tisdag 17 februari 2015

Eva Franchell, en av många ointelligenta svenska journalister.
Sent: Tuesday, February 17, 2015 11:29 AM
 

Subject: Naivitet gränsande till idioti..!


Idag når den socialdemokratiska krönikören Eva Franchell nya höjder av naivitet. På fullt allvar föreslår hon en lösning på islamitisk terror, som tydligen kommer ur att terroristerna som unga inte hade någon lokal: Härmed avslöjar Franchell återigen att hon inte är alldeles intelligent, men också hur okunnig hon är och i vilken skyddad miljö hon själv lever. Sannolikt har många av Europas islamiska terrorister faktiskt spenderat tid på en fritidsgård under uppväxten.

Franchell visar tydligt vilken idioti som styr svensk offentlig debatt och varför det är helt nödvändigt att andra, mer pålästa, intelligenta och realistiska personer, höjer rösten. Nivån på hennes inlägg visar också varför vi bedriver en massinvandring, varför all debatt reduceras till "rasism", och varför vi är alldeles värnlösa inför islamiseringen och terrorismen."Läs mer
......

Man saknar ord inför dessa intelligensbefriade (s)venska dilettanter..!

Arma barn som ska ärva detta land!
//Kenneth Sandberg”
Eva Franchell

Blogginnehavarens fråga:
Fråga: Hur dum får man vara som journalist?
Svar: Hur dum som helst, helst ännu dummare!

1 kommentar:

  1. Trots att jag inga barn har tänker jag ständigt på samma sak som du Kenneth. Det är rent ut sagt för jävligt att SÅÅÅ få föräldrar tänker på sina barn och barnbarns framtid. Pengar kommer inte att skydda ungarna om det nu är detta som de helt verklighetsfrånvända föräldrarna går och hoppas på.

    SvaraRadera