lördag 21 mars 2015

Nu kommer snart inbördeskriget enligt insändaren Katinka GladhDetta är det mångkulturella samhället. Sverige har lyckats bättre än de flesta andra att med integration förvandla landet till en etnisk och religiös konflikthärd.
 Från Katinka Gladh har följande inkommit - läsvärt och tänkvärt:

Det vittnar de senaste händelserna i Göteborg om. Vår lille metallgutt till statsminister uttalar sig om detta med det lila förstånd han begåvats med.

Stefan Löfven: Vad är det för samhälle vi går till mötes? Vad är det för samhälle vi går till mötes? Det är statens fel att DE (????)inte fixat jobb till invandrarna.

Reporterns fråga:”men har de då inget eget ansvar. ”Löfvens svar: Nej, det tycker jag inte!(????)Men HALLÅ!HALLÅ???Det är ju han bland annat och andra folkförrädare som gått på med armar och ben för att mot det svenska folkets vilja införa det så kallade mångkulturella samhället! Det har blivit platt fall för detta och i stället blev det ett mångkriminellt, monokulturellt samhälle som kommer att genomsyras av sharialagarnas vidriga grymhet .Inser han inte att han är medskyldig till förräderiet mot det svenska folket? Hans företrädare Reinfeldt är den mest skyldige av  alla.

Detta är inte en statsministers yttrande. Det är en liten metallgutts (Löfven) kacklande snömos ,med en krydda av hans omtalade” intelligens” som kommer av att hans hjärna är störd av svetsdamm och hans syn och hörsel är punkterade av inträngande svetsblänk.

I tv-sofforna nu på morgonen såg man den vanliga politiskt korrekta fårskocken bräka på när de diskuterade Göteborgs kriminella gäng utan att fråga en oinbjuden gäst som satt i soffan och som aldrig fick komma till tals. Den sk,elefanten viftade förtvivlat med sin snabel och ville komma till tals, men det var som om han inte vore där! ICKE ett ord om vilka som verkligen  skjutit och på vem!

Anders Ygeman:  "Gängkonflikter (inte invandrarkonflikter,naturligtvis inte)i storstäderna är ett samhällsproblem. I ett bredare perspektiv måste vi skapa framtidstro och arbetstillfällen”!

Men HALLÅ, många av de som sökt sig hit  har aldrig haft för avsikt att arbeta här! Om man kommer från kulturer, där arbete aldrig har varit särskilt hedrande, kan man inte förvänta att de skulle ändra sig över en natt och börja ränna ner dörrarna på AF och söka jobb med en frenesi, som skulle få en arbetsmyra att blekna av avund!

Vad har vi fått i stället för det mångbesjungna kulturella samhället i vårt en gång så fredliga och välbeställda land?
Kriget är egentligen redan i full gång och vi har inga som kan skydda oss! är kommer en lista som egentligen kan göras mycket längre och med vad får framtiden utvisa!

”Gänguppgörelser med automatvapen på gator och torg och krogar där oskyldiga människor utsättes för livsfara.
Ytterst grov ekonomisk kriminalitet när det gäller att tillskansa sig stora pengar ur våra inbetalda skattepengar, genom bedrägeri mot myndigheter som inte vågar ifrågasätta dessa mångkulturella personers hederlighet, av rädsla för att det mest skrämmande ordet som det blivit i det svenska språket, RASISMEN, ett ord som kunde och kan föra ut en annars oförvitlig statstjänsteman,i kylan med familj och bort från gemenskapen i samhället!

”Det enda man skall frukta är fruktan i sig själv”

Ett hänsynlöst utnyttjande av sjukförsäkringar, assistensbidrag som är så stora att de räknas i miljoner och lätt försörjer invandrade hela släkter och klaner, som parasiterar på detta.

En rättegång mot dessa stortjuvar beräknas kosta 250  miljoner kr. Pengar som kunde stoppats in i äldrevården, där de hade gjort bättre nytta. En kommande rättegång mot så kallade arbetslotsar, män av av arabiskt ursprung som snyltat bort sammanlagt 60 miljoner på privat konsumtion av lyxbilar och Rolexklockor, beräknas kosta 300 miljoner. Lille Ullenhag, snömosministern, som utan att ifrågasätta dessa pengar, glatt och villigt delade ut dem, till dessa insmiskande banditer och deras giriga händer, borde åtalas samtidigt med dessa män, men tyvärr är en låg intelligens och en dålig utbildning inte åtalbart längre i Sverige. Kom tillbaka ”Tjänstemannaansvaret” allt är förlåtet.

"Snömosministern" Ullenhag

 Bilbränder, bilbomber, stenkastning på ambulanser och polisbilar ute i parallellsamhällena i våra förorter. En fruktansvärd nedsmutsning av närmiljön i dessa förorter, med allt vad det innebär av bakterispridning och återuppståndna sjukdomar som vi trodde var utrotade här en gång för alla. TBC, pest och kolera, farliga barnsjukdomar, resistenta bakterier som aldrig förekommit här förut. Där förkommer även den kommande nya nationalsporten: ”Käcka kast med flickor från balkong.” Ett vidrigt kvinnoförakt, helt relaterat till den hemska vidskepelsen islam med tvångsgiften av minderåriga i strid med lagen eftersom ingen vågar protestera mot detta barbari. Könsstympningar  av försvarslösa barn. Inbrott i lägenheter som aldrig klaras upp. Våld och död mot äldre i deras hem. Äldrevården som inte längre får resurser till att ge våra seniorer ett acceptabelt liv som de betalat till under .många tunga arbetsår.

Knivskärningar i samband med rån på gator, torg och i parker. Många av dessa attacker har dödat många svenskar som tagit för givet att det var säkert att vandra utomhus på kvällen, men som fick ett brutalt uppvaknande innan döden slog till mot en oskyldig försvarslös person som konfronterats med en av folkförrädarnas importerade banemän. Detta är i sanning hatbrott mot oss svenskar.

Gängvåldtäkter i parti och minut från den importerade kulturen av för det mesta män som kommer från Menaländerna och Afrika, där det islamska synsättet på kvinnor råder. Vi har nu världsrekordet i utländska gängvåldtäter.
Inställda operationer av cancersjuka i Göteborg på grund av att de mångkriminella fick förtur till operationssalarna för sina skottskador efter skjutningen härom kvällen. Hörde precis detta på radion.
Långa väntetider för röntgen och ultraljud för de hjärtsjuka som tyvärr hinner avlida innan de får den hjälp de är berättigade till efter många års skatteinbetalningar.

Hatbrott mot svenskarna förekommer i högre grad än hatbrott mot invadörerna från svenskar. Detta leder aldrig till åtal som hatbrott eftersom svenskar är i majoritet. Detta är en folkförrädarlag och ansvariga för denna lags införande kommer så småningom att åtalas inför folkets domstol. De har medvetet, för egen vinnings skull, gjort detta land till  ett nersmutsat, pestinfekterat helvete för oss svenskar. Även hedersamma arbetsinvandrare drabbas av detta i samma avseende som oss svenskar.

De flesta hatbrott förekommer mot judarna från arabiska personer som nedärvt detta svarta psykosociala sinneslidande sedan islams födelse 600 år efter Kristus. Fast det får elefanten i soffan inte prata om trots sitt ivriga viftande med sin snabel.

Vem hatar egentligen vem och vem hatar mest? Brinnande skolor, vårt fundament till vår före detta demokrati, numera en av gemene man accepterad demokratur, förekommer varje dag, året om i landet.

Många grova trafikbrott som leder till invaliditet och dör är invandrarrelaterade. De som har körkort borde egentligen kollas upp bättre. De som har förfalskade eller inga alls borde sättas in på ett obekvämt boende för allmänhetens bästa.
Ja det är mycket med det nationella intresset för Sveriges bästa att  behandla. Man kan fortsätta i all oändlighet. Slutpoängen blir  till några frågor jag nu tänker ställa till dem det berör.

Vad var det för fel på oss som ett homogent folk i ett lugnt, litet välfärdsland långt upp i norra hemisfären?
Vad var det för fel att vi hade det bra och arbetade ihop skattemedel som vi skänkte till andra länder som hade det svårt?
Vad gjorde de för fel som steg upp i ottan, vinter som sommar, slet på åkrar i skog och på fabriker, djupa kalla gruvor och på nerfrusna småbåtar för att få mat till befolkningen! Dåligt klädda och dåligt betalda skapade de grunden för att bygga det nya Sverige.
Och de lyckades trots allt!

De som idag behandlas oförskämt dåligt av samhället som ”tack för sina insatser”.

Halva ägg, ingen sylt på pannkakorna, ingen påtår på kaffet och inga kakor. Petitesser för yngre ,men väl så viktig för en äldre, försvarslös, otrygg person. Liggandes i sin avföring timme efter timme utan att få hjälp, inlåsta ensamma på nätterna med en skötare på 30 personer, medan 30-åriga skäggutrustade ”barn” där de bor med platt-tv, I-phones och I-pods, dyrbara jackor och i övrigt märkeskläder och märkesskor, har en anställd skötare per person plus en god man.

Jag ser metallgutten på nätet, fotograferad med ett gäng ensamkommande som ser ut att vara mellan 20-35 år. Ser han inte för allt svetsblänk i sina ögon denna kostsamma brottslighet mot svenskarna som pågår i detta land, och som blir värre dag för dag, så är han till och med dummare än vad jag har trott från början. Att han bara finner sig i att bli fotograferad i denna pinsamma situation! Han är helt säker på att vi inte kan se när man tittar på denna farsartade  bild. Med andra ord, han håller oss för idioter och detta är den grövsta kränkningen av alla. Men svinhugg går igen!!

Denne lille metallgutt kommer snart att drabbas av slitningar mellan SAP och MP och kommer att tvingas att avgå och hans så kallade politiska karriär kommer inte att lämna större spår efter sig än vad pyset  efter en Kolibri-fis lämnar för avtryck i en frodig regnskog. Så ock för det sketna, folkförrädiska MP. En pest för det svenska folket och en stor skam för alla som älskar detta landet.

Som sagt var ”vad gjorde dessa våra seniorer för fel”, när de slet ihop sin brödföda och byggde upp välfärdsamhället.

”Ett land kan bara värderas utifrån hur de behandlar sina äldre”
 Bildresultat för john f kennedy
John F Kennedy

Vad gjorde vi 40-talister för fel när vi under 70-80 och 90-talet betalade Pomperipossaskatt på våra löner! Det var hårt men vi tröstade oss med att vi skulle få bra pensioner när den tiden kom. Jo, jo tiden kom men pensionerna var halverade? Vad gjorde vi för fel?

Detta måste vara första gången i världshistorien som en ”demokratiskt” vald regering tvingar sitt eget folk att bekosta sin egen kolonisering!

Politikernas så kallade öppenhet mot omvärlden måste sättas i paritet mot ansvar med arbetet för de som är födda och boende här att föra vidare det nedärvda legatet och identiteten vidare till kommande generationer.
Det är inte fel att sätta gränser eller ställa krav för att invandraren kan legitimera sig för att få lov att bo i Sverige. Om möjligt så skall varje människas mission för att komma hit kollas upp, mycket bättre än vad som förekommer idag. Den svenska kulturen är idag svårt ansatt av främmade och ”religiösa” influenser som kommit in med massinvandringen, framför allt av muslimer. Jag menar att vi måste skydda oss mot påverkan under hot, vårt språk, våra traditioner och den svenska folksjälen!

Mörkermän, som kommer hit till vårt land, utnyttjar den parlamentariska situationen och den är verkligt svag för ögonblicket. De hatar och föraktar demokratin eftersom dessa lagar inte är givna av Gud(allah) utan vill införa sharialagar som ett övergripande mål och islamiseringen av Europa och där ingår även Sverige. Jag säger som Marine Le Pen att om det inte passar så står det var och en fritt att resa ut ur landet! Bravo. Folk förstår inte vad islam innebär, allra minst vår utrikesminister. Detta är den största faran som hotar den västliga världen.

Därför skriver jag till sist, ibland måste man helt enkelt skrika ut ett NEJ, när detta NEJ är av nödvändighet påkallat!
Endast falska profeter har ett behov att döda för sin religion./Katinka Glahd.

 ”Den som tycker att Frankrike är ett skitland kan åka härifrån, så enkelt är det, säger Le Pen enligt franska Europe1.”


Ta del av och läs Kontantuppropet

4 kommentarer:

 1. Den skitstövel som införde det mångkulturella samhället i vårt land tillsammans med en enig riksdag är landsförrädaren av stora mått Olof Palme. Sen har de flesta statsministrar och regeringar fortsatt mer eller mindre i samma anda. Palme är ju död så den jäveln kan VI Svenska Folket inte staffa men de förrädare som i dags dato är i livet skall någon gång få stå till svars för vad de har utsatt folket och landet för under de perioder de har haft inflytande över förd politik. Skulle de inte få dödsstraff är fängelse i resten av deras liv det som enl mig är det enda tänkbara. De har förstört detta land för kommande generationer. Svenskar kanske tom för alltid. Skall det finnas någon chans att kanske rädda landet undan det totala förfallet krävs en revolt av folket helst med många vapen i hand., Putin och Le Pen blir ett par att hoppas på inför Europas framtid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mycket att tillägga, förfallet accelererar och politikerna gömmer sig. När sent om sider dagens och gårdagens politiker ställts till svars för sitt förräderi, vad sätter vi i deras ställe? Flera generationer yngre har marinerats i den marxistiska Frankfurtskolans ideologier och tänkande. Var hittar vi politiker och tjänstemän som kan styra landet? Hela samhällsapparaten behöver nytt folk, vi talar om 100.000tals icke hjärntvättade tjänstemän, hur tusan ska vi kunna hitta dessa?

   Radera
  2. Politiska partier är ju till för att skapa opinion. Vi ser ju vad SD hittills har skapat sedan 2002, då de fick 2 procent. Nu har de 15 till 20 procent.

   Med tiden kommer attityderna att förändras och det kan gå fortare än man tror. Idag är det många som på grund av risken att få sparken håller tyst, och då påverkar de inte väljarna. Men vartefter kommer allt fler folkliga ledare att säga sanningen och då får de med sig en hel massa andra.

   En dag är vi där. Folk har tänkt efter och nu har de en diametralt annan attityd.

   Radera
  3. Frågan är bara om vi har tiden med oss eller mot oss. Politiker över lag tillhör inte de snabbaste när det gäller saker och ting som gäller Sverige som land eller de som står för fiolerna typ du och jag. Jag såg igår ett inslag på nyheterna från ön Lampedusa och där är folket rejält uppskärrade för IS finns bara lite vatten bort. Jag är av uppfattningen att det brinner i knutarna så vi har verkligen tiden emot oss. Svenska folket upplever jag heller inte tillhöra de snabbtänkta och handlingskraftiga när det kommer till så svåra ställningstagande som nu måste till. Svenskens startsträcka är och har varit alltför lång när det gäller att komma till skott. Det skall oftast velas fram och tillbaka en tid innan man skrider till handling.

   Radera