fredag 12 december 2014

Kristna förföljs och svenska journalister tiger. Svetsaren och hans regeringLadda ner och läs


Så säger Ronald Lauder, presidenten i den judiska världskongressen i veckans der Spiegel och det är inte judarnas problem han tar upp utan övergreppen och förföljelsen av de kristna i Mellanöstern och Nordafrika. Varför hörs så få protester ens i vårt eget land med sin varma medmänsklighet och sitt djupa engagemang för alla utsatta.

Muslimska terrorgrupper från Islamska Staten (IS) till Al Schabab och Boko Haram har inte minst under det senaste året utökat sin terror där främst kristna grupper har utgjort huvudmålen. Bland de tillfångatagande avrättas männen oftast genom halshuggning och korsfästning och kvinnor och barn tas som slavar för sexuell eller annat bruk. Inte sällan får krigarna dessa som belöning för tapperhet i strid.

Mördandet, som också drabbar muslimer, har nått en sådan omfattning att den syriskt-ortodoxe ärkebiskop Dionysios Isa Gürbüz betecknar det i en artikel Neue Zürcher Zeitung (NZZ) för ett regelrätt folkmord. Som Lauder säger i sin artikel så demonstrerar man på gatorna i Västeuropas storstäder med största uppbragthet om Israel försvarar sig mot radikala Palestinier. Nästan utan undantag framställs Israel som den skyldige….

När nazisterna arresterade kommunisterna teg jag, jag var ju ingen kommunist. När de spärrade in socialdemokraterna teg jag, jag var ju ingen socialdemokrat. När de tog fackföreningsmedlemmarna teg jag, jag var ju ingen fackföreningsmedlem. När de slutligen hämtade mig fanns det ingen kvar som kunde protestera.” Hela inlägget

Politiskt svetsblank
Enligt Sveriges journalistkår genomgår landet i nuläget sin största politiska kris i modern tid. Den S-ledda minoritetsregeringen, anförd av en feministisk svetsloppa känd för sin enorma förhandlingsskicklighet, misslyckades med att få igenom sin sverigefientliga budget med hjälp av ett extremparti som helst skulle vilja att vi gick tillbaka till torvtak och träbestick. Resultatet blev utlyst extraval och en tid i politisk limbo tills korten blandats på nytt i den svenska regeringspokern.

Sverigedemokraterna står för den välbehövliga friskluften i Sveriges Riksdags unkna PK-luft. Det är inte omöjligt att de efter extravalet kommer att landa på runt 18 % eller kanske ännu högre. Att Socialdemokraterna kommer att backa är inte heller det någon högoddsare. De problem som är associerade med den fullständigt absurda massinvandringen börjar nämligen bli alltmer påtagliga för vanligt folk. De börjar förstå att det mångkulturella lyckoriket inte bara handlar om att kunna äta exotisk mat och gå på spännande festivaler.

Men bara SD har den där jobbiga verkligheten som utgångspunkt, och då undersökningar pekar på att minst varannan svensk anser att invandringen borde skruvas ner vet de att det finns gott om potentiella väljare. Mattias Karlsson har hånats i svensk press för att bland annat se nyvalet som en folkomröstning om invandringen men ligger här helt rätt.
Socialkonservatismen är på uppsving och går ut på att skapa saker som är värda att bevara. Det är inte det mångkulturella megafiaskot. Ju fortare det förpassas till historiens sophög, desto bättre för alla.

Sverigevänner, till skillnad från våra PK-kramande meningsmotståndare är den ljusnande framtid vår. De politiska dinosaurierna från de sju andra partierna är egentligen redan utdöda. De vet bara inte om det./Joakim “Bronco” Mårtensson, Avpixlat

”Lögnen kan få dystra politiska konsekvenser. Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället. Vi - jodå, jag tillhörde lögnarna - förnekade problemen, fast vi alla såg dem. 

Vi satt i teve och förnekade att det vid sidan av det positiva och nödvändiga också fanns svårigheter och problem. Människor utanför den lilla svenska tyckareliten kände naturligtvis inte igen sig. Politiker ansågs leva långt borta från verkligheten. Ny demokrati föddes som en följd av den välmenande lögnen och den hatfyllda lögnen kunde ta säte i parlamentet.
Birger Schlaug 
  "Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet."
Janne Josefsson, journalist

Läs: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar