lördag 15 november 2014

Regeringens avlatsbrev. Veronika Palms hat mot SD. Slutet för moderaterna. Birro flyr från SverigeAvlatsbrev

När Martin Luther år 1517 spikade upp sina 95 teser på kyrkportarna i Worms gjorde han detta bland annat som en reaktion över det moraliska förfallet i katolska kyrkan med en perverterad påve i spetsen.
 
Avlatsbreven som i första hand var möjliga att köpa av de välsituerade (rika) skulle befria dem från att hamna i helvetet och skärselden.

Nu har Löfven, Morgan Johansson med hjälp av MP och Alliansen som en följd av sitt eget moraliska förfall tänkt pröva denna modell i massinvandringssammanhang!

Eftersom de rika kommunerna (där huvuddelen av de ledande politikerna och journalisterna har sitt boende) hittills vägrat att ta emot invandrare tänker ovannämnda pröva avlatsbrevmetoden. Genom att de rika kommunerna och bostadsområden som exempelvis Djursholm, Danderyd, Östermalm etc föreslås få betala för att inte ta emot några invandrare tycker Stefan Löfven och den övriga etiskt och moraliskt dekadenta och förfallna "eliten" sig ha kommit på den geniala lösningen. Självklart inte för att minska bördorna för de fattiga kommunerna utan manipulera befolkningen där att tro att de rika får ta sin andel. Men eftersom mottagande av invandrare är så mycket mer än bara pengar är det ett fortsatt lurendrejeri han bedriver. Som också visar på respektlöshet från hans sida.

Eftersom många av de styrande i dessa kommuner motsätter sig invandring i just sina kommuner och därför är beredda att betala för avlatsbreven får man anta att de betraktar tvånget att ta emot invandrare på samma sätt som det vore att hamna i helvetet eller skärselden.

Genom "köpen" av Löfvens  m fl avlatsbrev får de "rena" skolklasser och de egna barnen behöver inte befläcka sig med "negrer". Ingen extra belastning på skola, vård och omsorg. Men de slipper också mångkulturen som de ofta lovordar bara den befinner sig miltals från deras egna bostadsområden.

Eftersom kriminaliteten från invandrare ökar hela tiden i form av mord, grovt fysiskt våld  våldtäkter, rån etc kommer försäljningen av avlatsbrev till de rika kommunerna inte att lösa problemen. Endast en kraftfull nedskärning av volymen kan på sikt förhindra att svenska folket reser sig med oanade konsekvenser.

Eftersom regeringen Löfven närmar sig en katastrof kan vi förvänta oss vilka oöverlgda handlingar som helst från hans och övriga inblandades sida. När han nu inte väjer för att införa avlatsbrevsprincipen är det inte otänkbart att han som nästa förslag för fram inskränkning av rösträtten. Ett alternativ är ju att rösträtt kan enbart den få som har tillräcklig stor inkomst. Så skedde ju 1866. Med en sådan "reform" oskadliggör man merparten av medborgarna i de fattiga kommunerna eftersom inkomstnivån är lägst där.

Den slutsats man måste dra av det odemokratiska och moraliskt avskyvärda förslag Löfven
har för avsikt att genomföra om riksdagen bifaller det - är att det moraliska förfallet är totalt.
Ett lands regering och riksdag åtminstone i en demokrati (men det är tveksamt om vi är det längre) borde bestå av personer med bildning i ordets rätta mening. I dag måste vi tyvärr konstatera att bildningsnivån både moraliskt, etiskt, språkligt är den lägsta sedan demokratin infördes. Inte minst Veronika Palm visar detta på ett tydligt sätt i sin behandling av språket.

Från detta utgångsläge vill jag uppmana de pariastämplade minst 13 procent av dem som i senaste valet röstade på Sverigedemokraterna. Ni är ett urval av helt vanliga normala arbetare, tjänstemän och akademiker. Sträck på er och sänk inte blicken för de stackare som med mediernas och politikernas hjälp söker idiotförklara er. Jag tror ni besitter mer av förnuft och den gamla jordnära hederliga moral som en gång var förhärskande i Brantings, Per Albins och Tage Erlanders parti.

Ledningen i Sverigedemokraterna uppmanar jag att göra sin medborgerliga plikt. Fäll denna katastrofala regim./Olle Ljungbeck,  80591 Gävle

Veronica Palm och förståndet – Resultat 0,4 på högskoleprovet 

”Aftonbladet presenterar, kanske lite ovälkommet för vissa så här inför valet, en lista på diverse politikers poäng på högskoleprovet. I topp finner vi SD:s Paula Bieler, för övrigt enda kvinna med full pott, och i botten ligger sossarnas gunstling Veronica Palm och guppar med skämmigt resultat.
Den enda kvinnan som fått full pott på provet är SD-toppen Paula Bieler, chefredaktör för tidningen SD-kuriren och partiets jämställdhetspolitiska talesperson.”Exponerat

Veronica Palm (S): “Richard Jomshof är så jävla vidrig” 

 Under onsdagens allmänpolitiska debatt i riksdagen tog Richard Jomshof (SD) upp ett viktigt ämne – hur våldsbejakande och förtryckande islam flyttar fram sina positioner i världen och genom hög invandring även i EU och Sverige. (Se anförandet ovan.) De av sjuklöverpartiernas företrädare som begärt replik på Jomshofs anförande tyckte dock att det var viktigare att hetsa mot Sverigedemokraterna än att tala om problemen med oreformerad islam och fördöma det våld som oupphörligen sker i islams namn. Hetsen mot Jomshof och SD var fruktansvärd.

En av de politiker som inte vågade begära replik mot Jomshof utan i stället valde att gå till personangrepp på Twitter och prata med tidningarna bakom ryggen på honom var Veronica Palm (S). Hon blev riksbekant som en av dem som för en tid sedan gjorde sig till offentligt åtlöje och nyttig idiot för det muslimska förtrycket.


 
Jag har aldrig hört något så tydligt förut som har hela sin utgångspunkt i ett hat och förakt mot islam“, sade Palm, som slapp frågor om vad hon själv känner inför IS blodiga härjningar eller det kristna par i Pakistan som Jomshof berättade om i talarstolen, där kvinnan var gravid och som för sin tros skull mördades genom att brännas levande i en tegelugn av en muslimsk mobb på 1.500 personer uppviglad till detta av de lokala mullorna, en historia som även Avpixlat rapporterat om.

Under själva debatten valde Palm som sagt att inte ta replik. Däremot gick hon ut på Twitter och hetsade mot Jomshof och skrev bl.a. “I riksdagens talarstol sprids just nu islamofobi i en osedvanlig grov form“. Avpixlat

Fråga: Hur dum får en politiker vara?
Svar: Hur dum som helst

De Nya Moderaternas f.d. toppduo, Reinfeldt och Borg, får hård intern kritik.


En av kritikerna är Mats Johansson som lämnade riksdagen efter valet. Nedskärningarna i försvaret, nedvärderingen av pensionärerna och den oansvariga invandringen är tre faktorer som gjorde att Moderaterna förlorade många väljare till Sverigedemokraterna.

Johansson avslöjar också att Reinfeldts tal om att ”öppna våra hjärtan” inte var förankrat i partiet och att partikamraterna inte var informerade i förväg. Detta belyser det som vi i alternativa medier länge hävdat, nämligen att Alliansens migrationspolitik byggde på Fredrik Reinfeldts egna intressen och inte svenska skattebetalares.

…Invandringsfrågan behandlades illa av partiet, menar Johansson, men också andra gamla moderata paradgrenar som försvaret och pensionärerna urholkade förtroendet för partiet.”Petterssons”Nya moderaterna en döende stjärna

När energin börjar ta slut i en stjärna av samma typ som vår sol, kommer den in i en dramatisk omvandlingsprocess som innebär att den expanderar och flammar upp till vad som kallas en röd jätte. Det slår mig att en döende sol är en bra metafor för utvecklingen av det gamla Högerpartiet till Moderata Samlingspartiet och sedan vidare till Nya Moderaterna.

…Att vinna maximal makt var viktigare för den kvarvarande trion än de gamla mossiga rötterna. En PR-strategi för att nå makten lades upp med reklamkillen Schlingmann som arkitekt. På partistämman år 2005 togs ett stort steg åt det röda hållet med Nya Moderaterna och alla de gamla traditionella ståndpunkterna på högerkanten övergavs eller tonades ner. Man behöll ståndpunkten att arbeta för lägre skatter, men såg till att sänka skatterna på de lägsta inkomsterna mest. Där fanns ju huvuddelen av röstboskapen.

…Vad trion inte tänkt igenom var hur en fortsatt framgång skulle säkras utan att fortsätta kannibalisera på de tre dvärgpartierna C, Fp och Kd. Det största misstaget var att alla Allianspartierna kraftigt underskattade Sverigedemokraterna. De trodde säkert att det skulle gå för dem, som det gått för Ny Demokrati, som misslyckades med att hålla rent i sina led från alla knäppskaft, som alltid dras till nya växande partier. Men Åkesson och hans inre krets hade lärt sig av Ny Demokratis erfarenhet och bestämde sig för att inte begå samma misstag. Man införde nolltolerans mot medlemmar som inte höll sig till partiets officiella politik.

…Reinfeldts avhopp på valnatten som ledare för det parti han tagit ut på en ökenvandring utan kontakt med sina rötter, avslöjar honom på ett övertydligt sätt. Att känna ansvar är tydligen inte hans starka sida. Han har genom sitt agerande förvärrat en mycket instabil och för landet skadlig parlamentarisk situation. Historiens dom över hans agerande kommer inte att bli nådig. Att det stackars partiet därtill låter samme Reinfeldt peka ut sin efterträdare, den helt okarismatiska Batra visar vad vilset det blivit.”Antropocene


 Ambulansfack vill ha militärutrustning

Kravallhjälm, skyddsväst och gasmask. Ambulansförbundet anser att det krävs djärva åtgärder för att trygga arbetsmiljön.– Nu har det varit så många incidenter. Det har varit allt från skjutningar till folk med machete och folk som slår sönder ambulanser eller försöker att ge sig på ambulanspersonal. Vi är inte fredade i den utsträckning vi tidigare har varit, säger Henrik Johansson, ordförande i Ambulansförbundet, till Dagens Medicin.

Han förklarar att förbundet i första hand vill att larmcentral och ambulanser ska ha tillgång till de uppgifter som polisen har om personer som kan misstänkas vara våldsamma eller har vapen. Men förbundet vill även att det införs vad Henrik Johansson kallar taktiska enheter. – Akutsjukvårdare som är förberedda att åka in i en hetzon. De har kravallhjälm, skottsäker väst, benskydd och hölsterförpackning. De har en utrustning som är anpassad för att kunna jobba i en sådan miljö. De har naturligtvis också gasmask.”Dagens Medicin

 Det är bara början Birro

Hej då.
Nu har jag blivit hotad till livet mer än tio gånger under några dagar. För att inte tala om alla andra hot och allt hat. Mitt brott? Jag kritiserade islam offentligt.


Så var är ni? Va? Ni kristna? T. Dahlman vågade. Lukas B har hört av sig, kanske någon till. Men sedan? Inga fler. Det är en skam. Tack för ingenting. Jag orkar inte mer, tar timeout från detta och flyr landet.

Hej då.
skrev Marcus Birro på sin blogg idag. Han är en kristen kommentator på Expressen och inte särskilt grov i sitt skrivande.. Han skrev en ilsken kolumn efter mordet på Elin Krantz, Vi är utsatta för terror i vårt eget land,, men inte lika frispråkig som om jag skulle ha skrivit det. Birro tror att man  kan samtala i Sverige om islam utan att sockra och ljuga. Han kommer att finna att han måste välja mellan att vara sann mot sig själv eller att bo i Sverige. Som så många andra före honom. Att sätta sig upp mot den totala effekten av vänstern (vilket är nästan alla) och islam, det  är inte möjligt. Den offentliga lögnen är massiv, alliansen med islam är för stark.

Birro är en hedersman, men han är också något naiv. Han ska vara glad över att han har ett annat land i reserv. När jag träffade Dan Park på i söndags, hade han kommit till samma sak som jag gjorde när jag mötte honom i maj månad. I går meddelade galleristen Henrik Rönnquist att han lämnar Sverige. Det är valet. Inre eller yttre exil. Det första sliter på samvetet, det andra på plånboken och logistiken. Snaphanen


1 kommentar:

  1. Att du hyllar Mats Johansson hemska artikel på Neo betyder bara att du inte har läst. den. Se till att göra det. Såna människor skall INTE legitimeras eller få ansvarsfrihet.

    SvaraRadera