tisdag 24 mars 2015

Svenske kungen och "diplomaten" Margot Wallström. Vit svensk man lämnar Sverige.Dagens citat: Håkan Forsberg


"Om det gör så att det kommer fler människor till Sverige, så ser inte jag något problem med det." Tobbes

Olle Ljungbeck:
Regeringen förnedrar konstitutionen och sig själv.


Kungen får inte enligt konstitutionen lägga sig i vare sig inrikes- eller utrikespolitik.
Skulle kungen t ex resa till Saudiarabien för att tala med den saudiske kungen om det inträffade är det ett klart brott mot konstitutionen.

Det blir mer och mer häpnadsväckande hur regeringen agerar i den uppkomna situationen.
Självklart är detta ytterligare ett bevis på regeringens totala oförmåga att regera.

Löfven och Wallström är helt enkelt inte vuxna att regera Sverige.

För utländska observatörer måste deras agerande väcka inte bara uppseende utan också sprida ett löjets skimmer över hur klantigt en regering som inte är vuxen sitt uppdrag agerar.

Wallström upplevs mer som den lilla flickan vilken klantat till det för sig och minst av allt som en politiker vuxen sitt uppdrag. Därför skyndar farbror kungen till hennes hjälp trots att han konstitutionellt inte skall lägga sig i saken.

Tyvärr handlar det inte bara om en enstaka fråga. När kommer den slutliga kraschen för invandrings- och asylpolitiken m.m? Handlingsförlamningen är ju total. Vi medborgare har fått mer än nog av deras oförmåga.

Det enda som nu kan rädda situationen och Sverige är att utlysa nyval./Olle Ljungbeck,
Gävle

Från en god vän har jag fått följande
Diplomat-Wallström
Det minsta man kunde ha förväntat sig av henne och hennes välavlönade politiska rådgivare var att de hade läst igenom den muslimska Kairodeklarationen från 1990.

Den ersätter helt FN:s allmänna deklaration om de mänskliga rättigheterna, därför de accepterar varken demokrati eller kvinnors rättigheter.
Kairodeklarationen har "bara" 25 artiklar medan FN har 29. Men de två sista av muslimernas deklarationer förklarar klart och tydligt att demokrati och mänskliga rättigheter tar man totalt avstånd ifrån.
”ARTIKEL 24:
Alla rättigheter och friheter som föreskrivs i denna förklaring lyder under islamiska sharia.
ARTIKEL 25:
Den islamiska sharia är den enda källan för förklaring eller förtydligande av någon av artiklarna i denna deklaration.”
Detta förklarar ju vad hon inte skulle ha givit sig in på och försökt skriva världens största och mest diktatoriska regim på näsan, vad vi/hon som feminist tycker om andra staters och länder lagstiftning, särskilt inte de lättkränkta muslimerna. Deras lag är sharia och oeftergivlig och får inte ifrågasättas, eller förändras då den anses vara direkt dikterad, författad av Gud/Allah.
Hade den gode Wallström besvärat sig med att undersöka lite, lära sig lite om islam och hur muslimer tänker och deras kultur hade hon förmodligen kanske förstått att på det här sättet kunde hon inte bara stövla på. Men innehållet i hennes kritik går inte att motsäga, men man kan inte som företrädare för en liten stat som Sverige komma och tala om vad vi tycker att andra gör fel och vilka lagar de inte ska bry sig om att följa därför att vi i Sverige tycker det. Särskilt som vi idag har en internationellt erkänd feministisk regering. Läs Kairodeklarationen.Antropocene:
 Att en minister med en så för landet oerhört viktig uppgift som utrikesminister, kan kläcka ur sig något så totalt obegåvat och okunnigt som att Saudiska muslimska sharialagar inte har med islam att göra, är ytterst anmärkningsvärt.

Hon, vår främsta representant på den internationella arenan, framställs i internationell press som en komplett idiot. Det visar enligt en skribent att Sverige har problem med sina politiker, de är lika dumma som vått tegel! Den gamla tyska uppfattningen om Die dumme Schweden har fått en livs levande bekräftelse.”

… Margot Wallström är en stor svensk tragedi och en dålig representant för vårt folk!"

Läs En svensk tragedi Margot Wallström (läs alla kommentarer, spec. nr 38))


Fr. Snaphanen:

Jag har fått nog – nu lämnar jag Sverige
Tidpunkten, då tanken på att emigrera väcktes på allvar, kom i somras då jag lyssnade på Åsa Romsons hatiska tal från Almedalen. Talet som riktades mot svenska, vita, heterosexuella, medelålders män. Alltså mot mig. När Romson drog oss alla över en kam, fördomsfullt och stereotypiskt samt skuldbelade en hel folkgrupp, så rann bägaren till sist över. När hon sedan blev vice statsminister så fanns inte längre några alternativ. Jag måste härifrån. Läs också alla kommentarer. http://se.avoiceformen.com/manshat/jag-har-fatt-nog-nu-lamnar-jag-sverige/ , Fria Tider

 Bildresultat för Åsa Romson om vita män2 kommentarer:

 1. Om Wallströms första uttalande mot Saudiarabien har jag inget negativt att säga. Jag tycker att inget Västland ska fortsätta att krypa för muhammedanerna.

  Men det andra uttalandet är åt helvete! Att påstå att Saudiarabiens barbari inte har med islam att göra. Det visar bara att 1,5 miljarder utfattiga muhammedaner har allt för stor makt över Sverige och hela Västvärlden.

  Men det finns andra länder, i framför allt Östeuropa, där vissa politiska ledare vågar göra uttalanden mot Saudiarabien, men då håller de sig vän med Ryssland också, så att de kan få all den energi de behöver i form av olja och gas därifrån.

  Vi MÅSTE frigöra oss från muhammedanska naturtillgångar om vi vill vara fria på riktigt!

  SvaraRadera
 2. Om Kungen kan rätta till Margot´s misstag önskar jag honom LYCKA TILL! Rent av dumdistigt av en kvinna att ge sig på stollarna i Saudiarabien!

  SvaraRadera