sverige men också att föräldrar tagit med flickorna till hemlandet efter hitkomsten och utfört stympningarna där är inte osannolikt.

Jag har själv gjort anmälan. Fick göra det två gånger till Riksåklagaren innan åklagarkamrarna i Kalmar och Norrköping accepterade att inleda utredningar. F. n. är det helt tyst om händelserna. Jag vädjar därför till de som läser detta att kontrollera om utredningarna påbörjats. Att någon politiker skulle intressera sig för ovanstående finner jag helt uteslutet.

Olle Ljungbeck, 80591 Gävle

Sent: Friday, November 14, 2014 3:57 PM
Subject: Fy skäms, åklagare..!Fy skäms, åklagare..!


 Karin Henrikz i sällskap med “icke-negern” Hassan Kargbo

Hassan Kargbo polisanmälde att han utsatts för rasistiska förolämpningar på jobbet. Men åklagaren la ner ärendet med motiveringen att även om det är olämpligt att kalla någon "neger", är inte ordet kränkande i sig. Med hjälp av juristen Karin Henrikz på diskrimineringsbyrån Malmö mot diskriminering överklagade han beslutet.

Det finns saker man inte bör blunda för, menar Karin Henrikz.
 .......
Att miljarder människor runt om i världen under många hundratals år benämnt svarta från Afrika som neger är inget som eldsjälen Karin Henrikz fäster något avseende vid. Finns det andra ord för spade varför ska det då användas i den nya tid vi lever i är sannolikt ett av hennes motton.

Vad som ligger bakom Karin Henrikz heta engagemang för de svarta i Sverige, är måhända inte alldeles enkelt att förstå för mossiga gamla svenskar som - enligt expertis i sådana frågor - är behäftade med allehanda fördomar. Hennes förhoppning är troligtvis att aktiviteten ska bära frukt i någon form.

Undertecknad kan bara hoppas att det blir med tillfredsställelse. För några år sedan upplevde jag hur en kollega på Statens invandrarverk dessvärre inte enbart skördade framgångar i sitt personliga engagemang för asylsökande afrikaner. Det resulterade inte – såsom förhoppningen kanhända var - i ett syskon för hennes sedan tidigare framfödda korsning med en färgad man från ekvatorn. Däremot i följderna av den HIV som överfördes i förbindelsen. Enligt egen uppgift tillerkändes hon en halv miljon kronor i skadestånd (sic) av Staten, så lottlös upplevde hon sig inte.

Men säg den kärlek som varar; HIV-donatorn ifråga var “guld som blev till sand”, eftersom han fick sitt framtida omhändertagande ombesörjt av Staten. Nu var det inte den spännande förbindelsen i sig som renderade honom den utifrån låsta bostaden. Så primitiva var inte ens åklagare på den tiden. Anledningen bestod i hans utövande av älskog ute i stadens parker, vilket av ett oförstående rättsväsende betecknades som våldtäkt. Möjligtvis på grund av att föremålen för hans manlighet ingalunda samtyckt till det heta uppvaktandet (på deras väg hem, iskalla vinternätter).

Nu gick det dock inte så illa att vi därmed förlorade den berikande Togolesen. Förutsättningarna för att ge honom vård i det framförliggande AID-stadiet hemma i Afrika bedömdes vara sämre än i Sverige som ju har en högkvalitativ sjukvård. Och vars tillgänglighet dagligen omvittnas av krassliga svenska skattebetalare - i dessa nedskärningstider...

Så någon diskriminerande utvisning blev det inte av denna “icke-neger”.

//Kenneth Sandberg
Avlatsbrevförsäljarna Stefan Löfven och Morgan Johansson m fl.

Sandor Herold -Kan vi ha så´n tur en gång till.!?

Idioten har alltså ca 130 000 kr i månaden för att komma med sådana här urbota dumma uttalanden!
Nog trodde jag i min enfald att man kunde förvänta sig mer av en "ansvarig" minister.
 
– 2030 kanske framtidens Zlatan kommer från Syrien och Loreen från Eritrea, konstaterar ministern i Aftonbladet. Fria tider och Avpixlat


 2030-talets Zlatan


Date: Mon, 17 Nov 2014 16:25:31 +0100
 From: automatsvar@regeringen.se
 To: justitiedepartementet.registrator@regeringskansliet.se
 Subject: 2030-talets Zlatan (till Morgan Johansson, svar går till   sandorherold@hotmail.com)
 CC: sandorherold@hotmail.com
 
 Från: Sandor Herold
 
 E-postadress: sandorherold@hotmail.com
 
 Meddelande: Till Morgan Johansson
Hej!
 
Den 12-11 sade du tydligen följande i Aftonbladet:"2030 kanske framtidens Zlatan kommer från Syrien och Loreen från Eritrea".

Du har en lön på ca 120-130 tusen kronor i månaden och man kunde kanske förvänta sig lite mer intelligenta uttalanden från en "ansvarig" minister med den lönen.

 Eller är det denna nivån på uttalanden man numera skall förvänta sig från regeringen?
 
I år väntas ca 100 000 s.k flyktingar till Sverige. Om det kommer en miljon, två miljoner, tio miljoner eller hur många som helst de närmaste åren så är det tydligen vår skyldighet och vårt ansvar att ta emot dessa. Jag undrar var den övre gränsen går någonstans, om det finns någon gräns, för vårt mottagande?

Kostnader för denna invandring kan inte bara räknas i pengar. Den kan också räknas i mord,   våldtäkter, rån, misshandel, bedrägerier, väskryckningar, bilbränder, skolbränder, skadegörelse med mera med mera.

Samtliga ovanstående mångkulturella företeelser är naturligtvis så gott som helt riktade mot svenskar och mot svensk egendom. Jag undrar hur mycket av det ovanstående vi har råd med innan ni "ansvariga" vågar säga stopp?

För övrigt, så skulle det skänka mig stor glädje om någon av er "ansvariga" politiker eller någon av era närstående anhöriga skulle utsättas för något av det ovannämnda uppräknade.

 Då, om inte förr, så skulle ni kanske reagera och förstå vad det är ni har utsatt ert eget folk för under årens lopp och då kanske vi kunde förvänta oss lite mer intelligenta uttalanden även från din sida.

Nu vet jag inte om du har några barn men skulle din eventuella dotter eller son bli utsatt för en mångkulturell våldtäkt eller ett mångkulturellt rån så tycker jag att du skall trösta vederbörande med något i stil följande: "det du har blivit utsatt för är något som bland annat jag, din far, är ansvarig för genom den politik som har möjliggjort för vildar komna från de lägst stående kulturerna vi har på vår jord att komma hit. Du skall vara glad att du inte fick halsen avskuren, min son/dotter".

Själv så har jag fått uppleva att min grabb när han var femton år blev rånad av fem trevliga nysvenskar i samma ålder samt att min numera avlidna mor blev väskryckt av en likaledes nysvensk ung man. Så jag får väl passa på att så här i efterhand få tacka dig och dina gelikar för denna trevliga upplevelse och att din familj precis som vi får ta hand om en nyss rånad tonåring som skakar av vrede och som garanterat på stuts blev det som ni kallar för rasist och främlingsfientlig för resten av livet. Och som första gången då han fick rösta lade sin röst på SD likväl som i det senaste valet. Naturligtvis ivrigt påhejad av mig!
 
Jag undrar också när du skall svara på mina frågor som jag vid tidigare tillfällen har ställt till dig?

Men med tanke på ditt uttalande i Aftonbladet så kanske frågorna ligger på en för din intelligens alldeles för hög nivå? Du kanske skall rådfråga din ministerkollega Gustav Fridolin, oraklet från Vittsjö, han har ju tydligen varit lärare också så han bör ju vara en beläst man. Jag väntar ivrigt på svar från dig!/Sandor Herold,Malmö
 
Brev till Kenneth Sandberg från en person som tycker att Kenneth är fantastisk med alla sina inlägg till ”Eliten”
”Du ska veta att vi är många och blir bara fler och fler som backar upp dig och din tappra och envisa kamp mot "Goliat-vansinnet" - massinvandringen, som vi VET består av allsköns hjärnkirurger och atomforskare, med bakgrund som fåraherdar, åsneryttare och kamelfösare och företrädesvis halalslakt som specialitet.

Men man slutar aldrig reta sig på dessa totalt och fullständigt okunniga, likgiltiga och verklighetsfrämmande politiker, både på lokalplanet och inom rikspolitiken. Är man svensk politiker är det tillåtet att vara hur dum och ansvarslös som helst och tillika med en bottenlös okunnighet om verkligheten. Det enda "sakliga" svar de har till dig och oss andra är rena snömoset. Det råder en total låsning i hjärnan på dem, för sakligare och kunnigare svar än rasist med fördomar och islamofobi klarar de inte av att kräka ur sig.

Därför är dina inlägg mycket viktiga, man får bara hoppas att "droppen kommer att urholka stenen" så småningom. Men det finns de som är bortom all hjälp och dessa kan vi finna koncentrerade i 7-klövern och deras tillskyndare.

Fortsätt därför din envisa kamp! Bry dig inte om alla dessa okunniga och likgiltiga idioter, som med näbbar och klor kämpar emot att få det minsta av upplysthet och kunskap om verkligheten.

Det är samtidigt upplyftande att det allt fler helt öppet kritiska mot den vansinniga massinvandringen. Man pratar öppet om det när vi träffas och tidigare pratade man bara om väder och vind. NU ÄR DET MASSINVANDRINGEN OCH ENSAMKOMMANDE.

För närvarande är det ankomsten av ytterligare ett allt ökande antal ensamkommande invandrarungdomar som retar dem, därför deras egna ungdomar har inte en chans att få en egen bostad utan tvingas bo kvar hemma hos föräldrarna. Man har också upptäckt att alla lediga jobb går i huvudsak till nyanlända och inte till arbetslösa svenskar, vilka inser att om de inte har ett fast jobb kan de heller inte få ett bostadskontrakt, inte skaffa sig en egen mobil och inte heller betal-/kreditkort. Tala om etnisk diskriminering, för att inte tala om ett skandalöst svenskhat.

Men, men, det svenska folket har själva valt dessa förrädare...”

2 kommentarer:

 1. "Men, men, det svenska folket har själva valt dessa förrädare...”

  Hm, det är en öppen fråga givetvis. Dels har de faktiskt röstat på ett sådant sätt, men dels har vi ingen riktig demokrati heller, så valresultatet måste tas med en nypa (bil lass) salt.

  Demokrati kan inte endast vara rösträtt utan det förutsätter flera andra komponenter. Vi måste ha en nationalistisk grund så att man tillförsäkrar att det endast är det egna folket som röstar, det måste vara folk som är torra bakom öronen så därför bör rösträttsåldern vara 25 år och valbar ålder vara 30 år.

  Dessutom krävs det att journalistiken är sann och inte driver en egen agenda, och det betyder att tidningsstödet har gjort tidningarna korrupta.

  Om allt detta hade fungerat så hade folk inte röstat så galet som nu, så därför tycker jag att det är lite väl förhastat att säga att folk medvetet har röstat för förräderiet. De har inte en aning om att de är utsatta för förräderi!

  SvaraRadera
 2. Den verkliga rasismen och dess rötter

  http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/den-verkliga-rasismen-och-dess-rotter.html

  SvaraRadera