lördag 7 februari 2015

Ljungbeck: Demokratiminister Bah Kuhnke och övrigt etablissemang. Hans Bergström: dålig idé avskaffa nationalstaten Sverige

 Det finns många politiker som man måste betrakta som katastrofer för Sverige. Det är nästan svårt att räkna dem alla. En av många som är en katastrof för svenska folket är Alice Bah Kuhnke.Så här skriver Olle Ljungbeck:

Till "Demokratiministern" Alice Bah Kuhnke. Regerings- och riksdagsledamöter och vissa myndigheter.
 Du har brutit mot såväl Grundlagens bokstav som  förarbetena till denna genom din inbjudan till religiösa organisationer den 2 februari 2015.

I och med ovanstående inbjudan har Du helt emot grundlagen och svenskt statsskick infört det korporativa systemet. Om Du nu vet vad det är? Kan då nämna att facisten Mussolini var den främste förespråkaren för detta. Självklart var han som Du mot demokrati. Jag förutsätter att något parti eller någon riksdagsledamot anmäler ditt grundlagsstridiga handlande till konstitutionsutskottet. Av vad jag hittills förstått är Du helt okunnig om våra grundlagar etc.

Jag ställer mig också mycket förvånad till de föreslagna diskussionspunkterna.

1. "Vilka utmaningar när det gäller demokrati, inkludering och inflytande har ni identifierat"?
Är det rätt frågor att ställa till islamister? Representerande en organisation/religion/ideologi som är motståndare till demokrati ? Är det rätt frågor att ställa till dessa som är motståndare till de värderingar som vi grundlagsfäst däribland jämställdhet mellan könen? Är det rätt frågor att ställa till rörelser som inte låter sina barn själva välja partner? Är det rätt frågor att ställa till islamister vilkas barn (ca 70000) går i ständig rädsla för att bli bortgifta?

2   "Vilka utmaningar när det gäller islamofobi och diskriminering har ni identifierat"?
Varför ställer Du inte samtidigt frågor om vad de vill göra för att förhindra tiotusentals brott utförda av invandrare mot etniska svenskar såsom mord, våldtäkt/gruppvåldtäkt, rån etc?

Varför inte fråga dem hur de tror en kvinna som utsatts för gruppvåldtäkt av upp till åtta personer känner sig och orkar leva vidare. ? Varför inte fråga dem om varför muslimska män generellt kallar svenska kvinnor för horor?

Hur kan Du och dina gelikar förorda terapi och arbete åt terrorister när ni inte höjer fingret det minsta för att stödja svenska kvinnor som blivit våldtagna av svarta män (icke svenskar).

Tror Du att Du med detta slags problemdefiniering kan komma något som helst närmre de riktiga problemen?

Varför tar Du inte upp (jag antar att det endast är manliga fundamentalistiska muslimer som inbjudits) kvinnoförtrycket inom islam?

Varför bjöd Du inte in det fåtal intellektuella invandrarkvinnor som kämpar för invandrarkvinnornas rättigheter mot hedersvåld och annat muslimskt förtryck? Sverige är en sekulär stat och då skall Du som minister inte gå in och ändra på något som folkmajoriteten och grundlagen kanske hävdar mer än något annat. Hade vi i dag en riksdag av mogna och förnuftiga människor skulle Du redan vara avsatt. Du kan tro att dina islamistvänner jublar bakom ryggen på dig. "Tänk att hon var så lättlurad". Men jag anser att till detta bör läggas obegåvad, ointellektuell och obildad.

Det finns ett gammalt kärnfriskt ord nämligen "Rövslickeri" myntat av dem som inte tålde kryperi inför överhet och auktoriteter. Det epitetet passar utmärkt på dig och dina gelikar. Ni är fega. Ni vill inte se verkligheten och ta tag i de problem som finns oavsett om det stöter någon. Därför är det bara en tidsfråga innan de verkligt allvarliga konfrontationerna mellan etniska svenskar och invandrare (muslimer) är ett faktum. Den enögdhet du och dina gelikar visar vad gäller "invandring", integration kan bara innebära ökade motsättningar i Sverige. Behovet av en rikstäckande skyddskår för etniska svenska blir alltmer uppenbart.

Såväl Per Albin som Tage Erlander hade av sitt folk fått epitetet "Landsfader". Ni kommer att gå till historien som de vilka slickade Islamisterna i röven. Därmed behöver jag väl inte en gång till betona att Du är en katastrof för Sverige./Olle Ljungbeck, Gävle

Sveriges invandringspolitik går uppenbarligen ut på att den svenska nationen ska avvecklas, enligt Hans Bergström.

”Före detta DN-chefen: Dålig idé att avskaffa Sverige


Är det verkligen rimligt att föra en invandringspolitik där utgångspunkten är att hela världen ska kunna komma till Sverige och leva på de svenska skattebetalarna? Förmodligen inte, konstaterar Hans Bergström,  Dagens Nyheters före detta chefredaktör i Neo.

Bergström är förundrad över den vändning som diskussionen om invandring tagit de senaste tiden, och att etablerade medier och partier nu verkar vara överens om att Sverige ska avskaffas som nation.

Han nämner exempelvis migrationsuppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet, som bland annat går ut på att illegala invandrare ska få rätt till skattefinansierad sjukvård i Sverige.

"Detta innebar förstås kaos i rättsstaten; medan en myndighet har uppdraget att verkställa utvisning skulle andra myndigheter ha till uppdrag att skydda från utvisning", skriver den före detta DN-chefen.
I samma veva konstaterade KD:s dåvarande partiledare Göran Hägglunds "alla människor har rätt till vård", vilket enligt Hans Bergström i klartext betyder att "alla i hela världen bör ha rätt till vård i Sverige, betald av de svenska skattebetalarna".

Bergström, som var chefredaktör för Dagens Nyheter åren 2001–2003, riktar också en känga mot sin gamla arbetsplats. I mars 2013 skrev tidningen nämligen en huvudledare som argumenterade för att illegala invandrare som befinner sig olagligt i Sverige även ska få rösträtt i Sverige. Publiceringen skedde bara en vecka efter att Hans Bergströms efterträdare, den internationellt orienterade vänsterliberalen Peter Wolodarski, hade tagit över som chefredaktör.

I samma tidning låter Wolodarski dessutom ständigt trycka debattartiklar som handlar om de romska tiggarna som de senaste åren tagit sig till Sverige i stora mängder.

"Inte ett enda inlägg har, såvitt jag kunnat se, berört hur detta utbredda offentliga tiggeri påverkar livsmiljön och livskvaliteten i Sverige. Allt har handlat om hur vi ska kunna hjälpa medborgare i länder som Rumänien och Bulgarien. Att ens ställa frågan om effekten för svenskarna anses inte legitimt", skriver Hans Bergström.

Den gamle publicisten konstaterar att invandringspolitiken i Sverige verkar gå ut på att Sverige som nationalstat ska avskaffas.

"Ingen säger öppet att den svenska nationalstaten är illegitim och bör avvecklas. Likväl är det tankebanan bakom den präglande svenska migrationspolitiken."

Det kan dock bli svårt för politikerna och journalisterna att sälja in den idén hos befolkningen, enligt Hans Bergström.

"Nationalstaten är, per definition, exkluderande men ingen har kunnat visa någon annan fungerande politisk organisation med större folklig förankring", skriver Hans Bergström.”Fria tider

Peter Wolodarski - Kungen av DN

Läs: Nationalstaterna under attack – Roger Scruton

En annan katastrof är Mona Sahlin som av Birgitta Ohlsson, folkpartist och även hon en katastrof för vårt land, utsågs till Nationell samordnare och nu är Mona på väg eller kanske redan i Amerika för att tala om hur Sverige skall förhålla sig till återvändande jihadister. Avpixlat

Så här skriver Julias Caesar om ”katastrofen” Mona Sahlin

”Monas Jihad
Många har aldrig förstått Mona Sahlins storhet
Vi är många som aldrig har förstått Mona Sahlins storhet. Själv ser jag henne – vid sidan av Olof Palme och Fredrik Reinfeldt – som en av Sveriges genom tiderna absolut mest samhällsskadliga politiker. Genom att driva en ansvarslös massinvandringspolitik och köra över svenska folket med mångkultur har trion Palme-Reinfeldt-Sahlin åsamkat Sverige omätlig skada. Mona Sahlin själv har av obegripliga skäl i decennier getts en makt som står i klar disproportion till hennes förståndsgåvor. Hennes politiska karriär har varit en enda utdragen olycka, kantad av korkade uttalanden, skandaler och stupida beslut.

Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson har sagt att “Mona Sahlin är den mest Sverigefientliga politikern vi haft i landet”. Det är en mycket måttfull formulering om en politiker som under decennier har gjort allt hon har kunnat för att skada och sprida hat mot Sverige och svenska folket.

Det gamla Sverige kommer inte tillbaka
Bland alla dumheter Mona Sahlin har kläckt ur sig är det en som inte slutar ringa i mina öron. Ord kan bilda ärr som aldrig läker.
 ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

Hon säger de här orden i Sveriges Radios P1 Morgon. Det är den 17 maj 2001, och hon är olyckligt nog integrationsminister i Sverige. Det är ett uttalande av en politiker som tror sig ha makten att själv bestämma över ett helt folk. Hon ser sig som envåldshärskare. Och hon väntar sig att vi, folket, ska foga oss efter hennes beslut.” Monas Jihad

Läs: Mona Sahlin sviker sitt eget land

Fr. Snaphanen:
Konsten att skriva om "alltför många" på tusen olika sätt
Den som följer den svenska debatten i MSM - inte i bloggvärlden - kan intyga att debatten har ändrats till att det handlar om att skriva om "alldeles för många asylsökande" på så många sätt som möjligt. Nomenklaturan är, så att säga framåt bakåt. De måste ifrån verkligheten, men de hamnar i den förr eller senare.

Snart kommer dagen när SD har fått rätt i sin verklighetsbeskrivning, partiet kommer naturligtvis fortfarande att vara "fascistiskt."  De partier och journalister som har tillfogat Sverige oåterkallelig skada, kommer ändra sig så elegant att majoriteten inte märker det.

Om bakgrunden inte var så allvarlig – att Sverige närmar sig systemkollaps, som Johan Westerholm skriver, skulle det vara komisk teater. Svensk politik har varit djupt irrationell i årtionden.

Även idag har politikerna abdikerat från sitt ansvar, men kom ihåg att när Sverige skruvar ned "volymerna" ökar trycket på de norska och danska politikerna betydligt. Deras nuvarande form verkar inte redo att möta uppgiften. Ingen av dem.
Kerstin Holm, en politisk reporter på SVT, verkar ha planerat sin pensionering. Dagens Nyheters anständighetspolis kritiserar henne: Citerar hon Jimmie Åkesson ordagrant?

”Vindkantring i migrationspolitiken, skrev jag – jag hoppas verkligen att jag missförstod SVT:s politiska kommentator Kerstin Holm när hon i måndags satt i “Gomorron Sverige” och förklarade att kritikerna av migrations- och integrationspolitiken verkligen inte var rasister – snarare realister.

Hon sade faktiskt så. Man undrar ju om det var ett Jimmie-citat rakt av?!”  Snaphanen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar