söndag 29 mars 2015

Aktiv bostadskonfiskation. Vad blir straffen för politikerna och journalisterna? Nobelpristagare om IsisFram för fler miljonprojekt på SödermalmJulia Caesar – Aktiv bostadskonfiskation

”Drömmer du om en egen bostad? Har du stått i bostadskön i 15-20 år och tycker att det snart borde vara din tur?

 Är du pensionär och vill byta till en mindre lägenhet för att få lägre hyra? Eller är ni en trångbodd barnfamilj som behöver större?

Glöm det. Nästa offer som svenska folket tvingas till i den heliga massinvandringens namn är rätten till en bostad. Politikerna har till sin oerhörda överraskning upptäckt att det inte finns bostäder till de mer än 100 000 utlänningar som släpps in i Sverige varje år.” Hela artikeln


Läs sedan nedanstående två kommentarer på Olle Ljungbecks inlägg om Statsminister Löfven och hans brutna löften som är bra och som jag tar mig friheten att publicera.

Kommentar 1:
”Jag håller med Ljungbeck. Jag kommer också från arbetarklassen, och vi från arbetarklassen har ett perspektiv som gör oss pragmatiska - den så kallade klasståndpunkten.

Dock anser jag att förräderi är så oförlåtligt att vanliga lagar inte räcker för att straffa förrädare. 

När det gäller den sorts folkmordförräderi som ledande förrädare har ägnat sig åt kan inget mindre än dödsstraff vara det gällande.

Om det skulle vara livstids inlåsning ser man ju ingen skillnad på en vanlig mördare, som kanske har mördat av affekt, till skillnad från en infernalisk förrädare.

För att Sverige och dess folk ska kunna få upprättelse och att rätt signal sänds till våra efterkommande måste dödsstraff för den här sortens kriminalitet vara obligatorisk.

Man har mot folkets vilja förändrat landets struktur så att det blir svårt att leva i vårt fosterland. Dessutom har en folkutrensning av etniska svenskar, inte bara påbörjats, den har pågått i flera decennier.

Man har medvetet fördummat folket med lögner så att de inte ska inse eller ens bry sig om vad som händer i landet. 


Man har på alla sätt framställt sitt eget folk som så mindervärdigt att om de öppnar munnen så löper de risken av att svartlistas på arbetsförmedlingen och förlora alla sina livsbetingelser.

Förrädarna har förföljt och skärrat det folk som de har blivit satta att tjäna så att de inte längre reagerar som vuxna människor. Allt detta som ett led i den pågående folkutrotningen.

De rätta signalerna till folket måste därför ovillkorligen bli dödsstraff för alla förrädare som varit inblandade i denna skändliga hantering som gått ut på att utplåna sitt eget folk!”


Kommentar 2:
”Hade det varit lite stake i Svenska folket för 50 år sen hade landet och folket inte varit i det katastrofala läge som vi är idag. Svensken har och är en lättlurad varelse som än idag går på fagert tal och vackra ord som kommer från personer från den så kallade överheten.

Svensken saknar helt förmågan att analysera och dra egna slutsatser av vad politiker och etablissemanget snärjer in dem i. De har trott och tror blint på och tuggar och sväljer ALLT skit utan att blinka som de dagligen under årtionden har fått nerstoppat i sina halsar. 

Svensken har av bekvämlighet valt och väljer än minsta motståndets väg för att vara till lags och inte stöta sig med någon. 

Skulle det vara så att en riktigt stor landskris skulle få folket på andra tankar önskar jag av hela mitt hjärta att så kommer att ske snarast.”

Fr. Snaphanen:
Den hårda sanningen om invandrade våldtäktsförbrytare

Om det fanns något annat än politiskt korrekta feminister i Sverige, skulle de naturligtvis kräva sanningen på bordet om de 6620 anmälda våldtäkter i Sverige 2014 (underrapporterat är x 10) När de inte gör det, kan man ignorera dem.
Alla andra allvarliga brott som krävde 66.200 kvinnliga offer per år, skulle ses som en nationell katastrof, men just detta är för obehagligt att se i deras ögon eftersom det kolliderar med offergruppen nummer. 1:

Den invaderande tredjevärlden. Bättre att låta köttkvarnen mala på. De myndigheter och forskare som lägger en rökridå över är lika delaktiga i allvarliga brott såsom svenska politiker som möjliggjort det. I Finland ser invanddringen ut så här och den likna för övrigt Danmark och Norge.

Enligt den undersökning som Justitieministeriet lät göra 2012 hade var tredje person som dömdes för våldtäkt utländsk bakgrund. När det gällde våldtäkt hade enligt undersökningen 34 procent av de dömda förövarna utländsk bakgrund och i fallen som gällde grov våldtäkt hade 41 procent utländsk bakgrund.

Antalet våldtäktsbrott begångna av personer födda i Afrika som bor i Finland var 12 gånger högre än hos ursprungsbefolkningen (finländarna). Bland personer födda i Mellanöstern och Nordafrika var antalet begångna våldtäktsbrott ännu högre: hela 13 gånger högre än hos ursprungsbefolkningen (finländarna).

I invandrargrupperna finns betydande skillnader vad gäller alla brottstyper, men när det gäller våldtäkter är brottsnivån hos samtliga invandrargrupper högre än hos urbefolkningen. Finland. ”Den hårda sanningen omvåldtäkter”

Fr. Snaphanen:
V.S. Naipaul:  “ISIS är nu Det fjärde Riket”
Nobelpristagaren författaren V.S. Naipaul har varnat för att den islamiska staten är det mest potenta hotet mot världen sedan nazisterna.

I en slagkraftig artikel i Mail on Sunday brännmärker den hyllade  romanförfattaren den muslimska extremistorganisationen som Fjärde riket och  menar att det är jämförbart med Adolf Hitlers regim i sin fanatism och sitt barbari.

Den Trinidadfödde brittiske författaren, som kräver “militär förintelse”, säger att IS “går in för en målmedveten förintelse" och har en tro på sin egen "rasöverlägsenhet" och producerar propaganda som Goebbels skulle vara stolt över.

Sedan länge en kritiker av Islam som ett globalt hot, utmanar han också de som säger att extremisterna har ingenting att göra med den verkliga religionen islam, vilket tyder på att enkelheten i vissa tolkningar av tron har en stark vädjan till en minoritet.

Författaren till Ett hus åt Mr Biswas, som gav Naipaul Nobelpriset i litteratur år 2001, är känd för sina vassa uttalanden.


Han har liknat Tony Blair vid en pirat vars socialistiska revolution hade prackat på Storbritannien en "plebejisk kultur" och fann sig indragen i en tvist år 2001 genom att jämföra islam med kolonialism, och påstå att tron "har haft en förödande effekt" eftersom konvertiter måste förneka sitt arv .

……Isis är hängiven en samtida förintelse. Det har förbundit sig till mord på shiamuslimer, judar, kristna, kopter, Yazidis och alla som de kan, helt fantasifullt, anklaga för att vara en spioner. Det har utplånat civilbefolkning i hela regioner och städer. Isis kunde mycket trovärdigt överge etiketten kalifatet och kalla sig Fjärde riket.

..Precis som nazisterna är Isisfanatiker antisemiter, med en tro på sin egen ras överlägsenhet. De är antidemokratiska: den Islamiska Staten är en totalitär stat, absolut i sin auktoritet. Det finns till och med samma självupptagna kärlekssymbolik, presentation och propaganda; terror sprids till miljontals genom filmer och videor som skapats till professionella normer som Goebbels skulle ha varit stolt över.

…Så som man gjorde i Tredje Riket , kategoriserar Isis sina fiender som värdiga särskilda medel för avrättning, från halshuggning till korsfästelsen och döden genom bränning. Medan nazisterna låtsades vara väktare av civilisationen i den mån att de stal konstverk för att bevara dem och höll judiska musiker vid liv för att underhålla dem, förstör Isis allt som uppstår genom mänsklig ingivelse och skönhet. " Hela artikeln på engelska

Här är artikeln "You have to kill them"
 
 

3 kommentarer:

 1. Jag lever som singel i en lägenhet 2 rum, kök och pigkammare på 62 kvm. Skulle den dagen komma att beslutsfattarna nu efter den nya bostadsinventeringen där alla lägenheter har fått ett eget nummer och hur många som bor där får för sig att jag bor stort och kan därmed inhysa en sk flykting kommer jag att tillbringa min ålderdom i fängelse. Hellre fängelse än en invandrare över min tröskel.

  SvaraRadera
 2. För något år sedan såg jag en av Statens offentliga utredning (SOU) som förklarade vilka skyldigheter man ålägger hela det svenska folket vi en förväntande massflykt. Det var något enormt!

  Alla fritidshus och privata bostäder som går att hysa nyanlända i skulle staten konfiskera och personer med några kvadratmeter över i sin bostad skulle tvingas hysa flyktingar i den egna bostaden.

  Jag ser det som att denna situation redan har inträffat och att vi nu måste ställa in oss på att just leva upp till denna förordning - som om Sverige vore det enda land i världen som kunde ta emot flyktingar.

  Förordningen beslutades strax efter andra världskrigets slut, men jag har sökt på "SOU" och om "massflykt" på Riksdagens hemsida men inte funnit något.

  Är det någon som kan få tag i denna utredning vore det mycket avslöjande om vad som väntar oss. För massflykt till Sverige råder ju redan, särskilt från Syrien och andra muslimska arabstater och nu har vi Yemen också att oroa oss för.

  Annars kan man gå in på följande adress:

  http://www.bgf.nu/forsvar/forsvar-ovrigt-massflykt.htm

  Där kan man läsa lite om vad som vänta oss. Men jag var ute efter den verkliga ursprungstexten - SOU:?? Den hade varit nyttig att lägga ut på internet för alla aningslösa och okunniga svenskar att få ta del av. Det är skrämmande och vi håller på att närma oss denna situation med stormsteg, eftersom man redan talar om att bygga "modulhus", alltså baracker på varje lämplig och olämplig plats i våra städer och samhällen, bara för att hysa alla nyanlända asylsökande.

  Man tar sig för pannan! Är det någon som drabbas av sömnlösa nätter? Jag börjar redan göra det!

  SvaraRadera
 3. Jag har hitta: Fö 1992:03 "Hot och riskutredningen" - bostäder och fritidshus skall rekvireras vid massflykt.
  Den kan nog vara denna jag läste för ett antal år sedan och som väckte mina obehagliga känslor.

  SvaraRadera