onsdag 24 december 2014

Sverige innan massinvandringen. Sverige är svenska folkets land 
Lyssna på en av världens främste tenorer genom tiderna om inte den främste, Jussi Björling och njut av bilderna.

Land du välsignade – Jussi Björling (1937)

Kent Ekeroth debatterar med vänsterpartist
Kan det bli tydligare att vi har en regim som idag behandlar svenskar som nazisterna en gång behandlade judarna? Hela artikeln

Innan ni tar del av Julia Caesars senaste? Tjugotre förlorade år, så bör ni läsa hur det var i Sverige innan massinvandringen. Kommentarerna är intressanta på Julia Caesar

”…Bengt Westerberg ställde ultimatum
Folkpartiet hade i början av 1980-talet börjat profilera sig i invandrings- och biståndsfrågor. I valrörelsen 1985 hade de fritt spelrum, eftersom statsminister Olof Palme lade lock på asylfrågorna. “Vi ska inte diskutera sånt.” I valet 1991 hade folkpartiet bara fått 9,1 procent av rösterna men hade mäktiga lobbygrupper som pressade på. Bengt Westerberg och hans lilla minoritetsparti drev igenom partiets “generösa flyktingpolitik” genom att ställa ultimatum att spräcka regeringen. Carl Bildt tvingades vika sig. Alternativet var att regeringen bevisade sin regeringsoduglighet.
Den 19 december 1991 öppnade invandrarminister Birgit Friggebo (fp) Sveriges dörrar för en invasion av asylsökande från Balkan. De flesta av dem som anlände 1992 var Kosovoalbaner som kom med organiserade busstransporter via Polen. De betalade människosmugglarna 600 D-mark för resan. De kom av arbetsmarknadsskäl, inte på grund av skyddsbehov. 97 procent saknade asylskäl.

Förräderiets självbelåtna anleten i klart studioljus
Tjugotre år senare, den 2 december 2014, sitter de gamla motståndarna Ingvar Carlsson (s), 80, och Bengt Westerberg (fp), 71, som två politiska fossiler och myser i var sin fåtölj i SVT Aktuellt och talar om vikten av samarbete. Samarbetet gäller dock inte SD. Carlsson och Westerberg är fullkomligt eniga om att inget annat parti ska prata med SD. Förräderiets självbelåtna anleten i klart studioljus.

Två politiska fossiler


 Bara 2,6 procent är flyktingar enligt FN:s konvention
Vad hade hänt om Luciabeslutet inte hade rivits upp och Sverige hade fortsatt att begränsa invandringen till personer med asylskäl enligt FN:s flyktingkonvention? Ett svar ger migrationsverkets statistik över beviljade PUT (permanenta uppehållstillstånd). Av de 1 757 565 utlänningar som beviljats PUT eller uppehållsrätt sedan 1980 har 44 985 haft asylskäl enligt FN:s flyktingkonvention.

Det är 2,6 procent av samtliga som beviljats PUT i Sverige de senaste 33 åren. 97,4 procent har alltså inte sådana asylskäl. Ändå motiverar politiker alltid massinvandringen med att “vi måste ge skydd åt dem som flyr från krig”. Syftet är givetvis att lura i svenska folket att alla utlänningar som kommer till Sverige är flyktingar.
Andra europeiska länder uppfyller precis som vi kraven i FN:s flyktingkonvention. Men Sverige är ensamt om en massinvandring som gör att vi toppar Europalistan över beviljad asyl.

Reinfeldt har stått för den största ödeläggelsen
Istället för att trampa på bromspedalen har inte bara Bildt-Westerbergs regering 1991-94 utan alla regeringar efter dem gett full gas och släppt in hundratusentals invandrare, av vilka majoriteten har saknat ID-handlingar och alltså varken har kunnat styrka sin identitet eller sina eventuella asylskäl. Den största ödeläggelsen av det Sverige vi känner har Fredrik Reinfeldt och den borgerliga alliansen energiskt arbetat för under sina åtta år vid makten.
Det kommer politikerna i de sju gammelpartierna aldrig att erkänna. Luciabeslutet kom till innan de slutgiltigt gick in i den masspsykos med sviktande verklighetsuppfattning och manifesta hallucinationer där de befinner sig i dag.

….. En klonad Reinfeldtkopia
Men när jag ser och hör moderaternas nyvalda partiledare Anna Kinberg Batra intervjuas i SVT Aktuellt den 9 december (tidskod 8:30) inser jag att både de moderata kommunpolitikerna och den borgerligt sinnade delen av svenska folket kan låta hoppet fara. Det vi ser är en fullkomligt oautentisk människa, en klonad Reinfeldtkopia, intill förväxling lik en maskin som med monoton röst och stel mimik upprepar samma ord och mening gång på gång, oberoende av vilka frågor hon får.

I riksdagsvalet förlorade moderaterna 338 249 väljare, de flesta till Sverigedemokraterna. De kommer att förlora 78 miljoner kronor i partistöd under mandatperioden och varslar 55 anställda.  Det borde innebära att behovet av klonade Reinfeldtkopior är mycket begränsat.

Kvällen därpå intervjuas moderaternas arbetsmarknads- och migrationspolitiska talesperson Elisabeth Svantesson i Aktuellt.  (tidskod 13:43).


 Den kusliga känslan av att det inte är en människa som pratar utan en fjärrprogrammerad maskin blir ännu starkare. Som en papegoja upprepar Svantesson vad Kinberg Batra sagt kvällen innan. Här ska minsann inga begränsningar av massinvandringen göras. Allting handlar om integration och jobb.”Julia Caesar

Här är några intressanta kommentarer om Bengt Westerberg.

”Ådärkomdenja -Posted: 14 December 2014 - 03:16 -
Bengt Westerberg (fp) var tidigt ute, under sin enormt skadliga ministerepok, och fastslog att Sverige borde hysa en befolkning på 35 miljoner invånare. Det hade han kommit fram till alldeles själv, genom att jämföra Sveriges ytareal med Japans. För inte så länge sedan spädde centerns pratkvarn Annie Lööf på siffran till 40 miljoner, oklart om Japans befolkningsstatistik även nu var orsaken, eller vad som föranledde påspädningen.
 Och nu kom den luftspanande Reinfeldt, tyst som en mus sedan avhoppet, plötsligt med ett oväntat försök att vara bäst i klassen, trots uppenbart svårartat mentalt tillstånd. Genom att inte sätta någon gräns alls. Så länge han ser en obebodd skogsdunge eller fjällsluttning, kanske några öde öar, så… in med ytterligare kulturberikare. 


Och dessa tre personer har varit ‘eliten’ av regeringsmakten i Sverige under många år.

Vi har de politiker vi förtjänar sägs det. I så fall utgörs befolkningen av 87% hjärntvättade imbeciller.

”Invandrare1957 -
Tack Julia du är helt förbaskat otrolig. När jag börjar funderar så har jag sett den här invandringen på mycket nära håll och följt den.
Bodde på Nygatan 32b 1977 hade en flyktinglägenhet som granne när dom hörde att man lom in i lägenheten blev det tvärtyst. Det var rivningskontrakt på lägenheten och en av Södertäljes kändare frisörer hade salongen i huset. Vad jag förstått efteråt så hade Hasse Mattson och Olof Palme täta kontakter hur det gick med invandringen i Södertälje men varför det kan man undra. Hoppar tillbaka några år Handlade väldigt mycket färg på Södertälje färghandel som ägdes av familjen Westerberg. Dom hade en jättetrevlig personal och man fick så kallad smygrabbat på bilffärger.

Det gick bra så länge inte pappa Westerberg såg det. Det var en speciell man som verkade hata det mesta utom att tjäna pengar. På kontoret satt en snäll dam som inte sa så mycket det var mamma Westerberg. Kommer ihåg ett tillfälle har köpt en burk rostskyddsfärg för bro konstruktioner för att ha för underredet på bilar och den färgen torkade inte så jag skulle lämna tillbaka den. Fick en sån jäkla utskällning av gubben Absolut ingen fel på färgen utan jag använde den fel blev räddad av den trevliga personalen fick en ny burk som torkade.

Sen på åttitalet skulle vi flyttgubbar flytta en köpmannadisk i deras affär på Jovisgatan och då fick vi känna på arbetarhatet från familjen Westerberg speciellt syster Westerberg. Det var rent ut sagt otrevligt glömmer det aldrig. Som vanligt kom samma person och räddade mig som med brofärgen. Men då fick familjen en utskällning och strax efter började den killen som konsult och slutade hos dom. 

 Varför skriver jag det här. För jag tror att det finns något mer bakom den här invandringen och Bengt Westerberg är en naturbegåvning när det gäller hatet av speciellt svenska arbetare som har det för bra.Han är uppfostrad för det. Sen tror jag på Bilderberg väldigt mycket. Göran Persson var på deras möte i Nordkorea och höll tal bara det låter helt otroligt. Mona Sahlin har varit där. Carl Bildt ett riktigt högdjur där. Varför var Reinfeldt där för att godkännas. Löfven har varit på möte innan han blev statsminister. 

Tror det finns ett avtal som är svårt att bryta. Därför Batra fortsätter känslokallt som en robot att predika. Om det är moderaterna eller jag förstår mig inte på dom moderna maktmänniskorna. Mer än SD dom känns mer ärliga och enda valet just nu men dom har Israel som dom borde förklara men det är så tillkrånglat nuförtiden finns inga ärliga människor utan det är en baktanke. Dom sitter hela bunten i knät på någon annan kapitalisterna eller bankirerna. Bara välj.”

Lena-Posted
Dina krönikor är alltid bra , Julia, gillar dina skarpt formulerade meningar som ändå ibland ger en dråplig “bild” av läget i Sverige o våra politiker, ex om Reinfeldt; han flyger “högt ovanför verkligheten” och om Batra samt Svantesson; “Den kusliga känslan av att det inte är en människa som talar utan en fjärrprogrammerad maskin”. Så underbart att kunna sätta orden så mitt i prick, just så har jag känt men inte haft orden till. Tack för det!

Till insändaren Invandrare 1957, vill jag säga att det var intressant det du skrev om Westerberg. Som ung var jag ointresserad av politik, tyckte mest att det var tjafs. Men på -80-talet minns jag hur debatten om man skulle tillåta våldsscener i film s k våldspornografi om det skulle sätta automatisk censur på sådana scener. Jag minns att det väckte mitt engagemang och jag tyckte bestämt att censur på sådana scener skulle fortsätta och även utökas. Men Westerberg var djupt involverad i den debatten och tror att det till slut var på något sätt avgjorde i beslutet för helt fria våldsscener. Sedan dess har jag hållit ögonen på honom. Den mannen saknar mänsklig värme!
 Förstår så väl varför du skrev om att han hade ett särskilt förakt för svenska arbetarklassen. Även jag har funderingar på om han har något med Bilderberggruppen att göra. I vart fall skulle det inte förvåna mig. Ni vet väl att det tills för två år sedan förnekats att Bilderberggruppen fanns! Trots att de haft årliga möten sedan 1954 med världens alla “toppar” inom finans, politik, media etc. På dessa möten drar de upp skisser på hur allt ska gestalta sig för oss “vanliga” s a s. Det är bl a Bilderberggruppen som “släpper fram” alla politiker i USA och det verkar inte vara bättre än att alla “toppolitiker” i här också ska “godkännas av dem. För den som är intresserad, googla på David Icke, eller för den delen Daniel Estulin som kartlagt och skrivit boken “Bilderbergruppen”, inte bara vilka som leder Bilderberggruppen utan även om andra hemliga grupper andra som t ex Trilaterala kommissionen, globlisterna som styr världen och utrikespolitiken.” Tjugotre förlorade år


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar