söndag 22 mars 2015

Löfven "barn". Wallström gör en kullerbytta. Högmod går före fall. Sverige på väg mot stupetVar är barnen?

 Sveriges statsminister Stefan Löfven har fått rekordmånga kommentarer till ett inlägg på sitt Facebook-konto. 

Inlägget gäller Löfvens besök till ett boende för ensamkommande flyktingbarn.

……Nej, det är inget fel att hjälpa utsatta grupper i samhället. Ja, det är dåligt att vara rasist. Hur korkad måste man vara för att inte förstå det?

Men med sin satsning på ”nya svenskar” verkar Löfven helt ha glömt bort andra grupper som kanske är lika utsatta.
Och det är ganska irriterande för de 900 arga kommentatorerna.

Våra egna ungdomar behöver jobb i första hand o bostäder. Det är ju vi som har byggt landet med våra kroppar och skattekronor, skriver en person.

Vad gör du för våra pensionärer då? Du e väldigt tyst! Varför skall de betala mer skatt än övriga?? Varför skall de leva på existensminimum? frågar en annan.

Jag ser bara ett enda barn på bilden och det är den i slipsen som leker i sandlådan med skattebetalarnas pengar, konstaterar en tredje.

Ingen av kommentarerna har Stefan Löfven besvarat. Han är måhända alltför upptagen med arbetet med det drivna gänget som säkert kommer att rösta på farbror Stefan så fort det fyllt 18.

Bra där Stefan! Läste du en saga för dessa barn också? Du kunde ju läst den om en regering som skickar ett land rakt ner papperskorgen? Nä vänta det är ju ingen saga... det är ju VÅR VERKLIGHET!

Den senaste kommentaren gillas av 253 personer.” Swedish ruvr.

Olle Ljungbeck:


Inte en pudel men en rejäl kullerbytta!


Att det riktas kritik mot Saudiarabien är inte bara nödvändigt utan borde vara en självklarhet. Men kritiken måste ges på det sättet att många står bakom den och stöder den som för fram den. Det är i detta hänseende Wallström saknar den begåvning en utrikesminister borde ha. Sannolikt var hon mer inriktad på att framstå som en modig person än att tillsammans med andra verkligen skaka om den Saudiska regimen.

Om man skall betrakta hennes första handling som olycksfall i arbetet kan man däremot inte ha överseende med hennes senare helomvändning. Att gå så långt att hon närmast helgonförklarar islam vittnar inte bara om oförstånd utan om förfalskning av verkligheten. I alla de stater där Islam är statsreligion är grunden för denna, koranen och sharialagarna.

Hennes uttalanden, där hon nu helt fritar Islam från brott mot de mänskliga rättigheterna, som demokrati, religionsfrihet, jämlikhet mellan kvinnor och män etc etc, är oförsvarligt och helt lögnaktigt.

Hon har med sina senaste uttalanden inte bara gjort en pudel utan en kullerbytta som borde rendera henne förlust av ministerposten. 

Hennes uttalanden är inte bara skandalösa utan misskrediterar Sverige som en nation som står upp för de mänskliga rättigheterna.!/Olle Ljungbeck, Gävle 

Läs nedanstående citat från den utmärkta artikeln idag på Antropocene och läs sedan hela artikeln
 
Högmod går före fall

...Den humanitära stormaktens utrikesminister Margot Wallström står grötmyndigt upp i landets Riksdag och brännmärker islamistiska stater som Saudiarabien för sina kvinnofientliga sharialagar. Något som hon inte är i stånd att göra något åt. Samtidigt vänder hon ryggen åt alla våra fantastiska invandrade kvinnor som ensamma kämpar mot samma kvinnosyn i landets multikulturella förortsgetton. Något som hon kan göra något åt.


…..Om vi vill ha kvar vår frihet måste vi våga stå upp mot den självutnämnda goda elit som i kraft av sin självupptagna godhet anser sig ha rätt att styra över våra liv och förkväva vår yttrandefrihet. Vi måste våga ifrågasätta det tolkningsföreträde som denna elit skaffat sig genom sin infiltration av nästan alla etablerade medier, myndigheter, kulturetablissemang och politiska partier. Vi måste våga påpeka att godhet inte handlar om generositet med andra människors pengar och livsbetingelser, det handlar om att göra egna uppoffringar för sina medmänniskor och att respektera deras yttrandefrihet.


Fråga er alltid nästa gång någon av de självpåtagna goda tar till orda, vilken uppoffring gör den här personen själv för att åstadkomma det vederbörande vill tvinga på oss andra på vår egen bekostnad? Att utöva godhet på andars bekostnad har inget med verklig godhet att göra, utan handlar bara om elitens gamla vanliga maktfullkomlighet och översitteri mot vanligt folk!


Sverige är ingen stormakt i något avseende, utan snarast ett litet land vars ryggradslösa elit förirrat sig in i en labyrint av högmodig självförhävelse och inbillad godhet, som de snart inte hittar vägen ut ur på grund av alla motsägelser.”Hela artikeln här


Glöm aldrig att högmod går före fall! Antropocene

Högmod går före fall


"Övermod följs av nederlag,
högmod går före fall."
(Ordspråksboken 16:18)


Det dubbla kärleksbudet
Du skall älska Herren, din Gud, med hela ditt hjärta och med hela din själ och med
hela ditt förstånd. Du skall älska din nästa som dig själv.
(Matt 22:37, 39)

Gyllene regeln
Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem.
(Matt 7:12) Själaspis

Fr. Snaphanen:


Sverige är på väg mot "ett stup" och det behövs ingen Nostradamus för att se vart Sverige är på väg
Den svenske ekonomen Tino Sanandaji tycker inte att det är svårt att se vart Sverige är på väg: Då  massinvandringen inleddes på 80-talet reagerade svensken med rasistiska reaktioner. Det var till och med några hemska mord. Som svar gick den politiska klassen samman med medierna och ingick en pakt: Siffror för invandring skulle endast presenteras i positiva termer. De som inte var på noterna skulle skrämmas eller hängas ut. Hittills har det lyckats men nu förändras det. 

Uppslutningen kring SD visar det. Att partierna sluter sig samman för att utestänga SD är ett sätt men det är inte demokrati.

Sanandaji tror Sverige är på väg mot "stupet". Sedan intervjun gjordes 2014 har invandringstakten i siffror ökat. Dessa är människor som eliten inte möter i vardagen. Endast 1% av dem bor bland invandrare, 99% har ingen kontakt med det nya Sverige. Det senare överlåter de till de vanliga människorna.” Läs mer


Här kan du se intervjun med Tino Sandaji med undertexter

3 kommentarer:

 1. Nu skall det satsas 90 miljoner på utsatta EUemigranter (dvs zigenarpack) så att de får lättare att vistas här i landet Sverige som tycks flöda av mjölk och honung. Pengarna skall gå till bla sjukvård, skola för deras ungar etc samt att undrlätta deras vistelse här i landet. Större delen av medlen kommer från EU, 12 miljoner kommer från från oss Sveriges skattebetalare.Det går ta mej fan inte en dag utan att politikerasen öser ut våra Svenskarnas pengar på personer som inte har någon rätt att få del av våra Svenska folkets inbetalda skatter.

  SvaraRadera
 2. Nu lider måndagen mot sitt slut och nu har landsförrädarpacket i Sverige intecknat ytterliggare ett antal hundra miljoner åt alla andra än åt Svenska Folket.

  SvaraRadera
 3. Bilden med "barnen" visar bara hur obegåvad Löfven och hans ev. rådgivare är som inte ens kunde skaffa fram ett par barn till bilden.
  Ensamma flyktingbarn? Tror de att vi är helt korkade?

  SvaraRadera