lördag 27 december 2014

Fredrik Reinfeldts agenda - hatet mot svenska folket och att utplåna Sverige Uppe i det blå - Se fredagsfilmen - Tänd ett ljus
 Reinfeldt: ”Ett vägval vilket land Sverige ska vara” Med bara ett par dagar kvar till att S + MP regeringen planerar utlysa nyval står tidigare statsministern fast vid sin vision om ett öppnare Sverige.
Reinfeldt är lika galen som vanligt. Men har han ”öppnat sitt eget hjärta” då han inte har något ”ensamkommande barn” eller islamist boende hos sig själv eller i närheten i Täby där han bor numera?
Sverige ska vara ett land för alla, även inflyttade, det sade förre statsministern Fredrik Reinfeldt i TV4:s Nyhetsmorgon imorse.
Beror det på hans egen 32 % bakgrund som avkomma från en loppcirkusdirektör som var afrikan? Exponerat
Sverige tillhör invandrarna inte svenskarna
– Vad är Sverige för land? Ägs det här landet av dem som bott här i fyra generationer eller de som hittat på någon gräns? sade han nedlåtande.

Därefter menade han att svenskarna är ointressanta som folkgrupp och att det istället är invandrarna som skapar det nya Sverige.

– Det är vad de gör av Sverige som är Sverige, hävdade han. Fria Tider


”Reinfeldt – Hatets man och Bilderberggruppens
 Det är fantastiskt att bo i ett land där man inte slängs i fängelse”, säger bastarden ovan, och det naturligtvis på grund av att han och andra förrädare är medvetna om att de är nazister som vill ägna sig åt folkutrotning. Men istället för Hitleristerna så vill de här nazisterna ägna sig åt att utrota sitt eget folk, så till vida den här bastarden verkligen är att betrakta som svensk, för det gör han inte själv. Han skryter istället över sin rasblandning, och det är väl det som har fått Bilderberggruppen att sponsra odågan.
För mig är det en grundläggande fråga; Vad är Sverige för land? Ägs det här landet av dom som har bott här i fyra generationer, eller nån som hittar på nån gräns, eller är det här ett öppet land, som består av dom människor som kommer hit, mitt i livet, kanske födda i ett annat land, och det är vad dom gör av Sverige som är Sverige, och för mig är det givet att det är det senare. Och det måste liksom få konsekvenser, man måste stå upp mot dem som hävdar att det här är ett land som stängdes för tre generationer sedan och ingen annan är välkommen, och kommer dom hit så ska de anpassa sig, och de ska aldrig räcka upp handen och säga nånting som är avvikande. För mig är det ett ohållbart samhälle...”
32-dels negern påstår att han har läst Sveriges historia, och då tror fanskapet att den historien endast sträcker sig tre generationer bakåt i tiden, dvs så länge hans egen familj har bott i Sverige. Med andra ord gör han om sin egen familjs historia till att vara Sveriges hela historia.
Odågan påstår sig också vara liberal. En av liberalismens största och viktigaste uppfattningar är äganderätten, men det gäller förstås bara globalistiska kapitalister, för svenska folket förnekas ju äganderätten till sitt eget land, till sin mångtusenåriga historia, till sina förfäders arbete och kamp för mänskliga rättigheter, och för kampen om en världsåskådning där enskilda personer har frihet, fattig som rik.
Det trettioåriga kriget utkämpades just av den orsaken. En sekulär världsbild växte fram, och enskilda människors rätt till både frihet och tillhörighet, att Sverige är vårt land och varje fattig dräng hade sin egen historia, sin egen släkt och han hade rätt att ärva frukten av sina förfäders arbete, utan att religiösa dogmer ska ligga i vägen.”Hela artikeln

”Godhetens pris
Det finns bara en anledning till att jag önskar dig ett långt liv; nämligen att du ska få uppleva att dina barnbarn ställer frågan: ”Varför medverkade du till detta.!?”.

Mail är riktat till den moderate riksdagsmannen Jan Ericson:
 
Jan!
Vi i Båstad får nu ett uppvaknande ur vår idyll. Till Hemmeslövs Herrgård, som ligger någon kilometer från mitt hem, kommer nu 500 asylsökande. Vår trygga miljö kommer drastiskt att förändras. SD får naturligtvis god draghjälp, om det nu är någon tröst.

Jag läste att man har placerat asylsökande i Noppikoski, i Orsa Finnmark! Det som nu sker i Sverige är en katastrof. Ett parlamentariskt, socialt och ekonomiskt kaos som ingen annan kan skyllas för än Alliansregeringen och ytterst Reinfeldt!

Jag mailade till dig och dina riksdagskollegor ett brev efter Reinfeldts sommartal med bl.a. följande iakttagelse: Reinfeldt har nämnt flera logiskt ”spretande” motiv; människor flyr för sina liv, behov att föryngra befolkningen, vi blir rikare, vi får ett modernt och bättre samhälle. Dessa motiv håller inte för en kritisk granskning. Jag har en känsla att Reinfeldt inte lyssnar på fakta i denna fråga utan hans inställning är ideologisk; Sverige blir helt enkelt ett ”bättre samhälle” genom invandringen.

Jag slutade brevet med följande fråga: Vad är det egentligen som sker i Sverige i ”humanismens” namn? Vad är syftet? Jag fick inget svar. Godhetens pris


“Ingen svensk flagga så är lyckan dubbel”
Nu förbjuds skolelever att använda svenska flaggan. Såhär skriver skolledningen på Söndrumsskolan i de nya reglerna
Med anledning av att oskrivna med självklara regler utmanas så tas nu regler ner i skrift. På Söndrumsskolan skall den svenska flaggan användas vid flaggdagar enligt svensk almanacka. Skolledningen ansvarar för flaggning. Övrigt användande av svensk eller annan flagga sker i samband med internationellt utbyte. Inget annat användande av svensk flagga är tillåtet.

Traditionerna på skolan är något de flesta elever ser fram emot. När vi har dagar med inslag av maskerad och musik är målet att dessa dagar skall upplevas som positiva av alla. Den svenska flaggan får inte ingå i maskeraddräkten. Maskerad och uppvisningar skall dessutom vara fria från inslag av vapen. Det är positiva och ljusa känslor som skall lyftas fram.
Kan vi dessutom med denna regel hjälpa någon att inte kränka annan person, att inte begå ett brott som benämns hets mot folkgrupp eller att inte bryta mot reglerna för användandet av svensk flagga eller så är lyckan dubbel. Skolfotografering är något många tycker är viktigt. Det är en bild som många tittar på den når genom katalogen ut i hela Halmstad. Skolfotot skall självklart vara fritt från nationella symboler och vapen.” Nyheter idag


Läs:
Med hatet mot Sverige och svenskarna som drivkraft
De har berövat en hel generation framtidstroInga kommentarer:

Skicka en kommentar