torsdag 29 januari 2015

Köpta journalister. Halvautonoma sektorer Västeuropas mest akuta problemUdo Ulfkotte – "Köpta journalister" -  CIA-journalister levererar lögnaktig amerikansk propaganda.
Den tyske journalisten Udo Ulfkotte berättar i videon hur han, som icke officiell hemlig agent för CIA, levererade lögnaktig amerikansk propaganda.


Delar av den europeiska journalistkåren arbetar som köpta agenter för USA-propagandan. Journalister mutas för att sprida NATO..

… I boken Gekaufte Journalisten ("Köpta journalister") från 2014 anklagar Udo Ulfkotte västerländska, och i synnerhet tyska, journalister för att vara korrupta.

 Han hävdar bland annat att de tyska och amerikanska underrättelsetjänsterna CIA och BND mutar journalister för att få dem att sprida propaganda för Nato– något som enligt Ulfkotte drabbade honom själv under tiden på FAZ. Läs mer här

”Daniel Pipes: Halvautonoma sektorer -Västeuropas mest akuta problem. (Referat av artikel)
Barnsexskandalen i Rotherham, England är ett starkt exempel. En officiell utredning fann att under sexton år, 1997-2013, hade en krets av muslimska män sexuellt utnyttjat – genom bortförande, våldtäkt, gängvåldtäkt, trafficking, prostitution, tortyr – åtminstone 1400 icke-muslimska flickor, vissa så unga som 11 år. Polisen fick en stor mängd klagomål från flickornas föräldrar men gjorde ingenting; de kunde ha agerat men valde att inte göra det. 

Enligt utredningen "prioriterade polisen inte CSE (sexuellt utnyttjande av barn), de behandlade många av barnoffren med förakt och vägrade betrakta misshandlandet av dem som ett brott". ---

Vad skall man kalla Rotherham och Birmingham? De är inte no-go zoner, varken geografiskt eller suveränt. 
Istället för no-go zoner föreslår jag halvautonoma sektorer, en term som betonar deras oklara och icke-geografiska natur – för att möjliggöra en mer precis diskussion av vad som utan tvekan är Västeuropas mest akuta problem.” Daniel Pipes
Läs:
Vad är ondska – Mörkläggning i 16 år
Brev från K Kenneth Sandberg till den svenska journalisteliten om ligorna i Storbritannien – snart i Sverige
Polis och sociologer ignorerade larm om ligor som kidnappade unga flickor

Rolf Hillegren på Avpixlat om Amanda Svensson som lämnar landet och som frågar sig vad hon tror att hon är. Vem bryr sig egentligen?

”Åtskilliga svenskar flyttar från Sverige varje år för längre eller kortare tid. Detta är sällan en sensation i det enskilda fallet. Men det finns undantag. Amanda Svensson ska flytta till London och detta anser Expressen uppenbarligen vara något som bör delges läsarna. Därför fick hon redogöra för sitt beslut i en lång artikel den 18 januari.

Om kungen skulle förklara att han tröttnat på Sverige och att han därför ger sig iväg för gott skulle det onekligen ha ett visst läsvärde för såväl rojalister som republikaner. Men Amanda Svensson, som inte ens flyttar för gott? Vem tror hon och Expressen egentligen att hon är?”

Brev från Kenneth Sandberg till den svenska journalisteliten med anledning av Amanda Svenssons flytt.
Sent: Tuesday, January 27, 2015 4:19 PM
To: Kulturen
Subject: Alltid lättar det något...

Egentligen borde man skicka Amanda Svensson en “Lycka till”-hälsning, när hon nu är så hygglig att hon lämnar Sverige.
 Synd bara att hon inte tar pappa Per, med sig..! //Kenneth
......
 
”Man lär så länge man lever! Men det finns ju förstås förutsättningar för att det ska vara sant.
1. Man får inte vara inavel
2. Man måste ha en viss kognitiv förmåga
3. Man får inte vara hjärntvättad

Tyvärr har Amanda alla dessa förutsättningar för att aldrig någonsin lära sig något. Hon är ”journalist” (murvel), hon jobbar på expressen, hon har en efterbliven pappa från övre medelklassen. 


Det som skrämmer henne är Sverigedemokraterna och att ”landet är akut hotat av krafter som påstår sig företräda” henne. Hon är rädd för ”den växande opinionen för att Sverige inte längre ska vara ett land med en – förhållandevis – generös flyktingpolitik”. Och hon är rädd för att framöver komma tillbaka till land där det inte längre är en skam att rösta på Sverigedemokraterna och ”där Sveriges statsminister har en brunfläckig blåsippa i kavajslaget”.

 Ett märkligt sammanträffande eller i vart fall ett pikant tidens tecken är att så nyligen som den 7 januari kunde alla som ville i såväl DN som Sydsvenskan läsa en lång artikel som Amanda Svenssons pappa, Per Svensson, totat ihop tillsammans med Ola Larsmo på exakt samma tema, nämligen varning för SD”. Läs mer på Demokratbloggen och Avpixlat

På denna blogg kan du söka på Per Svensson och förstå att han är den mest sverigefientliga journalist vi har vilket inte vill säga så lite..

1 kommentar:

  1. Sverigehatande kålhuvud som Sara får mer än gärna lämna landet i strid ström. Får man önska så bli för helvete borta för alltid. Ser man på bilden så är benämningen efterbliven på fadern Per mer än klockren.

    SvaraRadera