måndag 22 december 2014

Julhälsning från Mattias Karlsson. Idylliska Malmö. Politiska stolpskott. Man kan inte räkna dem alla men några

 Idyllen i Malmö - Lort-Sverige återskapas.  Exponerat och Demokratbloggen


Hej käre medborgare i Sverige!
Jag känner mig nödgad att skriva detta brev just till dig!
Vårt land Sverige har drabbats av total galenskap. Jag har därför tillsammans med några vänner skapat en liten grupp,
som vi har gett det lilla anspråkslösa arbetsnamnet. Viktigt att läsa för spridning
RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET (Läs mer)


 Anders Borg i Sveriges riksdag den 13 april 2011:


 Han har också uttryckt sin förtjusning över Afrika och afrikanska klädedräkter.  
Stockholm och Sverige  skall bli som Lagos respektive Afrika.”
  

 ”Kommunerna blöder: Krav till ny M-ledare
Jag skulle inte ha för stora förhoppningar om Kinberg Batra. Hon har skapat pärlor som  

 "Från luften ser man inga gränser alls, det har vi människor skapat själva ." 

 Kommentar om ovanstående dam:
”När man hörde den nya moderatledaren första gången så kändes det nästan direkt att det rör sig om en Reinfeldt-kopia, en automat. Allt som sades verkade vara någon form av utantilläsning från ett manuskript. Som att lyssna på en gammal sliten radiopjäs eller knastrig 78-varvare. 

Anna Kinberg Batra – ville i en riksdagsmotion från 2001 avveckla den svenska välfärden genom att införa fri invandring. Hon hade tillsammans med fem andra moderata riksdagsledamöter räknat ut att om Sverige översvämmas med bidragstagare från tredje världen, så kommer de svenska välfärdssystemen inte att hålla eftersom bidragen inte räcker till alla.”Antropocene

Vidare om denna klonade kopia av Reinfeldt

”Batra vill krossa välfärden – med fri invandring
Under rubriken ”Rimmar illa med den svenska välfärdsstaten” i riksdagsmotionen från 2001 konstaterade de att välfärdssystemen stod ivägen för deras vision om en ”mycket liberal invandring” som innebar en i princip oreglerad invandring.

”Tyvärr är den svenska välfärdsstaten inte anpassad och designad för global ekonomi och fri rörlighet”, skrev de sex moderaterna som också hävdade att hög invandring är bra för Sverige.

”I dag nekas tusen och åter tusen människor inträde till vårt land, vilket är mycket olyckligt – såväl för individen som för det svenska samhället. En enorm källa till utveckling, kunskap och fler händer och huvuden som kan bidra till den svenska välfärden går dagligen förlorad”, fortsatte de sedan, något motsägelsefullt.” Exponerat

Och när Löfvén har sina scenframträdanden i EU-nämnden så finns bara två lägen, antingen så skrattar man eller så gråter man.
Det kommer sannolikt att bli gott om Shakespears "Eftertänksamhetens kranka blekhet" under lång tid framöver. Arma land!” Antropcene

Moderatledare - En neger är en neger och en svensk är en svensk

 Carl Bildt försökte senare i en riksdagsdebatt stryka över moderat-ledaren Adelsohn uttalande med: 

– Man kan ju också säga att en svensk är en svensk och en jude är en jude, sade Carl Bildt. (Hela artikeln från 2005)


 Läs också: Svenskar en förbjuden folkgrupp

Fråga: Hur dum får en politiker vara?
Svar: Hur dum som helst, ju dummare desto bättre!

Fr. Snaphanen:
Mauricio Rojas, den oönskade sanningssägaren
Mauricio Rojas blev utmobbad av Sverige 2008 av de borgerliga, men blinda politiska korrekta. Han är inte skadeglad att hans förutsägelser besannades, men är konstruktiv. Dock tyder ingenting på att de politiskt korrekta  2014 är mer beredda att lyssna på honom. De behöver göra många fler misstag innan de är färdiga.

Inget parti, utöver SD, ville eller hade något att vinna på ett extra val, som dessutom kan framstå som en folkomröstning om invandringen. Ändå hamnade denna bastanta majoritet av sju partier i diket och dukade bordet för en ännu större Sverigedemokratisk valframgång.

Det är inte en lätt uppgift efter decennier av misslyckanden, handlingsförlamning, floskler, missriktad välvilja och tafatta försök att dölja eller frisera opassande information gällande allt från missbruket av flyktinglagstiftningen till brottsstatistiken och utanförskapets utbredning. Men det är just allt detta som utgör grunden för SD:s framgångar, inte att hundratusentals svenskar skulle ha blivit fascister eller främlingsfientliga rasister. Att duka bordet för SD:s framgång, (Rojas,kom tillbaka!.)

”En bekant till mig berättade nyligen om hur utlandsfödda som han/hon måste smyga med sina politiska åsikter i verkligheten och i sociala medier. Är man invandrare förväntas man sympatisera med mångkulturalism, invandringspolitiken och helst vänstern, eller i alla fall hålla sig neutral. Annars ses man som förrädare och kan åka på stryk, såsom Samtidens krönikör Nima Gholam Ali Pour gjorde.

 ”Invandrare” ses som ett kollektiv av vissa andra argsinta invandrare, en grupp som man inte sviker utan konsekvenser. På Facebook, Instagram och Twitter spyr och hatar de arga de få som vågar vara kritiska. Exemplen är många och jag litar på vad mina kontakter berättar.”Samtiden och Snaphanen

Här är en annan artikel av Nima Gholam Ali Pour

Pia Kjaersgaard: Sverige – det sjukaste landet någonsin
Vad skall man kalla Sverige?

Det politiskt korrekta Sverige är ett så sinnesrubbat samhällsbygge att det över huvud taget inte låter sig beskrivas med vedertagna statsvetenskapliga begrepp. Det hävdar Dansk Folkepartis tidigare partiledare Pia Kjærsgaard i en debattartikel i Den Korte Avis.
…Tidigare har nordiska bedömare föreslagit att man kan kalla Sverige för "DDR light" eller kanske ett konsensussamhälle. Men enligt Pia Kjærsgaard är den typen av beskrivningar inte starka nog.
"Personligen tror jag inte att det rätta begreppet är uppfunnet ännu. Sverige är så sinnessjukt att det skiljer sig från alla andra samhällen i historien, och i själva verket kanske det inte är statsvetenskapens roll att etablera ett begrepp, utan snarare fackmän inom psykiatrin som specialiserat sig på schizofreni och förträngning av känslor", skriver hon.”Fria Tider och Svenska journalister är propagandister

Ett allvarsord – Någon som kallar sig Daniel S skrev detta inlägg före valet i september 2014. Väl värt att läsas mer än en gång. På Mxp finns ett sammandrag1 kommentar:

  1. Apropå Anders Borgs uttalanden:

    http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/04/innan-massinvandringen-var-sverige-ett.html

    SvaraRadera