onsdag 14 januari 2015

Richard Jomshof säger sanningen. Demagogen Fridolin. Hyckleriet i ParisRichard Jomshof - Jämförelse mellan Muhammed och Jesus i riksdagen

 …Vadå få upp ögonen...? Det som är anmärkningsvärt är att det är en SD-politiker som säger det som för länge sedan skulle sagts av många andra, men som av politisk korrekthet inte törs säga något alls! Man börjar inte vurma för SD bara för att man konstaterar detta...!

Det är lite därför jag publicerade den här artikeln som Lars Kulborg konstaterar. Det Richard Jomshof sa borde ha talats ut av pastorer, evangelister och profeter för länge sedan, och inte bara en gång utan kontinuerligt. Apg29

Olle Ljungbeck:
Slagordens oöverträffade demagog – Gustaf Fridolin


 Är det någon som åhörde partiledardebatten? 

Kan denne i så fall  tala om för mig om hon/han uppfattade något yttrande från Miljöpartiets talesperson Gustaf Fridolins anförande som hade ett uns med saklighet, realism och verklighetsförankring att göra?

Och till denne person har Alliansen lämnat walk over att ensam styra och utforma skolpolitiken men också integrationen av invandrare fyra år framåt!

Har Sveriges riksdag blivit utsatt för ett förnuftsvidrigt attentat? Men eftersom det i slutändan är svenska folket som drabbas har det onekligen valt fel personer att representera dem.

Tage Erlanders och Olof Palmes farhågor över den allt mer försvagade intellektuella nivån hos regerings- och riksdagsledamöter kunde inte ges ett tydligare uttryck./Olle Ljungbeck, Gävle

Fr. Snaphanen  och Occident:

Muslimska röster i Sverige
“Den militanta jihadistgruppen Islamiska staten (IS) hyllar i en radiosändning angriparna i Paris-attacken som hjältar” (rapporterar nyhetsbyrån AFP)

Det är ju inget märkligt alls. Det som gjordes i Paris görs överallt där IS idag har makten. Man mördar. Men inte bara det. Man stympar, man våldtar, fördriver, hänger, halshugger, inför strängast tänkbara sharia-lagar där bland annat manliga frisersalonger stängs och all musik förbjuds.

”Be Allah att mångdubbla sådana attentat och acceptera syskon som deltar i sådant”, skriver en person.”Dessa grisar blev skickade till Jahannam (helvetet), de hade varit med och ritat och spridit karikatyrbilden på profeten salla Allahu ‘aleyhi wa sallam (välsignande fras eller fredshälsning)”, skriver en annan. ”Nu får äckliga grisarna tänka en extra gång innan de får för sig att håna Allah och Hans profet”, skriver en tredje. (DN citerar svenska islamisters meddelanden under torsdagen).

Detta borde inte heller förvåna. Idag kan vi utgå ifrån att det i varje svensk stad eller mindre samhälle finns ett antal islamister. SÄPO har mer än en gång sagt att islamistiska celler är aktiva i vårt land och att jihadisterna som reser till Syrien och Irak för att slåss med IS är tidsinställda bomber när de väl återvänder till Sverige. De två bröderna med blod på sina händer hade så sent som i våras vänt “hem” till Paris efter sådana strider.

“Det är okänt vilka som ligger bakom beskjutningarna, men enligt klipp på nätet ska vittnen ha hört gärningsmännen ropa arabiska ord (…) Vi uppmanar muslimer i Sverige att vara försiktiga då det finns ökad risk för antimuslimska hatbrott.” (Ur ett uttalande från svenska Islamiska förbundet under onsdagen)

Islamiska förbundet är ökänt för sina islamistiska förgreningar och kontakter. Vid flera tillfällen de senaste åren har de bjudit in islamistiska predikanter, bland annat från Storbritannien. Ministern i vår sittande regering, Mehmet Kaplan, är en mångårig talesman för organisationen. När den nu ska göra ett “uttalande” om vad som skett visar de vad de går för. “Ropa arabiska ord” skriver de. Ja, men det var ju inte precis de arabiska orden för cykelpump eller tomatsoppa, om man så säger. Och det som bekymrar dem mest är att de själva ska råka illa ut. Inte ett ord av medlidande med de 12 slaktade offren för islamismens automatvapen!

Hur ska vi icke-muslimer hantera dessa uppgifter? Hur ska vi skydda oss mot beväpnade islamister? Mitt bud är att vad vi än gör, om än bara med våra tankar och skrivdon, så kommer vi att stämplas som “islamofober”. Snaphanen och Thomas Nydahl

Några kommentarer av alla
Angela - Posted: 9 January 2015 - 07:43 -
Och hela världen är upprörda och fördömer attentatet på demokratin i Paris. Framför allt är terroristerna MYCKET upprörda och höjer sin röst i ett globalt “vi”. Alla har nu blivit medlemmar i det globala “hänget” ett upprört “vi” och därför finns inga terrorister mer i ett “dom”. Alla är vi “embedded”. I ett allas globala inbördeskrig mot alla. Enligt SR är Nordic Battle Group, som Sverige nu basar över från 1/1 2015, en brandkår som nu skall släcka bränder. Vid nästa attentat ring brandkåren. Kan de inte släcka krutröken kan de väl dela ut gasmasker kanske. Krig är hokus pokus borttrollade i ett “vi”. Är alla “vi” kan inte “dom” finnas. Så från 2015 finns inga terrorister, gangstrar, krig, attentat, elakingar, mobbare, översittare, diktaturer. Det finns bara ett globalt “vi”. 

Hela världen har nu blivit ett enda stort kramgott “vi”. Makteliten har lagt ett stort häng om globen. Om alla är politiskt korrekta, ett vi, så finns det inga “dom” -kritiker. Om alla blir terrorister, ett vi, så finns inga dom -terrorister. Om alla blir kriminella, ett vi, så finns inga “dom”. Vi ingår alla i ett “vi”.
Låt oss alla bli idioter , ett vi, så finns inga vettiga människor, ett “dom”. Låt oss alla blir hycklare “ett vi” så finns ingen hederlighet – ett dom. 

Angela Posted: 9 January 2015 - 09:13
Det allra värsta var nog Rapports sändning samma dag som attentatet (8jan SVT Play). Cameron med Merkel vid sidan om. Är han ens medveten om vilken trojan han har vid sin sida? En av arkitekterna bakom det inbördeskrig västvärlden står mitt uppe i nu. Förstår han ens vidden av det hela och vad som försiggår eller förevarit? Om ngn haft ett förtroende för Merkel borde det varit borta efter att ha sett hennes hycklande framträdande där masken hänger bedrövligt på sned. Ett mera pinsamt framträdande av Merkel har väl aldrig skådats. Uttalandet från en “förvirrat svamlande Kerry” står inte långt efter. 

…En av Sveriges om inte den i särklass bäste debattören och skribenten är Mats Dagerlind. Intelligent, kunnig, hederlig, rakryggad står han mitt i den samhällsdebatt som fortfarande kan kallas samhällsdebatt som ett lysande fenomen. Han tar upp några av de problem som finns. Mycket mer kunde sägas.”Fr. Snaphanen:

Marika Formgren: Je suis
Jag tänker på Täppas Fogelberg. Nu, när varenda svensk journalist och publicist utbrister ”Je suis Charlie” och håller brandtal för det fria ordet, tänker jag på Täppas Fogelbergs debattartikel från 2012; ”Jag har tröttnat på att betala för Lars Vilks polisskydd”. Fogelberg menade att eftersom Vilks ”smädande av islam” bara handlar om att Vilks vill ha ”uppmärksamhet” så borde man ”dra in hans bevakning och lägga ut stormningen av hans hus på Youtube”.

Täppas Fogelberg uttryckte sig vulgärare än någon annan, men han var inte ensam. Många svenska journalister och debattörer har genom åren i olika sammanhang ifrågasatt just Lars Vilks sätt (och därmed rätt) att använda det fria ordet. Därför tycker jag att alla som är chockade, ledsna och arga över terrordådet i Paris ska sända en tanke till dem som fortfarande lever, men som har ett pris på sitt huvud på grund av sådan islamistisk fundamentalism som av allt att döma drabbade Charlie Hebdo. Alltså:

Je suis Lars Vilks.
Je suis Salman Rushdie.
Je suis Lars Hedegaard.
Je suis Ayaan Hirsi Ali.
Je suis Kurt Westergaard.
Je suis Jyllandsposten.
 

Med flera…….Något om det fria ordet och Snaphanen

Här nedan följer en av många kommentarer på Kurt Lundgrens blogg från 2007. Men det gäller även idag men i ännu högre utsträckning.

”Svenska journalister är ett samhällsproblem
Den danske bloggaren Snaphanen, som kritiskt granskar den svenska mångkulturpolitiken, ser svenska journalister som ett samhällsproblem. Jag håller med honom. Med det perspektiv jag har, genom läsning av både inhemska och utländska bloggar och daglig konsumtion av många svenska och utländsk media, framstår journalistkollektivet i Sverige som särskilt uselt. Favoriseringen, likriktningen, förutsägbarheten och propagandan har dimensioner som jag föreställer mig fanns i forna Östtyskland. Det är speciellt märkbart vid hanteringen av vissa ämnen som invandringspolitiken, Israel, president Bush, kriget mot terrorismen, brottsligheten, Danmark och feminismen för att nämna några. Feministerna behandlas fortfarande med silkesvantar trots att de i den politiska korrekthetens namn i ett decennium prisgav tiotusentals unga invandrarflickor åt hederskulturen.

Lyssna t.ex. på Täppas Fogelberg i Ring P1 så förstår ni vad som menas med journalisten som ett samhällsproblem. Värst är alltså de statskontrollerade TV- och radiokanalerna, då dessa dessutom har mage att i annonskampanjer framställa sig som ?Fri?! Fria att göra vad då? Jo, att i åratal ensidigt kritisera det som inte faller dem på läppen samtidigt som man okritiskt köper det som enligt journalistskollektivet är politiskt korrekt.


Den svenske 'journalisten' är den födde anpasslingen, feg och fisförnäm, och vet inte vad fair play är. Behandlas något som inte är politiskt korrekt (PK), finns inga hämningar. 'Reporter' Lars Hermansson får exemplifiera. Den 20 september gjorde han ett program i P1:s Kulturradion Reporter om just politisk korrekthet, där Sverige och Danmark jämfördes. Förment objektivt men upplagt så att han skulle få möjlighet att runda av med att kalla Dansk Folkepartis ledare, Pia Kjaersgaard, för 'dansk svinehund'. Lättköpt, precis vad flocken och PK-hannen Guillou förväntar sig. Men det är inte journalistik.!”Östra Ölands Fria Horisont 2007
………

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar