fredag 13 februari 2015

Våldtäkter i Sverige och Storbritannien - Vad säger feministerna i Sverige? Gråter de?Sveriges utrikesminister Margot Wallström
Har ni hört Margot Wallström säga något eller gråta över den vedervärdiga våldtäkten på Amorella för en tid sedan? En våldtäkt som enligt våra så kallade journalister utfördes av svenskar. I själva verket var det ”berikare” från tredje världen. Åtta stycken. 


Här gråter hon över alla kvinnor i Kongo som våldtas
Julia Caesar:
När journalister våldtar
 ”Gruppvåldtäkten på en 45-årig kvinna ombord på Viking Lines Finlandsfärja Amorella följdes av ännu en våldtäkt. Journalisterna våldtog sanningen och den svenska allmänheten genom att ljuga om gärningsmännens etnicitet. De åtta misstänkta förövarna påstods vara svenskar, trots att sju är somaliska medborgare och en är irakier. De fyra misstänkta gärningsmän som har häktats i veckan är alla somaliska medborgare och muslimer. Ingen har svenskt medborgarskap. Men i media kallades de “svenskar” i feta rubriker. Svenska media visade än en gång sin samvetslösa agenda när det gäller invandrade våldsbrottslingar. Förövarna skyddas, brottsoffren är fullkomligt ointressanta.


 …Var är de framträdande feministerna?
En svensk kvinna skändas grovt av invandrade afrikaner. Vem står upp för hennes försvar? Var är de framträdande feministerna? Var håller de hus, alla högröstade förkämpar för kvinnors rätt och frihet?
Det är tyst som i graven. Ingen tystnad ekar lika högt som feministernas tystnad när svenska kvinnor våldtas av invandrare.
…När Granskning Sverige i mars 2014 ringer upp Margot Wallström och konfronterar henne med svenska våldtäktssiffror ur en rapport från FN-organet UNODC från 2010 skrattar hon och säger:

“Det där låter ju helt knäppt. Jag vet inte var de där siffrorna kommer ifrån.

..Feministisk utrikespolitik omfattar inte svenska kvinnor
I dag är Margot Wallström sedan några månader utrikesminister i Stefan Löfvens röd-gröna regering och har deklarerat att hon avser att driva “en feministisk utrikespolitik”. Om någon skulle fråga vad hon vill göra åt att omkring 6 000 kvinnor våldtas i Sverige varje år (mörkertalet uppskattas av Brå till tio gånger mer, alltså 60 000) skulle hon sannolikt sätta upp ett oförstående ansikte. När hon samlat sig skulle hon antagligen säga att den feministiska utrikespolitiken inte innefattar svenska kvinnor.

Därför våldtas svenska kvinnor
Därför får oinformerade svenska flickor och kvinnor sina liv förstörda när de får själen och underlivet sönderslitna av brutala våldtäkter, begångna av invandrare som tror att de har all rätt i världen att våldföra sig på obeslöjade kvinnor.
Därför våldtogs Jenny Lémon av fyra somalier (muslimer) i Göteborg.
Därför våldtogs en 84-årig kvinna i Falun av en somalisk muslim.
Därför våldtogs den 29-åriga småbarnsmamman av åtta afghaner (muslimer) i Mariannelund.
Därför våldtogs 45-åriga Eva av sju somalier och en irakier (muslimer) ombord på M/S Amorella.
Därför kommer svenska flickor och kvinnor att fortsätta att våldtas av importerade muslimer under överskådlig tid.
Det finns ett ord för de inpiskade samvetslösa lögnare, både bland politiker och journalister, som bär ansvaret för denna krigföring mot svenska folket: Landsförrädare.Julia Caesar När journalister våldtar

Läs också Julia Caesar: Ett politiskt mord del 1 och  2 – Mordet på svenska Elin Krantz
 

Här nedan gäller vad svenska folket skall rätta sig efter!!

Pekariatets diktatur
Den mångkulturella ideologin kapar trossarna till verkligheten och vi får ännu en variant på den havererade marxismen. Det är mänsklighetens förbannelse att vilken galen ideologi som helst kan vinna över det verklighetsbaserade förnuftet. Och detta, detta blir nog det mest fantastiska samhällsprojektet någonsin! Det gäller att övertyga det egna landets invånare om att något så otroligt som att:

 A.Deras land inte är deras utan allas.
B. Du måste gilla främlingar lika mycket som du gillar dina närstående.
C. Det finns inga skillnader mellan svenskar och andra människor.
D. Alla som släpps in är flyktingar, även när vi inte vet vilka de är.
E. De skatter som svenskarna betalar in måste komma alla behövande till del.
F. Det finns ingen svenskhet, Sverige har alltid varit mångkulturellt.
G. Bidragsförsörjda migranter är lönsamma och skapar välstånd.
H. Den svenska kompetensen räcker inte för att upprätthålla välfärden.
I. Utan invandring kommer svenskarna att dö ut.”Mörkläggning Arnstberg


Så här går det till i Storbritannien:

Fr. Snaphanen:
Barn i olika åldrar mestadels flickor har utsatts för sexuellt våld och misshandel av bl.a.pakistanska gäng under lång tid.
Rotherham Parlamentsledamot Sarah Champion

”Det känns som regeringen lämnar Rotherham att dö. Det känns som vi inte ingår i deras tankevärld så det spelar ingen roll. "Hon välkomnade att experter kommer till Rotherham för att hjälpa dem, men sade att regeringen borde ha trätt in efter Jay-rapporten för sex månader sedan.”

"Det finns hundratusentals och jag tror det kan finnas upp till en miljon offer för exploatering över hela landet just nu. Flickor som är på väg att ”utsättas” för sexuellt våld av ligor som består av vuxna män. Child sexabuse gangs could have assaulted ONE MILLION youngsters in the UK

Ett tydligare exempel på överklassens krig mot underklassens svagaste kan man knappast finna. Detta är i grunden Labourmiljonären Tony Blairs krig mot de fattiga och barn, mannen som på 13 år hämtade 4 miljoner, övervägande muslimer, till landet. Blair borde vara personligt ansvarig och kompensera offren ur sin egen ficka. Det är det minsta. Han är verkligen en landsförrädare säger Paul Weston. 

Mer om Rotherham
Tusentals brittiska barn våldtogs av muslimer
Minst 1.400 barn i den brittiska staden Rotherham våldtogs mellan åren 1997 och 2013 av pakistanska pedofilligor. Men myndigheterna valde att spela med och mörklägga problemet eftersom de var rädda för att anklagas för rasism, visar en färsk rapport enligt BBC News. Läs mer Vad är ondska?

Pakistansk liga har  utnyttjat sexuellt ca 1400 barn mellan 1997 och 2013


 ”Åtminstone 1.400 barn misstänks för att ha blivit utnyttjade sexuellt i staden Rotherham mellan 1997 och 2013 i en skandal som skakar Storbritannien. Trots flera anmälningar om att barn utnyttjats sexuellt av en liga i Rotherham nära Sheffield ingrep inte polis och sociala myndigheter, framkom i en utredning som offentliggjordes på tisdagen.

Varför inte ansvariga agerade, trots att det fanns rapporter om övergreppen, finns inget tydligt svar på. En möjlig förklaring, som polisen ger i Jays utredning, är att männen i ligan har pakistansk bakgrund. Polisen tvekade att agera eftersom den inte ville uppfattas som rasistisk.
........

I går Rotherham, Storbritannien. Idag - och i morgon (?) - det “mångkulturella” Sverige...”Läs Den svenska journalisteliten

Roger Scruton:
Polis och sociologer ignorerade larm om  barn som utsattes för våldtäkter och misshandel av pakistanska gäng
”En berättelse om skenande barnmisshandel - ignorerad och underblåst av polis –växer fram i den brittiska staden Rotherham. Fram till nu, skulle dess storlek och omfattning ha varit otänkbar i ett civiliserat land.

Dess ursprung bottnar emellertid, i något helt vanligt: vad en Labour MP kallar “man vill inte röra om i den mångkulturella samhällsgrytan”.
Tänk er följande fall. En fjortonårig flicka är omhändertagen av socialtjänsten i staden där hon bor,  eftersom hennes föräldrar är drogberoende och hon har försummats och inte kommit till skolan. Hon är en av många, för det är så det är i Storbritannien idag. Och kommunala enheter –kommunfullmäktige -  kan bli tillsagda av domstolarna att ta hand om barn som föräldrar försummat. Socialtjänsten placerar flickan i ett hem, där hon bor tillsammans med andra, under handledning av socialarbetare.
Hemmet  besöks  regelbundet  av unga män som försöker locka flickorna till sina bilar, för att ge dem droger och alkohol, och sedan tvinga dem till sex.”Läs hela artikeln Polis och sociologer

Här kan du läsa om Labourmiljonären och landsförrädaren Tony Blair och Jack Straw - Den fasansfulla sanningen slipper utInga kommentarer:

Skicka en kommentar