fredag 6 februari 2015

Jimmie Åkesson i täten som opinionsbildare 2014. Mediavänstern. Ljungbeck: Anmälan av MigrationsverketDSM nr 1 2015
 DSM:s nisch är:
Att säga det som sällan sägs
men som borde sägas...
behöver sägas.
 DSM nr 1 -2015
Ur innehållet:
Folkstyret åter!  Läs här.
Sveriges Viktigaste Opinionsbildare 2014.
Hans Bergström: Nystalinisterna
Ska de styra Sverige? Läs mer
m.fl. intressanta artiklar
Lösnummer kan köpas på Hedengrens
Bokhandel i Stockholm + i landets
PRESS STOP-butiker eller beställas
här 
ERBJUDANDE
Bli provprenumerant!
Betala 50 kronor och Du får Nya Numret + de två följande
Sätt in de 50 kronorna på DSM:s pg 18 02 40-4 alternativt bg 5296-8070
Glöm inte att ange vart DSM skall skickas!

Mediavänstern -Antroprocene-Lars Bern
”Gästinlägg från DSM:s Jan Gillberg med anledning av min tidigare artikel i ämnet.
Lars Bern berättar nyligen i ett blogginlägg hur han alltsedan 2008 blivit ”helt utfrusen från gammelmedia” som de stora dagstidningarna och SR/SVT. Detta efter att i klimatfrågan ha uttalat annan mening än den gängse i klimatfrågan. Om detta är han inte ensam. Långa raden och i frågan högt kompetenta ”klimatskeptiker” är portade från det så kallade ”offentliga rummet”. Detta i ett land som ständigt berömmer sig för att vara ett föredöme, när det gäller värnandet av yttrande- och åsiktsfriheten.

…Vad som gör det så svårt att möta och driva tillbaka denna utveckling är, att den inte är resultat av statliga, tydligt identifierbara påbud utan av en av medierna själva handhavd åsiktscensur. Och medierna härskar efter sina egna närmast oinskränkta frihetslagar.” Läs mer

Här kan du läsa mer om Mediavänstern - Gramscivänstern

Från: Olle Ljungbeck:
Till: Riksrevisionsverket.

Anmälan av Migrationsverket.


 

 Massinvandringsverkets (Migrationsverket) generaldirektör Anders Danielsson

Inom Migrationsverket pågår en totalt ansvarlös miljardrullning med skattebetalarnas medel. Ingen annan myndighet skulle kunna agera så ansvarlöst med skattemedel som Migrationsverket nu gör. Det råder en låt "gå filosofi" i hanteringen av verkets uppgifter och medel. Sannolikt utnyttjar man också det av politikerna utlysta förbudet att på något sätt kritisera Migrationsverket och den totalt ansvarslösa och skadliga massinvandringen. Men detta får inte Riksrevisionsverket falla undan för. Ni är folkets tjänare mer än politikernas.  

Om en annan myndighet handlat så vårdslöst skull Generaldirektören fått lämna sin tjänst.
En besparing i mångmiljonklassen skulle årligen kunna göras om de asylsökandena själva fick sköta renhållning, städning, diskning etc etc.

Jag är 83 år min hustru 77 är. Vi bor i en ensamliggande fastighet ute i skogen. Jaghugger och klyver 20 kubikmeter ved årligen. Kör själv hem den. Utöver detta sköter jag all snöröjning. Vi städar, diskar, tvättar, handlar själva etc. Vi klarar oss med andra ord helt på egen hand. Detta säger jag inte för att skryta.

Samma gör tiotusentals andra åldriga pensionärer. Varför kan då inte de asylsökande som i huvudsak utgöres av unga, medelålders friska individer utföra något som helst arbete? De traumatiserade är ett fåtal. De asylsökande skulle inte bara må bättre om de finge utföra visst arbete. De skulle också inse att det krävs något av dem själva och inte som nu hela tiden komma till dukat bord. Det är helt enkelt oanständigt att personer får ansvar för miljardbelopp utan att samhället kräver att de förvaltas på ett bättre sätt.

Ingen annan budgetpost skulle på detta sätt kunna stå utanför en noggrann och återkommande granskning. Riksrevisionsverket kan inte påstås fullgöra sina granskningsuppgifter genom att låta detta fortgå som hittills.

När man ser hur vård, skola omsorg ständigt lider brist på resurser är det än mer stötande att denna miljardrullning får fortsätta. Eller har regering och riksdag utfärdat förbud för de statliga kontrollorganen att utföra sina lagstadgade reglementsenliga uppgifter?/Olle Ljungbeck, Gävle 
 Alla ska till Sverige - självklart!
 
 IS-Återvändare återigen
….Det absolut enda förståndsmässigt och moraliskt försvarbara agerandet från och med i morgon dag är därför att upprätta ett totalstopp för vidare “asylinvandring”, samt ett skyndsamt och rationellt återbördande av den stora andel som saknar juridiska och/eller moraliskt legitima skäl för vistelse i Sverige.

Under tiden detta verkställes och fram tills dess de oacceptabla kostnaderna för den hitintills förda invandringspolitiken har klingat ut, bör finansieringen av detta moras åläggas i första hand politiker som Bengt Westerberg, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Erik Ullenhag, Åsa Romson et consortes.” Demokratbloggen

Pekariatets diktatur
…Vänster och höger förenas i sitt med-hela-handen-pekande. Titta på alla flyktingar! Världen är en förfärlig plats. Vi svenskar som är bäst i världen på allt möjligt, i synnerhet välstånd, har nu chansen att tagga upp vår godhet, att skaffa oss internationell legitimitet!
…Miljarder människor lider i vår ofullkomliga värld och Sverige är landet som ska göra mer än alla andra för att vi alla ska få en bättre värld.
Flax, flax flax, nu flyger det jordnära förnuftet all världens väg. Den mångkulturella ideologin kapar trossarna till verkligheten och vi får ännu en variant på den havererade marxismen. Det är mänsklighetens förbannelse att vilken galen ideologi som helst kan vinna över det verklighetsbaserade förnuftet. Och detta, detta blir nog det mest fantastiska samhällsprojektet någonsin! 

Vad en svensk skall tro på
A. Deras land inte är deras utan allas.
B. Du måste gilla främlingar lika mycket som du gillar dina närstående.
C. Det finns inga skillnader mellan svenskar och andra människor.
D. Alla som släpps in är flyktingar, även när vi inte vet vilka de är.
E. De skatter som svenskarna betalar in måste komma alla behövande till del.
F. Det finns ingen svenskhet, Sverige har alltid varit mångkulturellt.
G. Bidragsförsörjda migranter är lönsamma och skapar välstånd.
H. Den svenska kompetensen räcker inte för att upprätthålla välfärden.
I. Utan invandring kommer svenskarna att dö ut.

…Det är nu de kloka sållas från de dumma, aningslösa och hycklarna. De dumma, aningslösa och hycklarna flyter med strömmen, följer Pekariatets fetpekande. De kloka granskar Pekariatet. Det måste vara något galet med detta djävla pekande! Kan det möjligen vara så att Pekariatet inte alls vill hjälpa jordens förtryckta utan enbart säkra och legitimera sin egen makt? Möjligen ger de helt faderullan i hur det går för Sverige? Möjligen ger de också helt faderullan i världens nödställda? De är ju överklass och hur skulle det se ut om överklassen blandade sig med den nya underklassen? Bestämt handlar detta enbart om att demonstrera sin godhet, om maktens i en demokrati nödvändiga legitimitet. Ganska snart klarnar det.
Pekariatets diktatur är det mest skamlösa legitimitetsprojekt som svenska makthavare någonsin genomfört./Karl-Olov Arnstberg Läs hela artikeln


 De godaste bland de goda! De vill lära flyktingar dansa folkdanser”
Här nedan kan ni läsa om två "nyttiga"idiot-PK-ister och vad de vill göra för s.k flyktingar.
Av dessa två får vi också lära oss att många svenska danser inte alls är svenska utan kommer från andra länder.
Undrar om de två nyttiga töntarna någon gång har frågat sig hur mycket bättre standard de och andra pensionärer hade haft om kostnaderna för "gästerna" hade tillfallit dem som det egentligen tillhör. /Sandor Herold
 

Hunden Hambo skäller glatt och vill ha mattes uppmärksamhet.
– Vi är ju så engagerade i folkdans, så vi ville att hunden skulle heta något dansrelaterat, säger Stina Jeppsson
Hon och maken Lennart är medlemmar i Barsebäcks folkdanslag och Friskis och svettisinstruktörer. Och det engagemanget ville de använda för att göra vardagen lite roligare för asylsökande som precis har kommit till Sverige.”Sydsvenskan4 kommentarer:

 1. Tiden har kommit när det är dax att svälta ut alla politiska, statliga, regionala, kommunala och invandrande storgapande svaleungar.

  SvaraRadera
 2. Vilka galna politiker det är i 7-klövern som gör allt för att utplåna det etniska svenska folket de borde skaka galler resten av sina liv!
  För att inte tala om alla etniska svenskar som jobbar på statliga / kommunala verk,myndigheter och andra jobb som förråder sina egna medmänniskor.
  Aldrig har någon vaken politiker eller medmänniskor burit så så illa åt mot sitt eget folk som har det svårt.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen dags att skipa rättvisa och ställa 7-klöverns politiker till svars för den politik som förs men även de 87% av etniska svenskar som förråder sina egna medmänniskor.
  Livstids fängelse för dessa förrädare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan börja lite mjukt att verbalt tracka politiker som vi har närmst dvs kommunpolitikerna. När VI ändå håller på kan vi ta lokala mediaföreträdare också. Man täffar ibland på dessa när de rör sig i offentligheten.

   Radera