fredag 19 december 2014

Ljungbeck: Sjuklöverpartiet bör beordras karantän. Sandors brev till Sydsvenskans Per Svensson, en av de värsta svenskhatarnaOlle Ljungbeck:

Varning!

Medborgare i Underlandet.
Era regerings- och riksdagsrepresentanter
 har angripits av ett okänt virus.
Läkarna står för dagen helt maktlösa. Symptomen är många och drabbar på olika sätt de insjuknades sinnesfunktioner.

Exempel.

Återgång till ett puerilt (infantilt, barnsligt, naivt) stadie.
 
Total ansvars- och omdömeslöshet.

Storhetsvansinne (tror sig vara mer begåvade än vad verkligheten ger vid handen).
Detta yttrar sig hos samtliga de sju partierna, bland annat genom att de vill göra om grundlagen så att de inte behöver bry sig om hur medborgarna röstar. Med andra ord upphäva demokratin efter knappt hundra år.

Mytomani. Går ut med storvulna löften för att strax därefter bryta dem.

Läkarna förordar att regerings- riksdagsledamöterna tills vidare får stanna i karantän i regerings- och parlamentsbyggnaderna.

De menar att risken för landet är minimal även om regering och riksdag inte kan utföra sina uppgifter, eftersom landet redan nu är "roderlöst". Det är bättre för landet om det blir en tids lugn från den turbulens och ansvarslöshet som nu råder. Han låter till och med förstå att det vore bäst för landet om flertalet byttes ut vid kommande val. Sannolikheten är nämligen stor att inget botemedel finns för de som angripits av viruset.

Om regeringen.

Statsministern gick till val på att han är kompromissernas mästare. Det visade sig snart att detta var något han bara själv trodde på. Han ställde ut massvis med löften men höll inga när han kommit i regeringsställning.


 Ett av de grövsta löftesbrotten drabbar ungdomen. Hans löfte om tranieejobb åt alla arbetslösa ungdomar inom 90 dagar blev bara ett ouppfyllt löfte.

Utrikesministern gör sitt bästa för att starta ett nytt krig genom att utan att tänka, tar till sig västmakternas ensidiga krigspropaganda mot det stora landet i öster. Hennes totala brist på integritet och därmed förmåga att själv bilda sig en uppfattning om situationen i vårt närområde skrämmer. Med en papegojas envishet upprepar hon vad krigsivrare, Natoförespråkare, rysslandshatare etc lurar i henne. 
 
Till sist blev Margot Wallström utrikesminister. Hon beskrivs allmänt i Bryssel som en nolla av alla som kom i kontakt med henne. Hennes egentliga kvalifikation är att hon har lyckats bli 60 år gammal.

Justitieministern tänker vänta tills ett fruktansvärt terrordåd inträffat innan han kommer sig för att genom lagstiftning stoppa jihadister från att återvända. 


Finansministern redovisar kaffepengar men inte den största utgiftsposten i budgeten, nämligen kostnaderna för invandringen, som inom några år kommer att innebära slutet på Underlandet som välfärdsstat. Den som har öppna sinnen ser redan nu att skola, sjuk- och åldringsvård befinner sig i kris.


Försvarsministern har liksom utrikesministern köpt all propaganda från väst. Hans tro på allt från det hållet gör att man kan tro att han finns med på CIA.s lönelista. Även militärernas bluff om ubåtskränkningar gick han på.
Trots att bostadsbristen är värre än någonsin nämner bostadsministern inte detta. Orsaken är givetvis massinvandringen. Att svenska ungdomar på grund av massinvandringen saknar såväl arbete som bostad är ovidkommande enligt regering och riksdag. Detta borde dagens ungdomar ha i minnet inför kommande val.
Sveriges parlament har numera kommit att symbolisera det vi likställer med polsk riksdag.

Två grupper. Vi kan kalla dem för V och MP har återgått till ett puerilt stadie, där de inte bara uppför sig som småbarn utan också uttrycker sig medelst tungomålstalande vid sina s k anföranden i riksdagen.

Ledaren för ett parti, vi kan kalla det för C, har gripits av storhetsvansinne och tror att hon genom sin påstått höga IQ kan bortse från att hon totalt saknar yrkes- och livserfarenhet.
Hur man kan tro sig vara självklar att leda landet när man tillbringat all sin tid på skolbänken har psykologen jag talade med ingen förklaring till.

Eftersom den grupp vi kan kalla för A+ står utan ledare har den hamnat i en situation man kan likna vid en fårskock utan herde. Var och en försöker nu rädda sitt eget skinn. De t o m vågar beröra den viktigaste frågan av alla - massinvandringen! Men bara beröra, inte analysera den på ett sakligt och ärligt sätt.

Det vittnar om en ansvarslöshet som måste betraktas som sjuklig. Samtliga sju gruppers valspråk är därför, "Efter oss syndafloden".

Det åttonde partiet som är det enda som har en realistisk syn på massinvandringen mobbas på alla sätt av de övriga för synder som flertalet av de övriga även kunnat ställas till ansvar för. Till en del är de själva skuld till detta. I stället för att helt inrikta sig på den för närvarande och - om inget drastiskt sker - allvarligaste frågan i framtiden nämligen massinvandringen svamlar de om etnicitet, svenskhet, nationalitet etc. Massinvandringen handlar om volym, ekonomi och värderingar. Men också om landet skall kunna fortleva som välfärdsland.

Grannländernas parlamentariker har länge undrat över Underlandets utveckling. Efter att medicinsk expertis nu kunnat förklara denna genom upptäckten av det nya viruset återstår att se hur de kommer att agera till stöd för medborgarna.

Invandrings- och integrationspolitiken i ett nötskal.
Man tar emot kreti och pleti. Med andra ord skyddsbehövande eller inte skyddsbehövande är egalt. Man föser in dem i asylboende där ägarna till boende gör om möjligt ännu större vinster än i de privata skolorna. Ingen återkommande revision hur medlen förvaltas.

Inga krav på de asylsökande. Varför kan de inte städa, laga mat, sköta renhållning, tvätt, hygien etc själva? Självklart skulle detta innebära en bättre anpassning. Nu blir allt serverat.

De som lämnat asylboendet och fått Put eller medborgarskap lever i stort sett som hemma. Samma värderingar styr de uppväxande parallellsamhällena/klansamhällena. Ingen tanke på att integreras i det nya samhället.  Kvinnor/flickor är lika förtryckta som i hemländerna. Ingen jämställdhet trots att vi lagstiftat om detta. Men de rättsvårdande myndigheterna tiger! Flickorna hindras från att leva som svenska flickor. Får inte umgås med jämnåriga killar som de svenska flickorna. Inte delta i gymnastik, simning oavsett kön, dans etc etc.

De muslimska friskolorna är en kopia av hemlandets koranskolor. Tvångs- och barnäktenskap som tidigare. "De ensamkommande barnen" som till huvuddelen är unga män riskerar att skapa en sned könsfördelning. Många kommer aldrig att finna en partner. Vad händer då?

Småbyar kan få sin befolkning två och tredubblad. Detta medan etablissemanget och politikerna aldrig ser en invandrare i närområdena.
Olle Ljungbeck, Gävle

 From: sandorherold@hotmail.com
Subject: Det går troll i debatten - Sydsvenskan
To: sandorherold@hotmail.com

Det går troll i debatten - Den politiska vidskepelsen sveper nu fram över Europa. Läs artikeln först

Per Svensson -  Ett av de värsta trollen och svenskhatande journalisterna
 

Med ovanstående rader börjar ditt senaste alster där du naturligtvis försöker att smutskasta alla de personer som känner en verklig och befogad rädsla för det som håller på att hända i Europa, d v s islams ökande inflytande.

Vidskepelsen sveper fram över Europa, skriver du. Det har du helt rätt i men den vidskepelse som verkligen sveper fram och förfärar många är islam. Bara för någon dag sedan svepte denna vidskepelse fram både i Australien och Pakistan med ett resultat av tre döda i ett gisslandrama i Sidney utfört av en s.k imam, där tack och lov ett av offren var just imamen själv, och 148 döda i svepet i Pakistan varav majoriteten var skolbarn.

Är själv inte på något sätt troende därför att jag inte kan tro på övernaturliga saker som ingår i både den kristna och den islamiska tron. Dock har jag aldrig hört talas om att en katolsk eller protestantisk präst tar gisslan på samma sätt som imamen gjorde i Sidney. Bara detta enda exempel visar vilken våldsdyrkande "religion" islam är.

Exemplen finns i tusental på vad islamister är kapabla att göra i sin "religions" namn.Hur många har inte fått sina halsar avskurna de senaste månaderna i Syrien t.ex? Hur många har man inte godtyckligt avrättat i islams namn på annat sätt också? Med detta i åtanke så förlöjligar du dom människorna som inte vill se sina hemländer förvandlas till det islamiska inferno som vi dagligen får exempel på.

De demonstrationer som nu pågår i Tyskland mot islamiseringen av landet är inget annat än ett sundhetstecken som borde ha påbörjats långt tidigare. Jag fyller 63 år i dagarna och faktiskt så är jag tacksam över att jag rent statistiskt sett kanske har 20 år kvar i detta jordeliv för jag kommer inte att hinna uppleva den dagen,om det fortsätter så här, då islam är i majoritet här i Europa med allt vad det innebär. 

Men mina barn och barnbarn, Per Svensson, vad kommer de inte att få vara med om? Det bekymrar mig verkligen och det är därför som jag gör allt som står i min makt att sätta stopp för denna farsots utbredning. Bekymrar du dig inte över dina eventuella barns och barnbarns framtid, Per Svensson? Eller tycker du att de skall växa upp i ett samhälle där sharialagar råder, halsavskärningar och arkebuseringar i princip görs till ett folknöje, självmordsbombningar är ett dagligt inslag i vardagslivet, ett samhälle där boskap är värderade högre än kvinnor mm mm?

Ärligt talat, Per Svensson, du borde faktiskt skämmas över ditt senaste alster. Du borde inte förlöjliga de människor som liksom jag mest av allt tänker på sina efterkommandes framtid och därför nu deltar i sådana demonstrationer som nu äger rum i Tyskland. Om sådana här demonstrationer kommer att bli verklighet, vilket jag tyvärr betvivlar, i Sverige så är jag garanterat en av deltagarna. Anledningen till att jag inte tror att detta blir verklighet här i landet är inte för att det inte skulle behövas. Tvärtom, men tyvärr är svensken alldeles för flat och feg samt att indoktrineringen har gått alldeles för långt, en indoktrinering där sådana som bland annat du Per Svensson och andra av dina journalistkollegor är skuld till. Med t.ex sådana här alster som du idag har fått sätta på pränt i tidningen.

Du skriver att Lutz Bachmann, en av initiativtagarna till demonstrationerna mot islams utbredning i Tyskland, tidigare har dömts för brott men du skriver inte med ett enda ord vad brotten skulle bestå av. Dock skriver journalisten Daniel Ryden på annan plats i tidningen att Lutz Bachmann har varit dömd för inbrott och misshandel. Oavsett om detta är sant eller ej så är ju detta ett välkänt knep att dra fram eventuella lag överträdelser för att framställa personer som vågar göra något mot etablissemanget i dålig dager.

Men Per Svensson, personligen så struntar jag i Lutz Bachmanns eventuella brott. Därför att de brotten är en bagatell jämfört med det brott som politiker och journalister som du under årtionden har begått mot ert eget folk genom att påtvinga dem en ofantlig försörjningsbörda av folk som har sökt sig hit under falsk förspegling att de har flytt undan förföljelse, tortyr och andra hemskheter. Samtidigt så återvänder tydligen somliga till de länderna för att just utföra det som de har flytt från, eller semestra och besöka släktingar. Mycket trovärdigt,eller hur?

Brotten som svenska politiker har gjort sig skyldiga till mot sitt eget folk kan sammanfattas med två ord, folkförräderi och ekonomiskt svindleri.

När landets förre statsminister till och med erkänner att hans folk inte skall förvänta sig några standardökningar eftersom det inte finns ekonomiska resurser för detta därför att invandringen som ökat lavinartat tar mer och mer ekonomiska resurser i anspråk och vädjar att svenska folket skall öppna både sina plånböcker och hjärtan, vad är det om inte ekonomiskt svindleri av folkets och statens kapital?

Folkförräderiet består faktiskt också av än värre saker, Per Svensson. Jag tänker på alla de svenskar som har utsatts för rån, misshandel, våldtäkter och till och med blivit mördade på grund av den invandringspolitik och det mångkulturella samhälle som t ex du förespråkar. Har du inga som helst samvetsbetänkligheter för detta?

Min egen grabb blev rånad år 2005, när han var 15 år gammal av fyra modiga arabpojkar i ungefär samma ålder och blev uppmanad att inte vara i det området för det var farligt för sådana som han själv. Området var utkanten av Rosengård här i Malmö. Hur tror du han kände sig när han kom hem och grät i ilska över vad han blivit utsatt för? Tycker du att jag skulle ha sagt till honom att han måste ha förståelse för vad de här stackars pojkarna har gjort för det var säkerligen traumatiska upplevelser från hemlandet som har utlöst detta beteendet?

Hur som helst, grabben blev på direkten, för att använda fraser som sådana som du använder sig av, både "främlingsfientlig" och "rasist" och röstar sedan sitt första val på ett parti vars namn börjar på S. Det är alltså inte socialdemokraterna! Blev du förvånad?

Avslutningsvis så kan jag förmedla att ovanstående rader kommer jag att skicka till Sydsvenskans samtliga spalter där man kan få sina inlägg publicerade. Naturligtvis så kommer inte en enda bokstav av ovanstående, i vanlig ordning, att publiceras i tidningen. Jag kommer också att skicka det till redaktörer och journalister hos tidningen och det kommer naturligtvis, också i vanlig ordning,att bemötas med en kompakt tystnad.

Huruvida du kommer att höra av dig återstår att se. Jag förmodar att samma tystnad är att förvänta från din sida.
Men, undrens tid är kanske inte förbi, skulle du känna för att kommentera valda delar av ovanstående eller i sin helhet i ditt nästa alster så har du min välsignelse för detta. Du får också publicera mitt namn om du vill så folk verkligen får reda på vem den förskräcklige rasisten,fascisten,nynazisten,främlingshataren eller vad f-n som helst, you name it är som har skrivit ovanstående. Sandor Herold, Malmö

Läs:
Per Svenssons artikel i SAS kundtidning indragen – här kan du läsa texten
Sverige är ondskans imperium
 
Bloggardag Citatkonst
Kan verkligen den som har sålt sin själ ha en nationell identitet?
Kan den som inte har några rötter, som föraktar sitt eget folks historia,
som anser sig vara förmer än de döda i egenskap av levande
i ett nu som har förlorat varje kontinuitet med det förflutna,
kan verkligen den personen vara "svensk" i någon annan bemärkelse än passets?
Kan hon ens vara samhällsmedlem i någon form som sträcker sig längre
än hennes egen näsa? 

…Men ack, jag har levt för länge;
i det nya mångkulturella Sverige finns inget som binder oss samman,
här gäller "var och en för sig själv":

Lekstugan fortsätter i riksdagen.

 
Eller är det brist på respekt för uppgjorda spelregler, eller brist på vett och etikett det är fråga om? Tänk om alla i riksdagen skulle göra så som kommunisten Rosanna Dinamarca gjorde; visa total respektlöshet för uppgjord ordning. "Du är inte min talman", du tillhör inte mitt parti, så mot dej kan jag uppträda hur som helst. Det där är min hink och spade, jag vill inte leka med dej. Du kan gå hem till din mamma! Men det är väl ändå inte i sandlådan vi vill att svensk politik skall framlevas och föras? Dinamarca tycks mena det. "SD=rasism", stod det för en tid sedan på hennes T-skirt. 

Vad skulle hon säga om andra gick omkring i riksdagen med T-skirt med text som V=Kommunism=Gulag=Stalinterror, eller vad det nu skulle kunna stå?

Vad är det för en partiledare Vänstern har som inte tar denna "flicksnärta" i örat och lär henne att så opolerat skall vi inte bära oss åt i Sveriges Riksdag. Det blir dålig reklam för vårt parti. 

Den kommande valrörelsen blir nog rena rama vilda västern av hätskhet och oförskämdheter, den ena värre än den andra. Det vi sett hittills är bara början är jag rädd. Jag säger bara: Usch!

"Präst från Skara stift" Bloggardag
   Nu eller aldrig...
Den 22 mars röstar du om massinvandringen och demokratins bevarande

1 kommentar:

  1. Angående Annie Lööf. Sverige har blivit absurt! Där det inte krävs någon arbetslivserfarenhet för att bli riksdagsman. Men där det samtidigt krävs att du har minst 5 års yrkeserfarenhet av att jobba som servitris på din närmaste kvarterskrog/pizzeria..

    SvaraRadera