tisdag 2 december 2014

Kenneth Sandberg - Mycket bra SD och Mattias KarlssonSent: Tuesday, December 02, 2014 7:08 PM

Subject: Mycket bra SD- och Mattias Karlsson!

SD uppträdde storartat vid sin presskonferens på tisdagen! Framförandet av underlaget för sitt beslut att sänka Mupp-regeringens budget var ypperligt.

Oskar Sjöstedt redovisade på ett förtroendeingivande sätt de ekonomiska premisserna. Och Mattias Karlsson kompletterade på ett formidabelt sätt med de övergripande politiska omständigheterna!

SVT´s direktsändning hade dessutom – för ovanlighetens skull - ett stort underhållningsvärde:
- Trots flera patetiska försök (med hjälp av kameramän/kvinnor och avbrott för “studiokommentarer) att mörka Mattias Karlssons redovisning av den extrema invandringspolitikens överordnade betydelse för Sveriges framtid, gick tillräckligt mycket klart fram för TV-tittarna att inse hur allvarlig situationen är och därmed säkerligen full förståelse och stöd för SD´s prioritering att rädda svensk politik från Miljöpartiets inflytande.

- Rent komisk var situationen i SVT´s studio där alla – från den slemmige Hennes Nelander, till Mats Knutsson, Karin Pettersson, Jenny Madsen, Thomas Östros och Jonas Sjöstedt – inte bara svalde med torra strupar, utan såg akut sk...t-nödiga ut..!

En stor eloge till SD´s Mattias Karlsson som genom hela TV-sändningen i alla bemärkelser framstod som en statsman och potentiell landsfader! Icke minst i jämförelse med de pinsamma figurer som i övrigt figurerade..!

//Kenneth Sandberg

2 kommentarer:

  1. Håller med Kenneth Sandberg till 100%

    SvaraRadera
  2. Håller med om dessa två unga lysande stjärnskott på Sverigedemokraternas himmel.
    Åtminstone jag känner mig trygg inför framtiden för partiet!
    Heima

    SvaraRadera