söndag 8 februari 2015

Katinka Glahd: Brev till artisten Henrik Schyffert om kostnaderna för invandringÖppet brev till Henrik Schyffert.
Du generöse man som gråter för världens flyktingar som Du menar att vi har råd till att ta hit. Det kostar oss per person, efter dina glyttiga uträkningar inte mer än 12.000 kr per år som vi skall avstå från och hjälpa dessa horder av flyende som lider oerhört där ute, vilket inte förnekas!

Landet Sverige är numera ett så kallat tyglat samhälle, där det fria ordet inte längre tar någon position i debatten, eftersom politisk korrekthet råder!

Detta innebär att varje protest mot detta vanvett som kallas svensk flyktingpolitik kväves redan i sin linda av den självutnämnda makteliten och dess svans av floskelsprutande godhetsapostlar i det översta skiktet av den så kallade parnassen av överklassmedlemmar som bland annat innehåller små-Schyffertar en masse som lyckats gott här i livet och som kan bilda bolag, gärna tre-fyra stycken för att betala den förhatliga skatten med så små belopp som möjligt.
Henrik Schyffert Du menar att vi är så många att om vi avstår 12.000 per person så kan vi ta hit många som det är synd om. 
Vi har råd säger Du  i all Din okunnighet. Vilka vi???

För Du kan väl för Guds skull inte mena Västerlandets största skaror av bestulna fattigpensionärer I detta rika generösa land.

Denna politik betalas av ca två miljoner invånare som är beroende av de s.k. transfereringarna som de numera kallas, trots att dessa är återbetalningar av pengar som människorna det gäller har betalt in i skatt . Pengar som skulle gått till stora fonder för att garantera oss en bra pension att leva på. Dessa fonder tömdes i början av 2000-talet av två stortjuvar vid namn Persson och Ringholm. Dessa två skurkar gjorde det glatt och villigt utan att någon stoppade dem!

 Statsminister Göran Persson befarar stark kritik från svenskarna om det nya pensionssystemet.
 "Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år, när de som går i pension ser vad vi gjort", säger Persson. Expressens

 Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker.  Pengarna överfördes till statskassan för att betala den mest storvulna s.k. massimmigration  av människor som sökte sig till ”ett bättre liv” här i vårt land. Att våra rättigheter till våra inbetalda pengar  och ett bättre liv som pensionärer och sjuka försvann i det samma med stölderna är det inte många som gråtit över, i alla fall inte de som inte förstått vad som drabbat den svenska befolkningen.

Detta land vill gärna uppträda på världsscenen som en human stormakt. Men bakom kulisserna försvinner alltmer av våra skattemedel in i malströmmen av det som virvlar förbi av den mest misslyckade flyktingpolitik i världen. Den går helt klar ut på att få bort de som kostar på sin ålders höst, sjuka och handikappade genom att tvinga oss att avstå vår rätt till ett anständigt liv så länge vi är här.

Men denna överbudspolitik fortsätter alltmer ut över stockar och sten i en dans makabre. Och Henrik DU lille har inte en aning om något! Du får oss som inte vill avstå 12.000 kr för att få medverka till detta vanvett som småsinta och hårda.
Well, Henrik my dear,have I got news for You!!Vi har INTE 12.000 kr över om vi så avstår från mat i ett år .Detta är sanningen.

Jag ser folk på APOTEKET som avstår att betala medicinerna i kassan eftersom de inte har pengar. Körerna fram till den s.k ”fattiglådan på COOP och ICA ringlar sig lång dagarna innan den bestulna pensionen skall utbetalas.

Skulle man bli så sjuk(vilket Gud förbjude) att man måste tillbringa 12 timmar på akuten med svåra smärtor, för att läkarna är uttagna med att vårda det nya frälset som aldrig bidragit med en krona i skatt eller en dags arbete. Secondhandaffärerna går bra med sin ideellt arbetande personal.

Du Henrik Schyffert är generös med att skära remsor ur andras läder. Själv tror jag inte att Du någonsin skänkt något av Dina stora pengar till något!

Du som är i den positionen Du är, dvs Du betalar Dina skatter efter så mycket avdrag som möjligt, kommer löjligt lätt undan, eftersom Du slipper att avstå från något som helst i vårt samhälle. För det är när vi får avstå som vi betalar priset för generositeten som Du och andra floskelsprutare gärna vill stå för.

Det finns många bud på ute i världen vad Sverige i dag står för och för vem?

Men Henrik Schyffert ylar på med de 12.000 kronorna och de 6 miljarderna, som i år säkert kommer att stiga upp till 400.miljarder i år. Inte konstigt att den s.k,bromsen måste slås till igen och ytterligare 300 kr i pension måste tas bort till staten plus att det då är fjärde året i rad som vi inte fått vår lagstadgade höjning av våra pensioner. Men det har vi råd till menar det ekomiska ljuset Schyffert! Han kränker den stora delen som är utsatta för armodet bland folket i Sverige, som drabbats av dessa orättvisa stölder och som inte har någon som kan föra deras talan!

Men en som definitivt förde personer som Schyffert et consortes talan  var den store amerikanske presidenten Abraham Lincoln som nog hade blivit lite konfunderad om han levt i dag och läst Henrik lillemans inlägg på Facebook och som säkert hade uttalat de berömda orden:

Bättre att tiga och eventuellt tagas för en dåre
 än att öppna munnen och undanröja alla tvivel”!
Katinka Glahd.

Henrik Schyfferts brev: Till alla som vill tala om vad invandrings kostar

2 kommentarer:

  1. STORT TACK för att Du tvålade till den kaxige fjanten Schyffert!!!

    SvaraRadera
  2. Rakt på sak! Mycket bra! Tack! /V

    SvaraRadera