lördag 3 januari 2015

Vad bör svenskarna gör? Acceptera läget och försvinna eller.....!

 Demonstrera mot juntan som bildades den 27e  december för att hålla Sverigedemokraterna borta.

Demonstrationen hålls den 22 mars istället för nyvalet som skulle ha blivit.

Viktigt att läsa för spridning
Rädda Sverige från vansinnet
Hej käre medborgare i Sverige!
Jag känner mig nödgad att skriva detta brev just till dig!
Vårt land Sverige har drabbats av total galenskap. Jag har därför tillsammans med några vänner skapat en liten grupp, som vi har gett det lilla anspråkslösa arbetsnamnet,
RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET! Del1 och del 2

Fr. Snaphanen:
Vulgärliberalisterna
Jag har ofta märkt att det inte finns någon konservatism i Sverige, eller att Reinfeldt var en revolutionär liberal. Inte smittade av  marxistiskt intellektuellt bagage och språk är i grunden bara Sverigedemokraterna. ….

Man hör ingen europeisk borgerlighet tala om "könsmaktsordning" eller "värdegrund", de är inte feminister och de gör inte fräna gayparader för en procent av befolkningen. Inser svenska folket att deras politiker är ett specialfall?


1968 förstördes det gamla Sverige mentalt och nu fortsätter  förstörelsen av nationen Sverige, för  den svenska borgarklassen är antinationell . När mer än 30 procent i Sverige är invandrare och ättlingar från de senaste 45 åren (glöm reklamen "17 procent av utrikes födda"), är "utrotning" inte ett tal, det är den närmaste framtiden. Svensken är internerad utan nation, det var Marx utopi Reinfeldt följde i framtidsöverenskommelsen med Miljöpartiet. Inte alla invandrare är naturligtvis komna hit som erövrare, men tillräckligt många gör att de kommer att ta över makten i landet efterhand. Det sker i detta århundrade. Nu är den svenska "borgerligheten" genom avtalet från december inte heller så demokratisk, så det gör något.

Eminente Marika Formgren i Vad var det jag sade?

* I Magasinet Neo skriver jag om hur värdegrundsdemokratin fått de borgerliga partierna att anamma postmarxistiska idéer. Ett citat: ”Våra borgerliga allianspartier kan känna sig blåsta. De har misstagit ”den demokratiska värdegrunden” för att vara neutral (så som den faktiskt är neutral inför olika ekonomisk-politiska modeller). Alltså har allianspartierna bit för bit anpassat sig efter värdegrunden – lite positiv särbehandling här, lite normkritik där, lite nystartszon här och lite feminism där. Allianspartierna verkar inte ens ha insett att de gav upp det borgerliga bit för bit, men nu när väljarna har ledsnat på jobbskatteavdrag märks det.”

* I ”Strukturer som snuttefilt” (Gotlands Allehanda) skrev jag också om hur svensk borgerlighet anammat vänsteridéer, och hur negativt detta har varit för utvecklingen i den svenska skolan.

* I ”Reinfeldts pussel går inte ihop” (Gotlands Allehanda) rapporterade jag från Moderaternas arbetsstämma och konstaterade att Reinfeldt förkastar vissa delar (de ekonomiska) av 68-vänsterns idéer men omfamnar andra.

* I ”Folkfostrarpartiet” (Barometern) skriver jag att Folkpartiet borde sätta större tilltro till människors tankeförmåga och fria vilja.

* I ”Finns det en höger utanför plånboken?” (Barometern) konstaterar jag att borgerliga ideologier tvärtemot vad illasinnade rykten säger har många värdefulla idéer som inte rör ekonomi, men att dessa icke-materialistiska värden inte är särskilt framträdande hos svenska, borgerliga politiker.

* Att svensk borgerlighet utvecklas mot en vulgärliberalism som bara bryr sig om pengar och rättigheter (aldrig skyldigheter) skriver jag också om i ”Utan skyldigheter i marknadsstaten” (Barometern).
Prova att höra hela det politiska spektrumet här efter EU-valet: "Det är xenofobt och högerextremt att vilja värna sitt land” Snaphanen  och Marika Formgren

Läs:

2 kommentarer:

 1. Syftet måste vara att samla många människor. Då är ett så uppskruvat tonläge som "rädda sverige från vansinnet" en dålig paroll. Välj något mer mondänt? "Demonstration mot decemberuppgörelsen - Vi anser att DÖ är ett hot mot parlamentarismen och uppmanar de sex partierna att avbryta överrenskommelsen och respektera parlamentarismen"
  eller något liknande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tonläget kan ALDRIG bli för högt när det gäller att sätta åt förrädarna inom 7Klövern. Rädda Sverige Från Vansinnet är för fan pricis vad allt handlar om. Allt man kan göra idag, är bättre än att vänta till morgondagen då kan det vara för sent.

   Radera