söndag 15 februari 2015

Ljungbeck: Brev till statsministern om kvinnofriden i Sverige!Olle Ljungbeck:
Till statsminister Stefan Löfven.
År 1280 stadfästes Birger Jarls fridslagar bland annat Lagen om kvinnofrid genom Alsnö stadga.

I går fick vi veta att ca en tredjedel av svenska kvinnor/flickor känner sådan otrygghet att de inte vågar gå ut ensamma. Det måste röra sig om minst 1.5 miljoner! Tycker Du att detta är utveckling?

Det är självklart en följd av den massinvandring av individer från länder med en helt annan kultur än den svenska, framförallt afrikanska och muslimska. Vi vet med säkerhet att i dessa länder betraktas kvinnor som mannens egendom och 2.a klassens medborgare. Detta förhållande har resulterat i att tusentals svenska kvinnor våldtagits/gruppvåldtagits av framförallt män från dessa stater. Men inte nog härmed. Kvinnoföraktet finns inympat i invandrarpojkar från yngsta ålder. Sålunda har det förekommit och förekommer att svenska småflickor "sextrakasseras" i våra förskolor av invandrade småpojkar från dessa länder.

Har Du någon gång försökt sätta dig in i vad det innebär för en kvinna att bli våldtagen?

Har Du försökt sätta dig in i hur det känns för en kvinna att bli våldtagen  av 7-8 män?

Har Du försökt sätta dig in i om hon och hennes familj överhuvudtaget vill fortsätta att leva.

Kan Du förstå att vi för länge sedan tröttnat på ert förhärligande och lovordande av massinvandringen samtidigt som ni helt tiger om de tusentals svenska kvinnor/flickor, pojkar/män som så gott som dagligen utsätts för grovt våld i form av mord, misshandel, våldtäkt/gruppvåldtäkter, rån etc i förstahand från invandrare och asylsökande.

Ni försöker också genomgående dölja alla de negativa konsekvenser massinvandringen medfört för skola, sjukvård, åldringsvård etc.

Begriper Du inte att dessa lögner som ni dagligen staplar om massinvandringens positiva sidor kommer att bli er egen kvarnsten när lögnens dimridåer skingrats och verkligheten infunnit sig hos vårt folk? Ni talar om att integrera dessa utifrån kommande. Men inte ett ord om att vi har mer än 400.000 svenska kvinnor och män som är utan arbete och bostad. Inte ett ord om att över hundratusen svenska flickor och pojkar går utan arbete och bostad. Trots att Du lovade inför valet att de efter högst nittio dagar skulle ha ett arbete.

Är Du verkligen så naiv att Du tror att vi låter oss luras och sedan slaktas som offerlamm för att ni skall få det falska berömmet som varande de främsta humanisterna! Vi vet vid det här laget att individer från de nämnda staterna är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Du utsågs nyligen av FN-chefen till "Impact World Champion Leader". Detta är en skymf mot alla kvinnor. Men om Du nu inte inser att Du inte är värdig denna titel måste Du åtminstone försöka gör något så att Du inte drar den helt i smutsen.

Du tror väl ändå inte att vi någon längre tid till kommer att acceptera att Du och dina gelikar
förstör det tidigare generationer byggt upp. I så fall tar Du fel. Självklart måste vi ha rätt att försvara oss och våra närmaste, inte minst står det klart att detta blir nödvändigt sedan Du och dina gelikar avskaffat demokratin.

Vi svenskar är visserligen ett tåligt släkte men vi kommer inte att tveka att försvara oss när den tiden kommer. Och den är inte avlägsen.

Du har redan under din korta regeringstid visat att Du är en lögnare och att löften inte betyder något för dig. Du ligger så långt under den moraliska ribban att det bara går att känna förakt för dig.

Innan jag vid 15 års ålder gav mig ut i världen fick jag följande ord på vägen från min mor: "Min pojke", sa hon, "tänk på att Du aldrig kan bli en hedervärd person om Du ljuger eller använder lögnen för att ta dig fram". /Olle Ljungbeck, Gävle


Fr. Snaphanen:
1975 beslöt Sveriges riksdag enhälligt att förändra det tidigare homogena Sverige till ett mångkulturellt land.

Fyrtio år senare visar sig de dramatiska konsekvenserna av detta experiment: våldsbrotten har ökat med över 300 procent. Ökningen är ännu värre om man tittat på våldtäkter. De har ökat med 700 procent och Sverige är nu nummer två på den globala listan över våldtäktsländer. Lars Hedegaard & Ingrid Carlqvist, 14.02.2015. Sweden: Rape Capital of the West

Mer att läsa om 1975 års riksdagsbeslut:
 

1 kommentar:

  1. Stefan Löfven är INTE utrustad med förmågan att sätta sig in i andra männskors liv och leverne för han är en fjärrstyrd robot.

    SvaraRadera