tisdag 27 januari 2015

Katastrofen Mona Sahlin. Öka mångfalden på Sveriges Television! IS-krigare är offer!Här har jag valt att lägga in delar av Julia Caesars artikel om Mona Sahlin och hennes arbete som nationell samordnare. Svenska folket måste förstå att lika farliga som IS-krigarna är för oss lika farliga är våra politiker i Decemberöverenskommelsen (DÖ). 

Monas Jihad

  ...Fritt uttolkat: Mona Sahlin är bra på att tuta i luren och låta käften gå. Men bakom fasaden är det tomt. Hon är helt enkelt obegåvad.

De islamistiska terrordåden i Paris den 7 januari skakade världen för ett par dagar. Nu rustar sig Europa med ett batteri av åtgärder mot islamistisk terrorism och jihadister som återvänder från strider i Syrien och Irak.

Och vad har Sverige?

Vi har Mona Sahlin.

“Hennes styrka är inte tänkandet”
Förre statsminister Göran Persson (s) insåg tidigt hennes intellektuella begränsningar och sa i en intervju med Erik Fichtelius i oktober 1997:

“Man tilltror henne en större politisk kapacitet än hon har. Det är inte så märkvärdigt, det som kommer över hennes läppar. Hennes styrka är inte tänkandet, utan hennes styrka är att förmedla ett budskap.” (Från den första delen av SVT:s dokumentärserieOrdförande Persson” 19 mars 2007).

Många har aldrig förstått Mona Sahlins storhet

Vi är många som aldrig har förstått Mona Sahlins storhet. Själv ser jag henne – vid sidan av Olof Palme och Fredrik Reinfeldt – som en av Sveriges genom tiderna absolut mest samhällsskadliga politiker.

Mona Sahlin själv har av obegripliga skäl i decennier getts en makt som står i klar disproportion till hennes förståndsgåvor. Hennes politiska karriär har varit en enda utdragen olycka, kantad av korkade uttalanden, skandaler och stupida beslut.

….Bland alla dumheter Mona Sahlin har kläckt ur sig är det en som inte slutar ringa i mina öron. Ord kan bilda ärr som aldrig läker.

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.
Hon säger de här orden i Sveriges Radios P1 Morgon. Det är den 17 maj 2001, och hon är olyckligt nog integrationsminister i Sverige. Det är ett uttalande av en politiker som tror sig ha makten att själv bestämma över ett helt folk. Hon ser sig som envåldshärskare. Och hon väntar sig att vi, folket, ska foga oss efter hennes beslut.

Sahlins partikamrat Johan Westerholm skriver på ledarsidorna.se: 

Jag utesluter nämligen inte att vi kan komma i en situation där en nyanländ, svårt trauma-tiserad flykting från Syrien möter sina banemän på gatan i Sverige. Där de går i full frihet och skrattar åt sina offer och minnen samtidigt som socialtjänsten gör allt för att återvändarna ska kunna få ett jobb och en lägenhet med förtur.”

Det kostar, men det är värt en slant att äntligen få stopp på den skadliga verksamhet som Mona Sahlin har tillåtits hålla på med i alldeles för många år. Priset kan aldrig bli mer än en nanobråkdel av de mångmiljardbelopp hennes verksamhet har kostat de svenska skattebetalarna. Lidandet oräknat.”Julia Caesar

SVT:s nya VD: Vår rekrytering ska bli mer rasistisk


I förra veckan började Hanna Stjärne sitt nya jobb som VD på Sveriges Television. Som första inriktningsbeslut på tisdagen beslutade Stjärne att SVT framgent inte bara som tidigare ska vara sexistisk i sin rekrytering av medarbetare. Från och med nu ska även rasistiska urvalskriterier tillämpas.

På politiskt korrekt nyspråk kallas detta för att “öka mångfalden”. Bakom snömoset handlar det konkret om att nu inte bara rätt kön, utan även rätt hudfärg ska vara meriterande när man söker jobb på SVT. Sedan tidigare har män inte gjort sig besvär eftersom SVT under förre VD:n Eva Hamiltons regim har stirrat sig blinda på att det ska vara 50 procent kvinnor anställda i företaget. Efter Hanna Stjärnes tillträde som VD behöver du som är vit etnisk svensk inte heller söka jobb på SVT. 

Du får det ändå inte eftersom du har fel hudfärg och fel etniskt ursprung.

…Konkret säger Hanna Stjärne så här om hur hon som VD för SVT har tänkt sig att intensifiera diskrimineringen av män och svenskar i företaget:

– Företagsledningen har i dag fattat ett beslut om att öka mångfalden på Sveriges Television. SVT har länge arbetat med jämställdhetsfrågorna bland annat i rekryteringen och nu är nästan hälften av de anställda kvinnor. Bland cheferna är flertalet kvinnor. Nu vill vi förbättra mångfalden.

– Vi har undersökt hur många av de anställda som är födda i utlandet eller som har minst en förälder född utomlands, och det visar sig vara 20 procent av personalen. Liknande undersökningar har gjorts vid andra svenska företag och där ligger andelen på ungefär samma nivå som på SVT. Men vi vill att den andelen ska bli större, bland annat genom att sätta fokus på mångfalden i rekryteringen, samt att titta på ett antal pilotprojekt.

– För oss som ska berätta hur det ser ut i verkligheten är det extra viktigt att vi kan sätta fingret på de frågor som är viktiga för människor ute i landet, och för att göra det behöver vi personer med olika bakgrunder och erfarenheter.”Avpixlat

Anna Batra Kinbergs krigare är offer
 I en intervju med Expressen bekräftar Anna Kinberg Batra att valet av henne till ny partiledare för Moderaterna, efter Fredrik Reinfeldt, var att komma ur askan i elden för partiets kvarstående väljare. 

“Syrien semesterdestination för barn? Eget ansvar? Står M i Nya Moderaterna för Marxist?”, skriver Tino Sanandaji.” Avpixlat läs alla kommentarer

Kaplan kallar terrorstridande offer, jämför semesterresor av barn. Eller förlåt inte Kaplan utan Anna Kinberg-Batra. Tino Sanandaji

 Europas undergång (forts.)
…Den andra stora faktorn är invandringen. Europeiska länder har genom historien tagit emot och på kort tid integrerat invandrare från andra europeiska länder: tyskar, svenskar, judar, hugenotter har invandrat till Danmark och har varit en vinst för landet. Men dagens invandrare från muslimska länder är av en helt annan skala, och de kommer inte att integreras. De tar sin religion med från Mellanöstern, Nordafrika och Pakistan för att leva isolerade i sina egna bosättningar, så de påverkas inte av värdlandets kultur. Och deras antal växer explosionsartat eftersom de får betydligt fler barn än européer. I Frankrike, med sex miljoner muslimer i Nederländerna är den muslimska befolkningen mer än fördubblats sedan 1980.,

Är ni medvetna om att många tyska städer har en muslimsk befolkning på 30-35 procent.? Detsamma gäller brittiska och franska städer. I Tyskland fanns det 1960 under 7.000 muslimer, idag finns det fyra miljoner! Ett stort antal tyska städer kommer att ha en muslimsk majoritet inom en överskådlig tid. 160.000 högutbildade tyskar lämnar landet varje år. I Bryssel och många andra europeiska städer, mer än hälften av nyfödda långa muslim

I Birmingham finns det fler moskéer än kyrkor.

De europeiska välfärdsstaternas förstörelse är det oundvikliga resultatet. De verkar naturligtvis som en magnet för de miljontals människor i Mellanöstern, Nordafrika och på andra håll. Man kan uppnå en levnadsstandard som sägs rädda två till livet i de delvis misslyckade stater från vilka de kommer. Du har rätt till bostad, fri dagis, sjukvård och utbildning. Nyligen kunde man i TV stifta bekantskap med en palestinsk kvinna med sju barn som har bott i 21 år i Danmark utan att ha lärt sig att läsa och skriva - och förmodligen utan att någonsin ha arbetat.”

Demokrati är en fin regeringsform och rättsstatsprincipen en värdefull tillgång, men dess institutioner skapas av och för demokratiska och laglydiga medborgare. Rättssäkerheten kommer till korta inför de enorma och växande utmaningar på bred front, som Europa går igenom som ett resultat av den islamiska massinvandringen. Läs mer Europas undergång
 

En demokrati är en stat där fritt meningsutbyte inte slutar med en begravning.


Fredrik Reinfeldt, Sveriges fiende nummer ett 

 eXponerat har hittat ett mycket intressant blogginlägg från 2011 på Sverige Idag, som på ett alldeles utmärkt sätt beskriver och analyserar statsminister Fredrik Reinfeldts förakt mot Sverige och allt svenskt, och om hans mål att utplåna nationen och det svenska folket.Läs hela artikeln

Om ni ännu inte har laddat ner och läst om den ”kärleksfulla” religionen så gör det


1 kommentar:

  1. Nice blog translated and read it in english. thanks for sharing..

    Visit my blog: text loans

    SvaraRadera