torsdag 19 mars 2015

Behrang Miri ingen flykting, Fattigpensionärerna blir fler. SolförmörkelseTill Behrang Miri, skådis, pedagog, föreläsare, konferencier och falafelälskare


Från: Sandor Herold

Flykt eller resa

 Angående din krönika i tidningen City torsdagen den 19-3 så vill jag bara påpeka att varken dina föräldrar har flytt till Sverige från Iran och inte heller har din syster Manuella från Chile  flytt till Sverige lika lite som din syster Zainab från Somalia och inte heller någon annan från Syrien.

Möjligtvis så har de flytt till närmaste grannland och den vidare "flykten" har varit en resa till Sverige som ett redan i förväg utsett mål av olika skäl.

Att kalla det för att ha flytt till Sverige är inget annat än en lögn!

Ta mig själv som exempel. Mina föräldrar gick till fots på natten över gränsen från Ungern till Österrike på hösten 1956 och jag var med men har av förklarliga skäl inte något minne av detta då jag endast var 4 år gammal. Efter några månader i flyktingläger utanför Wien så kom svenskar och tog oss med buss till Sverige.

Alltså har vi inte flytt till Sverige utan vi har rest. Vi flydde till Österrike och inte någon annanstans!

Jag har aldrig i mitt liv framhållit att vi har flytt till Sverige för jag anser att det vore en lögn att påstå detta.

Till skillnad från dig så är det för mig omöjligt att få mina synpunkter publicerade i massmedia för jag är ju med denna åsikt stämplad för att vara allt från främlingsfientlig, fascist, nazist, rasist och omänsklig på alla sätt.

Vore intressant att få reda på vad du tycker om ovanstående.
 Sandor Herold, Malmö,
Flykting från Ungern, dock ej till Sverige
 
Fattigpensionärer i Sverige – det finns 225.000 och de blir flera

Det skulle kosta 4,5 miljarder om året att förbättra för fattigpensionärerna, då ska vi komma ihåg att förrädarregimen betalar c:a 250 miljarder om året för att vidmakthålla koloniseringen av Sverige från muhammedaner i tredje världen. Svenskar är redan en andra klassens medborgare i det här landet!

Idag har vi snart inte en järnväg som håller för godstrafik. Landsvägarna ser för bedrövliga ut, och skolorna bör rustas upp, men det blir inte billigt när kolonisatörernas ungar bränner ner skolorna hela tiden.

…Man kallar den här koloniseringen för solidaritet, men solidaritet med det egna folket och de egna skattebetalarna känner man inte. Sverige är som vilken annan förening som helst. Om man tar pengar från föreningens medlemmar och använder dem för andra syften, eller ger bort dem, så är det förskingring, och när det gäller politik så är det också förräderi! Hela artikeln

I Västervik är svenskar redan andra klassens medborgare. Hela artikeln

Fr. Snaphanen:
Två långa kommentarer av Jonas Forsberg på Johan Westerholms senaste blogginlägg Skådespelarna 15 mars 2015:

Tänk att man under sin livstid skulle få vara med om hur Sverige avskaffade sig själv som svenskarnas land – ivrigt understött av en majoritet av den egna befolkningen – och hur man gick från att vara en välmående välfärdsstat till en tredje världens bananrepublik.

Det var ju den internationella kvinnodagen förra helgen, så vad kan då vara mer passande än att läsa lite om oxytocin-varelserna, ni vet, “gråterskorna” med sina ömmande hjärtan och huvudet under armen: Söndagskrönika: Grattis, alla fittbärare! Eller de 87 procenten och det nya Sverige: Nätet översköljs av hyllningar till “svenska” jihadterrorister

400 000 asylmigranter x 3 (anhörighetsinvandrare) väntas anlända till Sverige inom de närmaste åren. Det är bara att inse, Sverige är skjutet i sank.

Lyckas man inte fly landet gäller det att förbereda sig på det stora kaoset och mycket svåra tider, där städerna kommer utvecklas till fullskaliga sociala katastrofhärdar. Husbyupploppen och dess sympatiyttringar runt om i landet var endast en mild försmak av vad Sverige har att vänta sig inom en inte för avlägsen framtid. Självförsörjning på landsbygden blir enda alternativet…

När jag runt 1992-93 började tala om befolkningsutbytet (utomeuropéernas högre nativitet kontra svenskarnas låga nativitet, som på sikt kommer göra svenskarna till en minoritet i Sverige) trodde folk att jag var en galning: "Det där kommer aldrig att hända." Men nu sitter vi där - och trots det är det fortfarande folk som inte lyckas se genom propagandan, som de hjärntvättade fullblodsidioter de är.

Hade svenskarna varit självständigt tänkande människor, begåvade nog att lägga ihop två och två och dra egna slutsatser baserat på förhållandevis elementära iakttagelser, så hade vi inte suttit i den sits vi gör idag. Då hade invandringsälskande politiker kunnat stå där och pladdra sitt nonsens om det mångkulturella samhällets förträfflighet hur mycket de än velat (om de överhuvudtaget hade vågat eller funnit det taktiskt lämpligt...

Annica Lindström:
Ett citat av just Ronald Reagan : 

Det sägs att politik är det näst äldsta yrket i världen. Jag har i alla fall lärt mig en sak, nämligen att det har mycket gemensamt med det äldsta". Ledarsidorna Skådespelarna

”Solförmörkelse
Den tunna fernissan har börjat rämna. Margot Wallström har lyckats med bravaden att bli osams med halva världen. Ett slags desperat Palme-komplex parat med inkompetens har störtat Sverige in i en diplomatisk kris.

…Hon har totalt misslyckats med sin "feministiska utrikespolitik". Förutom att presentera sig som en riktig virrhöna. När hon skulle smörja araberna fick hon dem istället i strupen. Aj, Aj. Bloggaren har fått nog av "mänskliga rättigheter". I alla fall om det används som ett papegojuttryck. Med floskler kommer man ingenstans. Utom möjligen in över tröskeln till Södermalms svindyra bostadsrätter. I dessa är det emellertid högt i tak vilket man inte kan säga om Margots inkompetenta insatser och debattklimatet i Sverige.

 …Men lågt är ändå inte lägst. Det är svårt att peka ut det allra lägsta. Men att de råder ren solförmörkelse i Sverige är definitivt sant. Ytterligare en rensad hjärna, Mona Sahlin, får nu sitt bidrag fördubblat i kampen mot "våldsbejakande extremism". Den kamp som ska föras genom att stryka islamister medhårs och istället skylla på de få verkliga nazister som finns. I förhållande till hotet från islamisterna är de högerextrema bara lite smolk i botten på glaset. Men Mona Sahlin har förmodligen ingen aning om detta utan de åtgärder hon ska sjösätta handlar säkerligen om begränsning av Internets anonymitet och sanktioner mot "hatsiter".


 …Den solförmörkelse vi nu bevittnar består av lika delar lögner, undanhållande av sanningar, hyckleri, feghet, stollighet och fördumning. Tyvärr är kvinnor i majoritet i denna cirkus.

Cecilia Wikström, FP (EU-parlamentet) är en av de absolut värsta. Hennes gnällspiksröst fyller etern titt som tätt. Hon "engagerar" sig SÅ för de utsatta romerna och hur Europa kör dessa på porten. De rumänska tiggarna flödar in i Sverige i en omfattning utan motstycke. Man svinar ner stadsmiljöerna och i städernas ytterkanter växer slummen fram. Wikström bortser totalt (helt medvetet?) det faktum att Rumänien har låg arbetslöshet och har massor av stödprogram för just romer. Men dessa väljer att åka till Sverige, sitta och tigga och begå brott.

 
…En verklig solförmörkelse kommer att äga rum på fredag 20 mars runt halv tio. Månen och solen gör som de vill. Utan inblandning av den humanitära stormakten Sverige.  Hela artikeln på Osagt, Varning för folkpartister

För att lätta upp stämningen så tycker jag vi lyssnar på världens främste tenor genom tiderna Jussi Björling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar