torsdag 26 mars 2015

Det "goda" Sverige. Import av raketbyggare och forskare. De nyanlända skall bli svenska bönder.


Både äpplen och päron kan köpas för .. samma pengar
 

Smarta sossar satsar på svartjobb…

Fr. Snaphanen i övers.
Ett totalhavererat system
Sveriges godhet är på väg att bli till ondskefullhet. Det har varit ondska för alla de svenska vålds-, mördade och våldtäktsoffer i årtionden, men nu är det också ondska för dem som har beviljats asyl. Det är allvarligt, det som svenska politiker har gjort, det har kostat hundratals svenskar livet, kanske tusentals. Svenska myndigheter kommer aldrig släppa siffrorna, de har den självbevarelsedrift som byråkrater har. Dödssiffran med våldtäkter är de svåraste siffrorna att statistik på.


Myndigheterna släpper naturligtvis inte den statistiken, utan ger ”lögnhalsarna” fritt spelrum. Vi måste anta att den etniska andelen våldtäkter är cirka 70 procent i Danmark och Norge, men högre i feministlandet Sverige eftersom etniska andelen  av befolkningen är betydligt högre.

Svensk byråkrati har hamnat i en absurd återvändsgränd. Den har för länge sedan förlorat kontrollenSverige är ett fartyg utan förare. Johan Westerholm har rätt, det här året spricker det alltsammans.”Snaphanen och Avpixlat


Till : Marie Dahlin,s, kommunstyrelsens ordf. i Vänersborg marie.dahlin@vanersborg.se>;Kopior till bl.a. Erik Ullenhag, tidigare floskelminister.  

 


Malmö 26-3-2015

Raketbyggare och forskare

Från: Sandor Herold

Såg igår kväll på Uppdrag granskning, där du medverkade och på grund av detta så skriver jag några rader till dig och ställer några frågor som jag gärna vill ha svar på.

Du verkade faktiskt att vara helt nykter i programmet men det kanske är så att du går på någon slags medicinering som eventuellt gör att ditt omdöme och din tankeverksamhet blir lidande?

Jag ställer denna fråga eftersom vissa saker du sa i programmet knappast kan komma från en människa med full hjärnkapacitet. För det kan väl knappast vara så att nivån på ett socialdemokratiskt kommunalråd inte ligger  på en högre nivå än det du presterade i programmet?

Men med tanke på uttalanden som vi här i Malmö ibland får höra från kommunalrådet Katrin Stjernfeldt-Jammeh, partikamrat till dig, så är det kanske så.

Hur som helst, frågorna kommer här:

Röja skog, bygga egna bostäder m.m
Menar du på fullt allvar att asylsökanden kan ägna sig åt att röja skog, bygga sina egna bostäder samt plöja upp mark och åkrar som är outnyttjade?

Tror du att asylsökanden från t ex Somalia känner till svenska byggnormer eller skall de bygga efter metoder från sina hemländer?

Jag såg faktiskt för ett antal år sedan i ett TV program hur man ute på landsbygden i Somalia avslutade husbygget med att man strök ut kogödsel som isolering på fasaden.
Är denna byggmetod även godkänd i Sverige?

Du sade i programmet att vi behöver forskare och raketbyggare. Jag ställer mig frågande till vad det är för något människor, som många gånger till och med är analfabeter eller har en ytterst medioker utbildning i bagaget, skall forska i?

Raketkarriär inom arbetarrörelsen
Fast det är ju kanske inte omöjligt att de kan göra en så kallad raketkarriär inom arbetarrörelsen för bevisligen så behöver man ju så inte vara så kvalificerad för att komma upp på några högre höjder där.

Somliga kan bli raketbyggare sade du också.
Jag vet inte hur stor efterfrågan det är på raketer här i landet men du har en viss poäng där för en del av de asylsökanden har faktiskt vissa kunskaper i raketbyggandets ädla konst.
Och då tänker jag på sådana som kommer från Gasa-remsan. Där har man ju sedan länge skjutit över raketer mot Israel.

Visserligen är det ju si och så med träffsäkerheten för raketerna trillar ner lite var som helst. Men med lite raketforskning så kan detta säkert förbättras.

Om inte annat så kan de kanske exporteras till kompisarna på just Gasa-remsan.
Fast vem vet, en Gasa-raket från Sverige kan bli en allvarlig konkurrent till de amerikanska NASA-raketerna.

Ett klargörande från din sida vad vi skall göra med alla raketer som kommer att byggas här i framtiden vore dock på sin plats.

Med vänliga hälsningar
Sandor Herold, Malmö

Totalt krig
Här kan du läsa om Löfven och hans syn på asylsökande: De har ett oerhört "driv". Så talar en f.d. svensk arbetare och fackföreningsledare, numera vet vi alla vad vi skall kalla honom.

Fr. Snaphanen:

Wallström: ”En komplett idiot som sparkats uppåt”Margot Wallström kom liksom Sahlin direkt från SSU in i toppolitiken i en tid när det i Sverige var högsta mode med unga kvinnor i politiken, oavsett om de hade andra fördelar än korta kjolar, som Mona Sahlin kocketterade med.

 …Att hon och Sahlin har nått de högsta positionerna i Sverige och EU bör mana till den djupaste eftertanke.  

Det förklarar också varför hennes land med sådana unika förutsättningar, går in i en desperat situation

Politiken är andligt inavlad och deltagarna är mycket svagt begåvade och utbildade. De är inte valda för vad de kan, men om de tycker det är rätt, håller de tyst och röstar i riksdagen så som de blivit ombedda.


Medelmåttans minsta gemensamma nämnare beskriver Wallström och Sahlin i en kort mening. …Om det inte finns ett välgrundat, folkligt förnuft så finns det ingen kvalificerad demokrati. Amatörer och drömmare har fria tyglar.

…“Wallström borde givetvis redan år 1999, ha stoppats undan på någon landshövdingepost i något mindre län, där det ceremoniella övervägde över det operativa,” skriver Lars Bern

Svensk byråkrati har hamnat i en absurd återvändsgränd. De har för länge sedan förlorat kontrollen, är Sverige ett fartyg utan förare. Johan Westerholm har rätt, det här året spricker det alltsammans. Snaphanen


Erik Ullenhag säger att fartyget inte sjunker, men Sverige sjunker ändå. Landet är utan tvekan som var och en kan se i upplösning.

Kanske borde vi informera David Trads. Obs Ylva Johansson (S) (min 51) slutligen, som sade att det inte finns någon gräns för det svenska flyktingmottagandet. Sverige mottar  8.4 pr“flygtninge”1000 indbyggere, 07:56 gånger högre än alla andra EU-länder.  Uppdrag-Granskning  här, min 58:37.


Bildresultat för Ullenhag guldbyxorna
Läs:Ingen som har tänkt
Islamisering av den svenska landsbygden – Vill staten islamisera landsbygden?

1 kommentar:

  1. Man skall inte utgå från folks utseende när man listar deras förstånd sägs det, men när vissa öppnar truten så skingras oftast alla tvivel. Personerna som är på bild härovan skulle aldrig någonsin ha fått eller ha haft makt över andra personers ve och väl.

    SvaraRadera