måndag 1 december 2014

Svenska män mobbas av feministerna. Sydsvenskan om kreditlån till stackars flyktingarSVENSKA MÄN – RÄTA PÅ RYGGEN


Orsa-Marsch.

Mandom, mod och morske män
Finns i gamla Sverge än,
Kraft i arm och kraft i barm,
Ungdomsvarm i bardalarm.
Ögon blå,
Då och då
Le i blomsterdalar där!
Nord, du jordens jättelem,
Nord, du milda hjertans hem!

Toner än från forna dar
Ljuda der i skog och dal,
Vilda som en storm på haf,
Milda som en suck på graf.
Lyssna då,
Vänner, på
Hemländsk, hundraårig sång!
Lyssnen, älsken, lären den,
Sjungen, sjung den sjelfva se'n!
  
”Kvinnochauvinismen spelar i Allsvenskan och svenska män i division 7

Kvinnochauvinismen har med extrem feminism blivit en religiös ideologi som alla måste erkänna, vilket tydligt märks i Riksdagen. Den politiker som inte säger sig vara feminist kan sägas vara extremist och rasist; det är Sahlinismens verklighet.

ETT EXEMPEL PÅ KVINNOCHAUVINISM är världens första feministiska utrikesminister Margot Wallström.

 

Julia Caesar: Kvinnors makt och mäns sårbarhet (forts.)

“Männens uppgift att skapa och skydda samhället”
Utifrån ett biologiskt perspektiv (hatat av feminister) är det i första hand männens uppgift att skapa och skydda samhället. Karl-Olov Arnstberg, professor i etnologi, skriver på sin och journalisten Gunnar Sandelins blogg Invandring och mörkläggning: 

“Männen är såväl de yttre samhällsbyggarna som samhällsförsvararna. Kvinnornas huvuduppgift är att skapa det inre samhället, det vill säga att ta hand om medlemmarna och forma samhällets inre kvaliteter genom att praktisera omsorg och medmänsklighet. Om den manliga uppgiften att skapa och skydda samhället inte fungerar, så kommer på sikt inte heller den kvinnliga att fungera, därför att sådana samhällen går under. Det manliga är en nödvändig förutsättning för det kvinnliga.”
Under inflytande av jämställdhetsnormer, radikalfeminism och dramatiskt minskat barnafödande i Västvärlden är den traditionella kärnfamiljen under nedmontering sedan ett halvsekel.

Men det är enbart i samhällen där kärnfamiljen är den minsta sociala byggstenen som demokrati verkar fungera” skriver Arnstberg.

Konsekvenserna av feminism och massinvandring
Det vi ser är konsekvenserna av att samhällsomstörtande krafter som massinvandring och feminism grundad i genusteori har fått härja fritt i Sverige alltsedan 1960-70-talen. Båda har rötterna i kulturmarxism. De står i uppenbar men aldrig erkänd konflikt med varandra – att svenska jämställdhetsideal frontalkolliderar med massinvandring från länder med patriarkala strukturer och hederskultur låtsas feministerna inte om.

I alla samhällen där konceptet har prövats har mångkulturalisering och massinvandring lett till splittring och samhällsupplösning. Processen skär som osynliga laserknivar genom alla skikt och strukturer i samhället. Ett tecken är att klasskamp och rasism byter skepnad. Traditionell klasskamp mellan överklass och proletariat ersätts med könskamp mellan kvinnor och män och kamp mellan ursprungsbefolkning och ett politikerimporterat proletariat. Som i all klasskamp handlar det om makt och plats vid köttgrytorna. I kampen mellan ursprungsbefolkning och det importerade proletariatet står en evolutionär strid dessutom om vilka som ska få befrukta kvinnorna och föra sina gener vidare.

Rasism mot vita heterosexuella män
Rasism i traditionell mening – som är ovanlig i Sverige - byter inriktning till en ny avart, riktad mot vita heterosexuella män. Attackerna vittnar om att etniskt svenska män som har byggt upp vårt yttre samhälle nu av vissa ses som en marginaliserad grupp som det är riskfritt att angripa. Arketypen den vite heterosexuelle mannen ska röjas ur vägen till varje pris, besudlad som han är av kolonial skuld och en förhatlig mansroll.

Skytteplutonerna utgörs av män och kvinnor med invandrarbakgrund och – häpnadsväckande nog – svenska kvinnor som likt spindelhonor  dödar sina hannar efter parningen.

Lantisen – så hopplöst out of date
Vulgärbilden av den svenske mannen är av en “slump” samma schablonbild som används för att nedvärdera Sverigedemokraternas väljare, en bild som inte stämmer med verkligheten och aldrig har gjort det: den lågutbildade arbetslöse mannen i glesbygd, lantisen som ohjälpligt har sackat efter i samhällsutvecklingen. Så hopplöst out of date där han sitter i Älvros, Trönö eller Hällefors och äter korv och dricker öl, lyssnar på Lasse Stefanz  och inte har en susning om vad det nyaste innekaféet på Södermalm heter eller hur man uttalar kaffesorterna på menyn.

Han är helt enkelt prototypen för en loser. Dessutom har han dålig mobiltäckning, och inte går tågen heller. Det är därför han röstar på SD, enligt förre socialdemokratiske statsministern GöranPersson. 

Det är honom feministerna pekar finger åt
Det är den här nidbilden av mannen, långt från storstädernas självbekräftande elit, som feministerna pekar finger åt. Det är hans bil som hotar miljön, han bär den annalkande miljökatastrofen på sina fleeceklädda axlar, det är hans magra kassa de vill använda till mer angelägna projekt. Som import i stor skala av nya manliga arketyper i form av ensamkommande virila “barn” som måste tas om hand och gullas med för flera tusen kronor per “barn” och dygn, emedan vårt land annars skulle stå hjälplöst inför framtidens utmaningar.”Sverige var bättre förr och Julia Caesar

Sandor Herold - Flyktingar tecknar dyra kreditlån – Sydsvenskan
Man kan fråga sig vad som nu är meningen med denna artikel i Sydsvenskan angående stackars flyktingar som tar krediter för att hjälpa sina anhöriga som inte har haft den stora lyckan att kunna ta sig till det förlovade landet i norr?
Är det ett första steget till att vi svenska skattebetalare skall betala krediterna?
 
Stackars Mahmoud känner sig utnyttjad av Mediamarkt, "Jag  måste betala tillbaka så mycket mer än det jag har lånat", säger han bekymrat.

Ja, det är ju för jävligt! Tänka sig en sådan fräckhet av Mediamarkt att inte ge krediter kostnadsfritt till stackars flyktingar som Mahmoud.Ett tips till Mediamarkt vore att man direkt efterskänkte Mahmouds och andra flyktingars krediter och istället bakade in dom i svenskars krediter.

Jag blir upprörd när jag tänker på vilka summor jag under årens lopp har betalat i räntor på mitt huslån! Undrar om Sydsvenskan inte kunde skriva ett reportage om mig också så att jag kanske kan påverka banken att inte vara så giriga mot mig.

Nästa tårdrypande reportage om flyktingar kommer väl att bli att väcka opinion för att vi skall betala kostnaderna för flykten i efterskott, i detta fallet ca 70 000 kr.
Sverige är ju ett rikt land! Sydsvenskan

Fr. Snaphanen:
Verkligheten bankar på Sveriges dörr
Cyniskt betraktat är det ett intressant experiment vi bevittnar. Ta ett stabilt, välmående och etniskt homogent samhälle och förvandla det inom loppet av  tre till fyra decennier till en sjudande kittel av separata grupper, hög kriminalitet, religiösa specialkrav och en ekonomi där botten är på väg att gå ur.


Jag har ett lexikon av äldre datum stående på mina hyllor, Raunkjærs uppslagsverk, publicerad under åren 1948-1954. I volym XI från 1953, står det följande om Sverige:

”Befolkning. Svenskarna hör i genomsnitt till de  höga (172,2 cm). Rätt långskalliga (genomsnittsindex 77,6), blonda och blåögda (95,5% har blå eller grå ögon) nordiska rasen. "

Spännande. Skrev man verkligen sådant en gång? Observera att orden skrevs efter andra världskriget och de nazistiska förbrytelserna. Var den danske författaren en äcklig människa som befattade sig med pseudovetenskap? Det ser inte ut som det här. Mannen bakom artikeln om Sverige var arkivarie och historiker Harald Jorgensen, 1907-2009, som i sitt mycket långa liv uppnådde betydande erkännande och bland annat var landsarkivarie på Själland 1962-1977.

Saken är den att Harald Jørgensen, bästa läsare, beskrev helt enkelt hur svenskarna såg ut i mitten av 20-talet, i helt genomsnittliga termer. Det kan ju  vara så att det faktiskt var något av intresse, om man ville veta något om svenskarna, tillsammans med allt annat att Sverige stod för då.”Morten Uhrskov
Sök på Morten Uhrskov på denna blogg så finner du mer att läsa av honom.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar