fredag 23 januari 2015

PK-etablissemanget och 7-klövern nervösa. SD framåt. Ylva Johansson: Ingen begränsning i invandringen

 eller tomma tunnor skramlar mest

Här publicerar jag ett brev från Kenneth Sandberg skickat till Avpixlat.  Han får nämligen aldrig in sina inlägg på Avpixlat.

Sent: Wednesday, January 21, 2015 9:51 PM
To: Avpixlat
Subject: PK-hyenor på offensiven

Landsförrädarna vädrar morgonluft..!
Efter att PK-etablissemanget och 7-klövern drabbats av panik i samband med “budgetkatastrofen” och SD´s starka tillväxt i opinionsmätningarna, har man nu förenats i en strategi för att motverka SD. Det handlar om att underblåsa meningsskiljaktigheter i partiets ledning och att därigenom försöka oskadliggöra de krafter som utgör det största hotet mot folk- och landsförrädarnas mål att byta ut svenska folket till förmån för ett multietniskt Sverige.

Helt klart är det personer som Björn Söder, Ted Ekeroth, Mikael Jansson, Gustav Kasselstrand med flera som ger PK-etablissemanget mardrömmar om den framtida politiska utvecklingen. De nämndas klarspråkighet i flera av de för Sverige viktigaste frågorna har utlöst starka motreaktioner från PK-sidan, vilket i praktiken har katalyserat och spätt på SD´s opinionssiffror.

PK-etablissemangets strategi är nu att försöka få bort ovannämnda från SD´s ledning för att återställa ett harmlöst “Nolltolerans”-SD med en återkommande Jimmie Åkesson vid rodret. Och att fram tills dess förmå Mattias Karlsson och Richard Jomshof att ta ett steg tillbaka i riktning Åkessons “salongsfähighet”. Ett SD med Mattias Karlsson som fortsatt partiledare men med stark “uppbackning” och inflytande från Söder, Ekeroth, Jansson, Kasselstrand m fl, är förstås det näst-värsta scenariot för vårt lands banemän!

Alla vi svenskar som värnar om ett Sverige värt namnet, hoppas att SD inte går i fällan utan fortsätter med den hoppingivande och framgångsrika linje som inleddes med förklaringen att fälla varje regering som inte hörsammar svenska folkets vilja att hejda massinvandringen!

//Kenneth Sandberg

Ylva Johansson, i sin ungdom kommunist numera socialdemokratisk arbetsmarknadsminister, har i en artikel i Svenska Dagbladet uttalat målsättningen att unga och asylsökande ska ha arbete inom två år. 

”Ministern öppnar för förändringar i las
Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) öppnar för förändringar i lagen om anställningsskydd – "om parterna önskar det". Hon anser dessutom att det bör ta max två år innan asylsökande får jobb. 

Jobben är regeringen Löfvens paradfråga och en inte orimlig tanke är att arbetsmarknadsministern ibland skulle känna sig tyngd av kraven på leverans.

År 2020 ska Sverige ha lägst arbetslöshet i EU och Ylva Johansson anser att ansvaret främst vilar på henne:

– Det är jag som ska göra det, säger hon.
…. I den rödgröna budget som föll bedömdes arbetslösheten minska med 0,2 procentenheter under 2015. Ylva Johansson konstaterar att ”det duger inte”. Utbildning samt investeringar i bostäder och infrastruktur måste till, menar hon.
Ylva Johansson ansvarar för samordningen, men har naturligtvis också i uppdrag att verka för att de nyanlända får jobb. Hon tror att människor som kommer till Sverige måste behandlas ”mycket mer olika” än hittills.

Ett exempel är undervisningen i svenska:
– Den ska vara olika för olika personer beroende på om du är analfabet, kanske kan läsa men inte med latinska bokstäver eller om du har högskoleutbildning.”SvD

Sagt av  Ylva Johansson 
"Jag blir väldigt rädd för generationsmotsättningarna den dagen som Göran Persson blir ordförande i PRO, och jag är inte alldeles säker på att 80- och 90-talisterna får det lätt att hävda sina intressen." Den nya svenska adeln

Partiets arbetsmarknadspolitiska talesperson Ylva Johansson var angelägen om att komma åt oseriösa arbetsgivare. Men hon framhöll att antalet jobb inte är statiskt och att rörlighet är något i grunden bra. Antalet jobb växer ...”Afrikas fattiga
Finns det någon gräns frågar Merit Wager. DR 2 Jacob Rosenkrands ställde i november förra året samma fråga till socialdemokraten Ylva Johansson: "Nej, det finns ingen övre gräns" svarade hon upprörd över att överhuvudtaget få frågan.” Katastrofen är redan här

”Jag har röstat blankt för jag röstar inte på en sverigedemokrat”, sade Ylva Johansson till Expressens Niklas Svensson. ”Men Söder kommer ju att bli vald ändå till slut. Är det bara ett spel för galleriet vi ser?” Sveriges riksdag rena sandlådan

 Fr. Snaphanen:

Jämställd snöröjning i Stockholm
Det är en egenskap hos diktaturer - låt oss i det svenska fallet nöja oss med  "toppstyrt" less is more - avståndet mellan den officiella historien och den upplevda verkligheten är maximal. Man skulle kunna tro att Sverige fått nog av de verkliga problemen, men icke. Det är värre att bryta benen i snön än att bli mördad eller våldtagen. I Skåne enbart är 108 mord olösta under de senaste åren. …

Även Stockholm inför så kallad jämställd snöröjning där man i första hand röjer snö på cykel- och gångbanor och därefter på bilvägarna. Först ut i landet med jämställd snöröjning var Karlskoga. Här såg man att snöröjningen fick olika konsekvenser för män och kvinnor. I Huddinge infördes jämställd snöröjning förra vintern, och nu är det dags för Stockholm. Jämställd snöröjning införs i Stockholm, Snaphanen


Kommentarer om det ena och det andra på Snaphanen beträffande det inställda Pegidamötet i Dresden:

 Angela

” Man kan faktisk ha en diskussion i Tyskland…” Ja, frågan är om man kan det? Om inte tillståndet är likadant över hela västvärlden? Och det bara är en fråga om metod? Hur väl man lindar in och går tillväga. Tricksar och manipulerar. Resultatet blir ju detsamma i slutänden.

Pegidademonstrationen har stoppats medan kladdkakan Merkel marscherar mot yttrandefriheten och demokratin i Berlin ikväll.

Det skall bli intressant att se utredningen, polisutredningen med allt material filmer m m och åtalet från Parismassakern. Så vi får veta vad det handlade om. Jag skojade bara. Polischefen som skulle utreda sköts efter en dag. Så han kom inte långt.
Vi kommer aldrig att få veta det. Det går likadant med det som med allt annat vi inte skall få veta som t ex det malaysiska flygplanet som Ukrainarna sköt ner. Det blir locket på när utredningen också får det bekräftat vad folk redan gissat. Och den som funderar över konstigheter blir kallad konspirationsteoretiker. Eller något annat fånigt! Skall man skratta hahaha…eller gråta bubuhuu…eller bara resignera? Det är väl det de vill. Så kan de fortsätta göra som de vill som Juncker (EU:s president) sa.

För övrigt har nyheten som borde varit toppnyhet med MASSOR av frågor kring i medierna i hela Europa, världen och inte minst Sverige bara nämnts i början en enda gång. Sedan blev det knäpptyst när journalisterna begrep att DET kan man inte tala om för folk. För DET är ju alldeles för konstigt. Men opinionsundersökningen kom som ett brev på posten, inställda demonstratiner men bara de “olämpliga” naturligtvis och protesterna mot teckningarna fortsätter utomlands bland de franskspråkiga prenumeranterna på Charlie. Annars brukar de hävda att de är analfabeter. 

Tips titta på Dokument Utifrån om Libanon. Situationen är likadan där som i Sverige . Den enda skillnaden tycks vara att libaneserna har yttrandefrihet men inte svenskarna. Hahaha…De kunde tala om precis vilka konsekvenser “flyktingströmmarna” fick och hur det var ställt i lägren. Ingen kallades nazist, islamofob, främlingsfientlig, rasist m m. Konstigt att den vanlige libanesen många utan skola (och det kanske är det som gör det…hahaha…man kanske lär sig bättre om inte skolans desinformation skymmer förnuftet)kunde räkna ut och formulera konsekvenserna. Märkligt! Upp och nedvända världen. Men lösningarna vi fick oss till livs i slutet av de religiösa ledarna var bara bullshit och gynnade bara deras egna högvälborna existenser. 

Fortsätter vi som vi gör nu i Sverige dröjer det inte länge förrän vi gasar om Libanon. Det gäller inte bara Sverige utan övriga västvärlden. Är det vad vi vill ha? Ja, om det är det så fortsätter vi att agera och rösta som vi gjort. Då får vi det garanterat. De flesta som läser och skriver här vet det redan eller anar. Värre är det med dem som bara har SVT, SR och en dagstidning. De har ingen aning. Kör sedan facket, skolan och alla andra kulturinstitutioner sin propaganda kampanjer lär verkligheten bli en mycket smärtsam upplevelse och uppvaknande. 

Titta gärna på Dokument Utifrån från den 11/1 “Historien om ISIS”.

Läs: Kurdisk nationalist läser lusen av terroristkramaren Mona Sahlin
Olle Ljungbeck:Judendom visavi Islam
Jan Milld – Fredagsfilm: Terrorism i Sverige
4 kommentarer:

 1. Jag som SDmedlem har länge önskat att tonläget från SD:s sida mot ALLA Sverige och Svenskhatarna skulle vara betydligt högre. Det har kommit en bit på väg men jag förväntar mig betydligt mer av klartext. SD kommer inte långt nog om man är undanfallande. SD skall i första hand värna sina medlemmar och Sveriges framtid och framtida generationer Svenskars ve och väl. För detta krävs att allt benäms för vad det i verkligheten är alltså en spade är en spade och en sten är en sten.slut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har för länge sedan slutat tro att en förändring går att få till stånd genom att fortsätta att älta det växande problemet. Att skrika högre hjälper inte heller. Så vad återstår att göra för ett avväpnat folk?

   Radera
  2. Ett av de största problemen är att Svensken i nästan alla tider har varit så in i helvete konflikträdd. Det är upp till var och en att se till att han/hon i framtiden har något att skydda sig med. Jag har mitt på plats sen 30 år tillbaka. Vi har sett att när det verkligen krisar till sig finns det inte speciellt mycket Svennson har att hämta från makthavarna. Makthavarna och deras lakejer lägger nästan allt krut på att fixa en behaglig tillvaro för sig själva och de sina och för en hög status bland sina gelikar ute i världen. För att detta skall vara möjligt måste allt krut läggas på invällarna på Svenskarnas och landets bekostnad. Det finns nästan inget som är omöjligt OM bara viljan finns. Att skriva och tala med sin omgivning om de växande problemen och våga ta risken risken att bli utfryst är ett sätt. Ett tyst folk är ett DRÖMFOLK förr lands och folkförrädarna. Ett tyst folk är det samma som ett medgivande till förd politik..

   Radera
 2. Ett bra sätt att alltid demonstrera är att alltid ha svenska flaggan på kläderna. En bild säger mer än ord, och den som har svenska flaggan på kläderna anses automatiskt som konservativ Sverigevän, och ändå är det ingen som kan ge sig till att klaga på klädseln.

  Jag har haft svenska flaggan på mig i tre år nu, utan att någon har påpekat något, och ändå är det en tydlig demonstration.

  http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

  SvaraRadera