söndag 4 januari 2015

Medborgarmanifestation för Sverige, svenskarna och våra grundläggande värderingar.Olle Ljungbeck
Det behövs en medborgarmanifestation för Sverige, svenskarna och våra grundläggande värderingar.

"Kultur- och demokratiministern", (borde tituleras religions- och vidskepelseministern) Alice Bah Kuhnke, skall efter skadegörelsen på ett antal moskeer upprätta en nationell strategi mot dessa handlingar!  (Märk väl att det i de flesta fallen rör sig om klotter och inget annat). Självklart skall kriminella handlingar fördömas och bestraffas i de fall de leder till skadegörelse på liv och egendom.

Men givetvis skall detta då gälla alla som utför sådana brott. Tyvärr gäller inte detta i dagens Sverige. Tusentals etniska svenskar har våldförts, rånats och utsatts för mycket allvarligare brott. Inte minst utsätts och  har många i fattiga nedslitna bostadområdena varit utsatta för sprängattentat och beskjutning etc.  Den trygghet som rådde i Sverige innan massinvandringsvågen blev ett faktum är nu ett minne blott. Historiskt har aldrig så mycket våld förekommit som efter massinvandringen 2005. Tusentals kvinnor/flickor har utsatts för grova våldtäkter och misshandel. Men aldrig har dessa våldsbrott blivit föremål för uttalanden från våra ministrar om att vi måste få en nationell strategi och genomföra manifestationer för att få slut på denna terror. Kan det vara för att flertalet av brottslingarna är invandrare?

I och med massinvandringen av människor som bekänner sig till islam har politikerna och de politiskt korrekta formligen krälat i stoftet för att vara islamisterna till lags. Dessa senare kränker på ett flertal områden de viktigaste av våra lagstiftade värderingar utan att detta beivras. Det är det fegaste sättet politiker kan agera på. De faller undan för de militanta och inflytelserika islamisterna och sviker såväl svenska folket som de svagaste bland invandrarna - kvinnor, flickor, barn.

Borde det inte vara politikernas skyldighet att samtidigt som man fördömer skadegörelsen mot moskeer, de samtidigt deklarerade att man inte längre godtar att lagstiftade svenska värderingar som till exempel jämlikhet mellan könen etc ständigt trampas på och ignoreras i moskeerna. Detta sker dagligen och händelserna kan karakteriseras som så, att politikerna i stället för att beivra dem ger förövarna ytterligare skattemedel och en klapp på axeln till de som i flesta fall är de mest fundamentalistiska och reaktionära. Blir det ingen ändring skall de ledande ges klart besked om att de kommer att  bestraffas och några statliga skattemedel skall överhuvudtaget inte utgå.

Vore det inte på sin plats att de som nu manifesterar för muslimerna/islam också gjorde det till skydd för de ca 70000 muslimska ungdomar som går i ständig rädsla för att bli bortgifta. I dag meddelar nyheterna att minst fyrtiotusen muslimska kvinnor/flickor i Sverige könsstympats. (Jag har själv kämpat mot myndigheterna för att dessa brott skall beivras men man gör i stället allt för att överse och dölja dessa fasansfulla brott). Sannolikt har könsstympning också skett efter hitkomsten till Sverige där det är ett grovt brott.

Men i stället för att lagföra dessa har man kommit på att enbart ge detta grymma våldet en egen diagnos - könsstympning. Något tal att sätta fast förövarna i de fall brotten skett i Sverige talas det inte om. Därför kommer detta våld att fortsätta. De kanske mer än fyrtiotusen som utsatts kommer i mycket hög grad att belasta sjukvården eftersom följderna skapar ett fruktansvärt lidande som i mycket hög grad kräver sjukhusvård. (OBS i dag är akutvården överbelastad. Vad beror det på?).

I samband med händelserna mot moskeerna upplysts man om att judiska församlingar och synagoger på liknande sätt varit utsatta. Att förövarna i huvudsak är utövare av islam nämns det däremot inget om. Man vill ge sken av att det skulle vara svenskar som står bakom dessa brott mot den kanske mest fredliga och integrerade etniska gruppen i vårt samhälle.
Visst har det tidigare förekommit från nazisternas sida men i dag hör detta till undantagen. 

Mycket av brottslighet och förtryck har sin grund i religionen/kulturen. Det mycket allvarliga som sker nu är att religionen vinner mark inom samhällsinstitutionerna. Detta är ett tydligt tecken ¨på ett samhälles regress (tillbakagång och förfall).

Det anger också politikernas och mediernas primitivism, brist på bildning och kapitulation. Sverige skall vara en sekulär stat och detta skall karakterisera samhällets institutioner dit bl a skolorna hör.

Religionen bör förpassas till att enbart vara den enskilda individens sak. Religiösa samfund skall varken tilldelas skattemedel eller få påverka samhällets institutioner. Det är emellertid detta som nu sker. Självklart skall religiösa friskolor förbjudas och inte som nu hindra integration och frigörelse från primitiva seder och värderingar. De flickor som i dag "skolas" i dessa blir aldrig självständiga fria individer utan andra klassens medborgare.

Decemberuppgörelsen är ett tydligt tecken på politikernas alltmer fjärmande från demokratins värdegrund men blottar också ett moraliskt förfall som aldrig tidigare i svensk politik. Självfallet måste överenskommelsen förkastas. Det kan den endast göra om vi medborgare visar på en enad front mot detta försök att upphäva grundlagen och begrava demokratin. Det kan inte beskrivas som annat än en statskupp.

Av denna anledning har sju partier klart frånhänt sig rätten att kallas demokratiska. (V har visserligen inte varit med men ej heller tagit avstånd eller inlämnat en misstroendeförklaring).

Hur man än försöker anklaga Sverigedemokraterna (SD) kan man inte på några som helst sakliga grunder anklaga dem för att inte följa vår grundlag, Sveriges konstitution. Med andra ord. I dag är sålunda SD det enda parti i riksdagen som för en politik som garanterar medborgarna och dem som röstar på detta parti att grundlagen skall följas. Detta bör framgent och vid kommande val vara något mycket viktigt att ta fasta på för dem som fortfarande vill leva i en demokrati.

Till dig Svensson vill jag betona följande. På 1930-talet påbörjades ett unikt experiment som ledde till att Sverige blev det främsta välfärdslandet i världen. Det har Sverige varit till helt nyligen. Men inget land kan bestå som välfärdsland om dess ledare (regering och riksdag) inte tar ansvar för vad föregående generationer byggt upp. Detta är vad som är på väg att hända. Den massinvandring som nu sker utan att politikerna i enlighet med vad grundlagen föreskriver begärt medborgarnas samtycke för storleken på denna är nu på väg att föra Sverige tillbaka till fattigdom.

Du som önskar dina barn och barnbarn ett gott liv kan inte längre förvänta dig att de får ett sådant. De kan inte längre påräkna vare sig arbete eller bostad. Skola vård och omsorg är redan hårt belastade av de inkommande varför Du de närmaste åren kommer att få en kraftigt försämrad standard. Men inte nog med detta. Din trygghet mot att Du och dina anhöriga inte skall bli utsatta för olika former av våld är för länge sedan borta. Du kan varje dag läsa om dessa grova våldsbrott. Det hjälper dig inte att Du inte bor i brottslingarnas omgivning. Du kan numera bli träffad var helst Du är av en förlupen kula eller bli utsatt för helt oprovocerat våld var Du än befinner dig. Vill Du och de dina få en förändring finns bara en sak, nämligen att ge din röst åt Sverigedemokraterna. Men också verka för manifestationer mot det som nu sker.
Olle Ljungbeck,Gävle.  
  ”På fredagseftermiddagen hölls flera manifestationer – efter attackerna mot svenska moskéer.


 ”Demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) lovade i ett tal nya åtgärder mot islamofobin.
– Rädsla är inget alternativ, sa hon.
Långsiktigt handlar det om att öka kunskapen om islam, enligt ministern.

Den 2 februari ska hon möta ledare för olika svenska muslimska samfund. Det är första steget i en nationell strategi mot islamofobi. (AB)

Kolla in länken på Aftonbladet och lyssna till hur denna ”demokratiminister” ska hantera ”islamofobin” i landet. Genom klassisk omskolning av dissidenterna kanske, möjligen på ett mentalsjukhus med medicinering, precis som i Sovjetunionen.”Läs mer


5 kommentarer:

 1. Håller helt och till fullo med dig. Något Måste göras och det snart. Det måste vara ok att ha en annan åsikt i Sverige. Vi är ju världsbäst på att "gilla olika" här. Men det gäller ju bara det "olika" som är sanktionerat. Vi Måste göra oss hörda, protestera och inte bara sitta och gnälla hemma. För att rädda Sverige måste vi engagera oss och höras. /Janne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv tror jag inte att det du säger Janne om att "engagera" sig och "höras" kan förändra någonting. Fattar inte varför man lämnade in till polisen 15.000 vapen och ammunition under året? Då jag gjorde min värnplikt 1962 - 63 fick jag lära mig att vapnet var det enda som kunde rädda livet på mig. Bara att kolla vad mördarsekten IS gör mot oskyldiga, obeväpnade civila som inte kan betala för sina liv eller går över till dem!

   Radera
 2. Vi Svenska folket har fått veta i stora drag vad förrädarna har kokat ihop men med största sannolikhet får VI aldrig veta det finstilta i decemberuppgörelsen. Att verka för och deltaga i manifestationer är för dagen möjligt det kan VI göra redan nu men att ha möjligheten att lägga sin röst på SD vid valet 2018 är inte som jag känner det lika självklart längre. 7Klövern kommer att göra allt som står i deras makt (och den är INTE liten) för att stoppa SD i god tid innan valet 2018. Regeringskansliet har nu SÄPO till sitt förfogande. Ett sätt att visa vad VI vill är att bli medlem i SD och det snarast. Ett par miljoner medlemmar ger en viss tyngd inför framtiden. Dagens föräldrar SKALL ta sig en rejäl funderare över viket samhäller de vill lämna över till sina barn och deras barn och kommande generationer Svenskar. Tiden är mer än knapp för hon står nu någon minut i tolv.

  SvaraRadera
 3. Öka kunskapen om islam,säger ministern.

  Mycket bra idé! Jag är redan skräckslagen inför den sanna islam, den så kallade "fredens religion". Fler behöver få kunskap.  SvaraRadera
 4. Den ena behöver inte utesluta det andra. Jag är också precis som Janne för att diskutera det fasansfulla som Sverige har varit och är utsatt för under mer än 4 årtionden. Det har hänt en del när det gäller att prata om detta sen valet 2010. När jag inför valet tog med utskifter från bla denna blogg och Demokratbloggen som belyste läget i landet till min arbetsplats blev jag anklagad för uppvigling. Idag pratas det helt öppet om invandringen och dess påverkan på landet och dess Svenska befolkning överallt min arbetsplats och speciellt i fikarummet. Jag börjar arbeta nu efter trettonhelgen och ser fram emot vad som kommer att diskuteras hett för det har ju onekligen hänt en del sen innan jul på många områden som direkt drabbar oss Sveriges väljare och skattebetalare..

  SvaraRadera