måndag 8 december 2014

Socialdemokraterna i "skymningslandet". Består av amatörerDagens citat: Fredrik Reinfeldt 


"Vad betyder ordet ”nog”? Är Sverige fullt? Är Norden fullt? Är vi för många människor? 
Vi är 25 miljoner människor som bor i Norden.
 Jag flyger ofta över den svenska landsbygden och det skulle jag vilja råda fler att göra.
Där finns oändliga fält och skogar. Där finns mer plats än man kan föreställa sig.
De som hävdar att landet är fullt, de bör visa var det är fullt." SvD

SkD - en utmaning för regionens psyksjukvård?

 Ur SkD´s papperstidning söndag 7 december 2014
(Kan starkt rekommenderas för inköp!)
 Partierna fångna i sin egen retorik
Lars J Eriksson:
- Den stora invandringen och dess oförenlighet med välfärdsstaten blir bara tydligare och tydligare med åren och driver över allt större skaror väljare till SD.
......
KS:
Sedan lång tid har chefredaktör Lars J Eriksson med sin verklighetsförankring och intellektuella skärpa varit en klart lysande stjärna på Skånska Dagbladets redaktion. Ljuset har inte blivit mindre starkt genom det kompakta IQ-mörker som i ökad styrka utgörs av en knippe journalister på samma tidning.

Huruvida dessa individer - helt renons på sunt förnuft - framöver ska kunna fungera som medarbetare på SkD, framstår som en gåta. Visserligen kan man utgå ifrån att de försöker klamra sig fast så länge som möjligt, eftersom den egna plånboken och det personliga välståndet med all sannolikhet överordnas deras “starka ideologiska integritet” när saken ställs på sin spets. Och vad är alternativet i dessa papperstidningsnedskärnings-tider, där inte ens jobben för de mest Politiskt Korrekta mediearbetarna växer på trä´n...”Läs hela inlägget

Sent: Sunday, December 07, 2014 8:50 AM
Subject: Ryck ut, Annie Lööf!
 Bästa Annie Lööf!
Något alldeles remarkabelt utspelar sig på Centerpartiets språkrör Skånska Dagbladet (SkD). Chefredaktören Lars J Eriksson skriver i papperstidningen 7 dec följande:
- Den stora invandringen och dess oförenlighet med välfärdsstaten blir bara tydligare och tydligare med åren och driver över allt större skaror väljare till SD.” Hela inlägget här

Trendbrott i svensk politik!
SD´s fällande av regeringens budgetförslag inger förhoppningar om framtiden för Sverige. Att partiet med Mattias Karlsson i ledningen dessutom med osedvanligt klarspråk deklarerade sin avsikt att fälla varje regering som ignorerar svenska folkets vilja att bromsa invandringen, är definitivt ett trendbrott!
I relief mot den förvirrade samling som 7-klövern utgör har under senare tid gruppledare Mattias Karlsson (MK) framträtt som ett ljus i mörkret. Till och med en del av de PK-angripna mediearbetare som haft uppgiften att ”sänka” SD vid bevakningen av de dramatiska turerna i budgetriksdagen, har haft synbart svårt att upprätthålla sin på förhand pådragna killermask vid de olika intervjuerna.

Det intressanta – för Sverigedemokraternas och Sveriges del viktiga – är att detta inte uppstått genom en ansträngning från MK´s sida att till varje pris uppfattas som ”Satis polito”. Tvärtom har han uppträtt med den oförfalskade naturlighet och säkerhet som endast infinner sig om man menar det man säger och har kuraget att tala från sitt sanna hjärta och sunda huvud utan att med flackande blick vrida, vända och väga varje ord på guldvåg.

Tveklöst kommer SD med samma ledning och linje att kraftigt öka sitt väljarstöd i kommande val. För den stora majoriteten av väljare är det helt avgörande att de av en partiföreträdare får höra och bekräftat det som de måhända inte i hela sin komplexitet kan greppa, men som de ”intuitivt” uppfattar som ärligt och sanningsenligt beskrivet – och som ju i många avseenden dagligen bekräftas av det som utspelas runt om dem. För denna förlösning av svenska folkets tillbakahållna protest behövs ingalunda någon partiledare som försöker matcha politikerbroilers som Erik Ullenhag & Co eller med ambitionen att via ”nolltolerans” tillerkännas rumsrenhet från Expressen et Consortes.

Klockan är definitivt fem över 12 för Sveriges del, eftersom massinvandringen i grunden skadat nationen. Och utöver en akut inbromsning av den pågående invandringen krävs ett begränsande av denna till ett absolut minimum. Samt en radikal återvandrings- och repatrieringspolitik.

Med upprätthållande av det civilkurage som Mattias Karlsson nu manifesterar från SD´s sida är det trots allt inte utsiktslöst att Sverige fortfarande går att rädda. Min tro är att i princip hela den existerande motståndsrörelsen runt SD är mogen att göra gemensam sak för vårt land och för våra barn och barnbarns skull.
//Kenneth Sandberg

Fr. Snaphanen i övers.
Desperationen påtaglig – SD kallas “nyfascistiskt” och jämförs med IS..Inför det kommande valet kommer alla smutsiga trick att användas och förlorarna kommer att förlora stort.

Vid en jämförelse med partitopparna i S och M med Sverigedemokraternas Oscar Sjöstedt, David Lång, Sven-Olof Sällström, Mattias Karlsson,Richard Jomshof och Jimmie Åkesson som kan komma tillbaka är det ingen tvekan om var talangerna och begåvningarna finns.

Det är trötta plattityder och trollformler i SAP mot verkligheten och torra fakta.
 (Svår övers. Det er ammestuesnakken mod dagligdagen og utopisterne mod den verden, de har skabt)

Det är Suzanne Osten mot Richard Jomshof, som kunde ses i SVT Debatt i går.
Svensk socialdemokrati leds av anonyma medelmåttor, det är ett parti på väg in i skymningen. ”dead man walking”.

Svensk SAP är inte längre regeringsdugligt. Moderaternas  Kinberg Batra är ett oskrivet blad som ingen vet något om. Hon är förmodligen Reinfeldts duktiga lärling, och har inget nytt i rockärmen. Hade Reinfeldt haft politisk känsla, hade han gjort en "Anders Fogh" med SD när han blev vald  2006. Det gjorde han inte, och vem som helst kan se det, det är bara en tidsfråga. Tiden har kommit nu, och det finns glädje i att spåra detta.

Finansminister Magdalena Andersson liknar en som nästan vet att hon kämpar "en hopplös kamp," och Sverige ser fortfarande ut som ett land utan ledare. Allt kan hända de kommande tre månaderna, och om det gör det, kommer Sverige vara ett annat land den 23 mars 2015.
Jag undrar om 22 mars kommer att markera det sista räddningsförsöket för nationen Sverige, eller om det kommer att markera början av splittring och sönderfall i kaos. I ett land där över 30 procent av befolkningen består av över 200 nationaliteter torde  pulveriseringspotentialen vara utan slut.” Snaphanen

Läs:

1 kommentar: