torsdag 1 januari 2015

Sjuklöverns målsättning med svenska folket - folkmordEn politisk adel som tappat kontakten med folket

De s.k. sjuklöverpartierna tävlar i att övertrumfa varandra i sitt hatiska avståndstagande från Sverigedemokraterna. Låt oss analysera den verkliga orsaken bakom deras agerande. 

… Enligt SIFO accepterar 78% av alliansens väljare ett samarbete med SD och 57% är direkt positiva till det. Partiledarnas politik har bara stöd från 22% av väljarna. Att alliansens ledare släpper fram en socialistisk ekonomisk politik i Riksdagen, är ett övertydligt bevis för att den politiska adelns gemensamma intressen över partigränserna är långt större än intressegemenskapen med respektive partis väljare.

Den politiska yrkesklassen har totalt tappat kontakten med sina väljare och går nu mot ett nederlag som kommer att för alltid rita om den politiska kartan i Sverige.

Skribenten Jennifer Wegerup på Aftonbladet sammanfattar vad jag menar när hon skriver:

Våra ledande politiker har gjort upp med varandra, över väljarnas huvuden. Det är ett historiskt nederlag för demokratin.

Och det vårt lands styrande vill åstadkomma, att stoppa SD, kommer bara att få motsatt effekt. Sverigedemokraterna går nu fram som enda verkliga oppositionsparti. I nästa val blir de större än Moderaterna.

Sveriges främsta politiker har i rädsla valt att fly i stället för att ta den obekväma ­dialogen med SD. Och på rädslans altare har man offrat en del av vår ­demokrati.

Vi går in i 2015 i ett mörker som inga nyårsraketer förmår lysa upp.” Läs den lysande artikeln på Antropoene och läs alla kommentarerTidigare statsminister. Sverige tillhör invandrarna  - inte svenskarna


 Det vita folkmordsprojektet i Sverige
I Sverige är det så att om man inte stöder massinvandring och svenska områden som medvetet har blivit områden för "mångfald", betraktas man bokstavligen som en "Rasist" och "Neo-Nazi" - en fiende till regeringen.


Trots faran av att hålla en avvikande syn på invandring, särskilt med en ny lag som kommer mycketsnart och som kommer kriminalisera kritik av invandringen; vaknar många svenskar upp, även om de fortfarande rädda för att rösta för sina åsikter.

Vi rapporterar ofta om vitt folkmord i Sverige därför att regeringen (och andra myndigheter) gör allt de kan för att göra så att detta skall hända, och tystar något annat perspektiv.


Kommentarer bland flera:


”Reinfeldt är en anti-vit bög och förtjänar det värsta straffet svenskar kan tänka sig för honom”En annan menar att han går globalisternas ärenden..Snaphanen  och White Genocide projekt


Fr. Snaphanen:Sverige satsar på självmord genom massinvandring

Ve den i Sverige som opponerar sig från den ortodoxa uppfattningen att välkomna ett stort antal fattiga folk från länder som Irak, Syrien och Somalia är allt annat än en fin och ädel idé. Även att hävda att tillåta ca 1 procent av den befintliga befolkningen att emigrera årligen från en främmande civilisation gör att man politiskt, socialt, och även juridiskt ligger utanför anständighetens gränser. (Jag vet att en journalist hotas med arrestering för mild meningsskiljaktighet i denna fråga.) Att påstå att det finns en svensk kultur värd att bevara möter förvåning.Och ändå, verklighetens invandring är uppenbar för alla att se: bidragsberoende, våldsam trångsynthet mot kristna och judar, och ett brett utbud av sociala sjukdomstillstånd från arbetslöshet till politiskt motiverade våldtäkter. Följaktligen växer  antalet svenskar som finner att de - trots kända risker – tar avstånd från konsensus och oroar sig över sitt lands kulturella självmord.….På lång sikt ser det dock ser bra ut för SD, som sannolikt kommer att vinna på denna odemokratiska fingerfärdighet. Svenskar, som har lång vana av demokrati, uppskattar inte politiska beslut tagna bakom slutna dörrar som decemberöverenskommelsen som gör att väljarnas betydelse blir praktiskt taget av inget värde i kommande val 2018. Inte heller gillar de att ta bort en mycket kontroversiell fråga från övervägande. …..

Med andra ord sporrar denna flagranta handling av förtryck den debatt som den var avsedd att krossa. Det kommer inte att dröja så länge då kanske den högsta frågan om nationellt självmord faktiskt diskuteras. Snaphanen och Daniel Pipes: National Review

Läs:
Sammanfattning nazismen-alliansen och socialdemokraterna

Till Reinfeldt: Om ni inte bryr er om ert land kan vi ta tillbaka Skåne, Halland och Blekinge

1 kommentar:

  1. Kräkmedlen som företräder 7Klövern vill enbart ha Svenska folkets röster som då blir klartecknet på att utplåningen av Sverige och dess ursprungsbefolkning kan fortsätta. Därefter skall valmanskåren vara tyst till de blir kallade till val igen efter 3,5 år. De fyra storbankerna är inne på samma spår man vill enbart ha Svenska folkets pengar och belåna dem så långt som möjligt är och för övrigt vill man varesig se eller höra från sina finansiärer. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om Landsförrädarna inom 7Klövern kommer att skapa lagar som gör att SD måste upphöra som ett offentligt parti. 7Klöver kräken är i mina ögon kapabla till precis vad som helst för sin egen, sina släktingars och vänskapens ekonomiska och sociala trygghet. De har i dagsläget 8 år på sig att lista ut hur detta skall bli möjligt utan att Svenska folket gör revolt med vapen i hand.

    SvaraRadera