fredag 20 mars 2015

Har vi Mellanöstern och Nordafrika i Göteborg? Ljungbeck: Betraktelser över politikernas dårskapFrån Snaphanen (övers.från danska):

Så här skriver Hans Rustad
”Skjutande och morden på  Hisingen överskuggar massakern i Tunis. De ser på varandra. Kommer Mellanöstern och Nordafrika till Skandinavien?

Detta är något människor bör fråga sig. Vad de ser på TV från det som en gång var avlägsna platser, utspelar sig i deras eget land.

”Det känns inte som om man bor i Sverige längre, det här påminner om krig” säger Maj-Britt Franzén, som jobbar i området, till DN.

Det påminner om krig, och det är krig. Skjutning på öppen plats är svårt att dölja. Man kan lägga locket på invandringsdebatten, brottsstatistiken, men inte skjutande med automat in i en restaurang. Två är skjutna till döds, åtta har förts till Sahlgrenska sjukhuset. För tre av de sårade är situationen allvarlig.

…De allvarligaste problemen är strukturella: Den svenska staten har infört ett system där nya asylsökande i väntan på asyl får hjälp av en ”lots”. De nyanlända har redan träffats ”lotsarna” ett antal timmar och ”lotsen” är anställd av svenska staten. Ett attraktivt jobb för invandrare som har bott ett tag i Sverige och känner systemet. Eller: hur skulle det fungera? Men systemet kan användas till att bli något annat. Nyligen kom det fram  att "lots" -systemet är infiltrerat av brotslingar och även av människor som rekryterar för jihad. Infiltration är ordet. De använder systemet för sina egna syften, ödelägger det inifrån. För skattebetalarnas pengar.

Det är denna självdestruktion som  Sverige har varit värd för länge. De har själva skapat det och bör inte vara förvånade.satt även opp till den och bör inte vara förvånad.
Det vi sett hittills är bara början.

Det är synd om svenskarna. Men samtidigt måste man också fråga: Varför har man fortsatt rösta på dessa partier val efter val? De kunde åtminstone stannat hemma.

Men nej, de har gått till vallokalerna och uppfört sig lika lydigt som förväntats av dem. Svenskarna är världens duktigaste och mest lydiga människor.

Det är en stor tragedi.

“En mardröm. Man vill bara fly härifrån”  Snaphanen och Document

”Vanmakt och förtvivlan över utvecklingen i Malmö”
Jag har många vänner i Malmöområdet. Alla vittnar de om ungefär samma sak, dagligen. Få verkar ta dem på allvar. De som inte lyssnar på deras vanmakt och förtvivlan över utvecklingen i Malmö bor ofta långt därifrån, i fredliga, avgränsade områden med rätt stabila ekonomiska omständigheter.” Exponerat

Olle Ljungbeck:
Betraktelser över politikernas dårskap.


 Jag börjar med att citera två politiker - statsminister Stefan Löfven och inrikesminister Anders Ygeman - med anledning av deras uttalanden rörande invandrarkriget i Göteborg.

Dessa båda tillhör de antidemokratiska politiker, som tillsammans med övriga 7-klöverpartiers riksdagsledamöter bestämt sig för att krossa välfärden och för alltid göra Sverige till ett otryggt samhälle.

Som alla vet är det inte endast i Göteborg det pågår ett invandrarkrig utan detta gäller numera flertalet städer i vårt land. Fast detta är ju inget politikerna talar högt om. Som framgår av nedanstående mörkar Löfven vilka förövarna är.

Stefan Löfven: "Jag blir så bedrövad när jag tar del av den här händelsen. Människoliv går till spillo och vi har en utveckling som säkert skrämmer många människor. Vad är det för samhälle vi går till mötes? Vad är det för samhälle som håller på att utvecklas? Jag vill på plats ta del av vad som hänt och hur människor upplever det. Det här är statens fel att de inte fixat jobb till invandrarna".

Reporterns fråga: "men har de inte något eget ansvar". Löfvens svar: "Nej, jag tycker inte det". Varken Löfven eller invandrarna har något ansvar är sålunda statsministerns budskap!

Den som tagit del av dessa uttalanden kan omöjligen tro att det är en statsminister som yttrat dem. Han blir endast bedrövad och visar tydligt att han saknar handlingskraft för att ändra på en ohållbar situation. Med andra ord, anser landets statsminister att det finns försvar för dessa invandrares mord och våld om de inte fått arbete genom det allmännas försorg! Vilka signaler sänder det till de återvändande jihadisterna?

Anders Ygeman: "Gängkonflikter (inte invandrarkonflikter) i storstäderna är ett samhällsproblem. I ett bredare perspektiv måste vi skapa framtidstro och arbetstillfällen".

Men vad finns det för framtidstro hos svenska folket och vår ungdom när vi ser hur vårt land raseras och ministrar gör dessa uttalanden.

Frågan som måste ställas är om dessa människor (regerings- och riksdagsledamöter exkl SD) längre är tillräkneliga. Gräver vi inte vår egen grav om vi inte sätter stopp för denna galenskap? Det finns tom de som vill se detta vanvett orsakat av att 7-klöverpartiernas riksdagsledamöter gripits av någon gemensam ideologi, vilken har som mål att förstöra samhället Sverige! De har helt enkelt fångats upp av en destruktiv ideologi på samma sätt som Hitler förstörde Tyskland. De är med andra ord förblindade av vad som kallas mångkultur. Utan förmåga att analysera och se konsekvenserna.
Ger inte Svenska folket sin röst åt SD är de förlorade.

Försvar och utrikespolitik.
Sjuklöverpartierna gör nu allt för att överbjuda varandra i ökade försvarskostnader utifrån påståendet att Ryssland är ett hot mot Sverige.

Sossarna vill satsa 6 miljarder, Moderaterna 10 och FP 18? Dessutom har regeringen beställt 2 ubåtar som tyvärr inte kan levereras för 2022! 

Sanningen är ju att Ryssland varken är ett hot mot Sverige eller EU. Det verkliga skälet att få Ryssland att framstå som ett hot kommer från USA. USA som är på väg att förlora hegemonin i världen är rädd för att Europa och Ryssland skall närma sig varandra och därmed bli såväl en ekonomisk som försvarsmässig stormakt. Natoivrarna är också USA ivrare och ser inte riskerna med hetsen mot Ryssland.

Wallström, som befordrats långt över sin inkompetenströskel hänger självklart med på detta eftersom hennes tankeförmåga inte kan greppa så stora frågor. Ovanpå detta vill hon att Sverige skall sända krigande trupp till Libyen. Efter att Sverige först varit med om att störta ledaren (visserligen diktator) för ett välfärdsland skall vi nu sända våra egna soldater för att kratsa kastanjerna ur den eld som Sverige varit med och skapat.

Beträffande Saudiarabien skall detta land givetvis brännmärkas men Wallström besitter tyvärr inte den begåvning som krävs för att protestera mot dessa slaktare så hon får världsopinionen med sig.  Det krävdes givetvis inget mod för att uttala sig.
Därför är det löjligt ja puerilt (barnsligt och enfaldigt) när hon säger, "de tycker jag är modig". Så skulle en nioåring uttryckt sig.

Samtidigt söker hon blidka muslimerna genom att påstå att hon inte riktar sig mot religionen islam. Återigen en lögn. Finns det några stater där våldet och brotten mot de mänskliga rättigheterna är större än där Islam är statsreligion?

Mediernas och politikernas smutskastning och osanna påståenden om Putin är häpnadsväckande och stärker synen på dem som propagandister och inte som seriösa organ eller politiker.

Islam.

Föregående som nuvarande regeringar och partier har haft och har islamister såväl  som riksdagsledamöter och ministrar. Var ligger skillnaden med att ha dessa som medlemmar, riksdags- och regeringsledamöter mot att ha med nazister! INGA. De står ju för samma ideologi, värderingar och är motståndare till demokrati etc.

Islam är mot jämlikhet mellan könen och i stort sett alla de värderingar vi grundlagsfäst.
Till detta kommer att de - islamister- vill föra oss tillbaka till medeltiden. Islam skall självklart betraktas och hållas för vad den är. En vidskeplig, obildad, odemokratisk, människofientlig och ond rörelse, som inte hör hemma eller skall respekteras i en civiliserad och utvecklad nation som Sverige.

Men så har det inte alltid varit. Innan islamisterna tog över för flera hundra år sedan stod arabisk kultur högt vad gäller litteratur, musik, konst och arkitektur. Sedan islamisterna tagit över är detta i stort sett borta och islam har lett till att muslimska stater numera är livsfientliga och glädjelösa.  Därför skall all "kultur" som utgår från islam bannlysas.

När regeringen inbjuder denna rörelses mest reaktionära ledare till överläggningar visar det var Kuhnke, Löfven  m fl befinner sig demokratiskt, bildningsmässigt och kulturellt.I många av våra städers förorter växer det nu upp parallellsamhällen där sharialagarna har ersatt de svenska lagarna.

Allt detta får ske med 7- klöverpartiernas goda minne!

Massinvandringen.
Massinvandringen är utan tvekan det värsta brott som utförts mot svenska folket någonsin.
I stort sett blundar 7-klöverpartierna och medierna för de katastrofala konsekvenser svenska medborgare kommer att få betala dyrt för.

Vi har ju redan sett utvecklingen vad gäller mord, grovt våld, rån, våldtäkter/gruppvåldtäkter etc. Men inte ens våra förskole- eller grundskolebarn går fria från invandrarvåld. Sextrakasserier från invandrare har nu nått ända ner i förskolorna.

Nu signaleras att invandrare i stor utsträckning ska få företräde både vad gäller bostäder och arbete. Måste svenska ungdomar ställa till med kravaller etc för att myndigheter och politiker skall lyssna på dem?

Den som vågat hoppas på att massinvandringen skall minska skall då inte sätta sitt hopp till dagens regering eller övriga sjuklöverpartier. Nyligen yttrade sig Morgan Johansson om detta. "Sverige hoppas på jämnare asyl i EU".

Denna regering bara hoppas i alla viktiga frågor. Inte i en enda sådan visar den ledaregenskaper och verklig initiativkraft att åstadkomma det de ger uttryck för. Sannolikt den mest handlingsförlamade och ointellektuella regering vi någonsin haft. Tyvärr kan vi inte vänta oss någon bättre från allianshåll.

Den politik regeringen för i dag kommer att föra Sverige tillbaka till Fattigsverige men också mot en brottslighet som överträffar allt vi någonsin vågat tänka oss.

En brottslighet där ingen går trygg utan unga, gamla, vuxna, kvinnor etc ständigt kommer att vara hotade och därför leva i otrygghet och rädsla. Anhängarna till en viss religion/ideologi har på kort tid nått sitt syfte! / Olle Ljungbeck, 91 Gävle

Sverigedemokraterna KU anmäler Stefan Löfven
” Idag besökte jag ett boende för ensamkommande flyktingbarn. Ungdomarna berättade om vardagen och sina framtidsdrömmar som bland annat programmerare och CEO:s. Vi pratade mycket om hur viktigt det är med utbildning, praktik och ett första jobb. Ett oerhört drivet gäng som har mycket att bidra med!”Avpixlat
 
 Läs:

2 kommentarer:

  1. "Mediernas och politikernas smutskastning och osanna påståenden om Putin är häpnadsväckande och stärker synen på dem som propagandister och inte som seriösa organ eller politiker".

    Tyvärr gäller detta även SD! De tar också avstånd från Ryssland och Putin.

    SvaraRadera
  2. “Aldrig trodde jag att jag skulle hylla Margot Wallström, men sanningen är att ingen har gjort så mycket för den livsnödvändiga islamkritiken som hon. Inte för att utrikesministern begrep vad hon gjorde när hon kallade Saudiarabiens lagar medeltida, men nu när Pandoras ask är öppnad går den inte att stänga. Så tack, Margot, för att islam och sharialagarna äntligen står i fokus!"

    http://www.d-intl.com/2015/03/19/margot-wallstrom-har-oppnat-pandoras-ask/

    SvaraRadera