onsdag 25 mars 2015

Sveriges kollaps är redan här. 2015 är året då konsekvenserna av massinvandringen blir uppenbara.


 En bild från vårt vackra SverigeFr. Snaphanen:
Nu rämnar det snart. Ducka
Det är på socialdemokraten Westerholms blogg man kan mäta temperaturen bland välinformerade, ofta välutbildade svenskar. Danska och norska politiker bör i detta sena skede ha en plan klar att blockera Sveriges gränser, eftersom en kollaps skulle kunna utlösas av slumpmässiga, oförutsedda händelser och dominobrickorna kan falla på kort tid. De har de inte, för de är "clueless" (korkade, har spårat ur, dumma enligt Stora English-Swedish  Dictionary från 1989 ) som i så mycket annat.

Den svenska nomenklaturan är på väg in i slutfasen. Jag har skrivit om det i tolv år, och jag har försonat mig med tanken. Det är som att se en gammal vän dricka sig till döds, jag har provat det. Min idé var att varna Norge och Danmark, men det har varit en begränsad framgång, och jag hade ingen fantasi då att föreställa mig att politiker och väljare är nästan ofattbart andligen tröga. (Se Ferdinand Celine 1) ). Det måste sluta illa periodvis. Hur många problem skapar dessa människor för varje problem de löser?

Sverige är som ett hus som det har gått termiter i. Det ser ut som ett hus för en sekund tills det brakar samman..Snaphanen

“Kollapsen är här nu. 2015 kommer vara det år vi ser hur asyl- och migrationspolitiken kollapsar under trycket. Det enda jag egentligen undrar över är vad som händer först – ett större epidemiskt sjukdomsutbrott eller att någon faller offer för våld. /…/ Vi kommer inte kunna skaka fram 15 000 sängar med dräglig standard under tak inom den tid vi har på oss, inte heller hinner vi dimensionera vare sig arbetsmarknad, skol- och utbildningsplatser, vård eller polisväsende för det som kommer. Vi har inte tiden längre. Den har vi förbrukat. Vi är framme vid stationen nu. Nu kommer det. Ducka.” Vi är framme nu.

1)     “I have never voted in my life... I have always known and understood that the idiots are in a majority so it's certain they will win.”
Louis-Ferdinand Céline

Några kommentarer:
Andreas Ahlqvist
Kollapsen är redan här. Den fulla effekten kommer dock inte att synas än på ett tag. Jag undrar vilka ursäkter ansvariga politiker kommer att komma med när denna blir synlig nån gång under första halvan av 2016.Den sista regeringen som kan sägas ha ansvarsfrihet i detta fiasko är regeringen Carlsson 1989.Då hade man en syn på detta där man satte Sveriges väl först! Precis som man bör göra som folkvald politiker i Sverige! Hur har det kunnat gå så långt, hur skall det gå i framtiden.

Folke Lidén ·Stockholms universitet
Vad vi med fasa åser är att Sverige styrs av en sektliknande elit. Massinvandringskulten känner inga spärrar och accepterar ingen kritik eller ens synpunkter på sitt handlande. All logik och all hänsyn till vad som är bra eller ej har kastats över bord. Nu sker allt av en okontrollerad kraft som man inte förmår eller kanske ens önskar stoppa.
Slutet för de flesta sekter där fanatismen tagit över brukar bli våldsamt. Jag tror faktiskt att så kommer att ske denna gång. Jag tror också att sektens ledande profeter som Reinfeldt, Löfven, Sahlin, etc kommer få förödande, och välförtjänta, negativa omdömen. Möjligen en motsvarghet till Norges Vidkun Quisling.

Mattias Nin Karlsson
För något år sedan trodde jag att kollapsen skulle ske i början av 2016 men nu ser det mer ut som att sommaren 2015 kommer vara när den totala kollapsen kommer. Det är en kommer vara en blandning av den totalt misslyckade migrationspolitiken, handlingsförlamningen kring tiggare (som kommer explodera nu i vår/sommar, mark my word) och hur regeringen hanterar utrikespolitiken. Och som jag sagt innan, 2016 kommer vi antingen få se omval eller en samlingsregering. Läs övriga kommentarer

Lars Hedegaard:

"Öppet brev till Sven och Svea
Era ledare har ingen aning om vad de gör och de fyller er med bortförklaringar. Därför måste ni själva söka sanningen.
Kära Sven och Svea
Jag vet att ni sitter därute i den härliga svenska våren och undrar vad det är som händer med Sverige.
Är Sverige inte en humanitär stormakt som hela världen ser upp till och betraktar som ett moraliskt föredöme? 
Är det inte landet med jordklotets mest generösa och medmänskliga invandringspolitik? Har Sverige inte öppnat sig för envar som säger att han kommer från Syrien? 
Är ni inte glada för att med era skatter kunna bidra till att hjälpa hundratusentals förföljda som gärna vill till Sverige?
Har inte er regering, er press och era universitetsexperter gång på gång förklarar att alla religioner är lika bra och att det är ren rasism och hets mot folkgrupp att utsätta islam för kritik?
 Och har ni inte följt deras anvisningar, trots att ni kanske ibland har känt att det var något som inte stämde?"
 Och vad är tacken för det? Ni har fått......Läs vidare: Dispatch Internatonal
Svenska Akademins nya ordlista - politiskt korrekt pekpinne

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar