tisdag 23 december 2014

Feminister i Sverige - Vad säger de om kvinnorförtrycket i Mellanöstern?150 kvinnor avrättade 

Hallå Feminister! Ser ni någonting som är fel här?
Det är ju ingen tvekan om detta kommer att orsaka att den feministiska rörelsen äntligen slå larm om hotet mot kvinnors rättigheter inom islam. Eller hur? EKP

Vad säger alla de som utger sig för att vara feminister? Hör ni hur ropen skalla: Död åt kvinnoförtryckarna i Mellanöstern!!

Gudrun Schyman - Talibantalet (mycket långt)Maud Olofsson - Feminismen på heltid

 

Åsa Romson - Vi i Miljöpartiet hatar vita svenska män

Sexodus - Feminismens seger mot relationen mellan män och kvinnor.
Kanske månadens mest uppmärksammade artikelserie, som skapat stordebatt på internationell nivå (förutom kanske i Statsfeministiska Sverige) är Milo Yiannopoulos artikelserie hos Breitbart, under överrubriken The Sexodus.

Yiannopoulos tar upp ett oerhört viktigt ämne som man pratar alldeles för lite om. Han har kanske inte med alla element, men han har med de viktigaste. Och det gäller feministernas (och eliternas) sociala ingenjörskonst för att förinta relationen mellan män och kvinnor, i synnerhet unga män och kvinnor.

Detta rör alltså fenomenet Sexodus eller MGTOW, eller den postmoderna (postfeministiska) mannen. 

Unga män har helt enkelt gett upp. Det är inte längre värt besväret att skaffa sig en tjej. Man har blivit anklagat för att vara en potentiell våldtäktsman, eller en äckel, kryp. Och många unga män vet inte längre ifall de ska vara den vita riddaren eller den tuffa grabben. Vad han än gör, blir det fel.” Det opåverkade sinnet

1 kommentar: