fredag 17 april 2015

Är svenska folket sossifierat?Reinfeldt bör bege sig till Angered med hammare och fogsvansar.

 Tillsammans byggs det nya Sverige...

 Från Namn och Nytt i DN apropå den svenska skolan


- Idag sköt jag en hare på 200 meter med gevär.

- Det var en lång hare.

- Nej, idag sköt jag en hare med gevär på 200 meter.

- Det var ett långt gevär.


- Nej, idag sköt jag på 200 meter en hare med gevär.

- Vilken tur att inte haren sköt först.

- Idag sköt jag en hare på 200 meter med gevär.

- Det var en lång hare.


- Nej, idag sköt jag en hare med gevär på 200 meter.

- Det var ett långt gevär.


- Nej, idag sköt jag på 200 meter en hare med gevär.

- Vilken tur att inte haren sköt först.

Två praoelever leker vuxna

Med vänner som dessa behöver Sveriges skolor inga fiender...

Den svenska dumhetsindustrin mot nya triumfer varje dag…. Jämlikhetshysterin har skapat en nation av idioter. Och inte bara det; i stat, kommun och landsting växer idiotin till nya höjder för var dag.

,…Fria tider kan vi läsa om lednings- och organisationsforskaren Mats Alvesson som har studerat den svenska besattheten av att alla ska vara lika. Lika mycket mellanklass, arbetare duger inte längre (vilket också säger något). Om man inte är medelklass ska man fan bli det. Det spelar ingen roll att det inte finns tillräckligt många medelklassjobb. Det är ju bara att skapa. Och skapat, det har man.

Det har så uppstått jobbinflation och titelsjuka och det inom humaniora. Hur många coacher, lotsar, strateger, utvecklings- blablabla, cykelforskare (jo faktiskt), värdegrundsarbetare och så experter, experter inom de mest osannolika av områden. En kvinna är specialist på sociala medier, en annan är frukostexpert, den psykiskt instabile Henrik Arnstad är "vetenskaps-journalist" och "expert" inom området fascism och högerextremism. Och så har vi förstås utredare, utredare och utredare. Utredningar som pågår i decennier är inget ovanligt.

 Bildresultat för Henrik Arnstad
 … Alvesson kallar detta för ballongsamhälle och som alla ballonger kommer även denna att spricka. Utbildningssystemet monteras ner, bit efter bit så att ALLA ska komma igenom.

… Allt för många med lite högre ambitioner kommer att lämna Sverige. Kvar har vi den enormt feta midjan och så ytterligare ett problem: Den ständiga påfyllningen av obildade asylinvandrare från världens mest dysfunktionella hörn. Hur i hela friden ska man agera för att dessa ska bli medelklassare?


Men varför bekymra sig om sådana petitesser som Sveriges dystra framtid? När det börjar osa katt ordentligt och situationer känns ohanterliga då går vi in i naveln för att beskåda den.

… För att återknyta till Mats Alvessons ballongsamhälle och dumhetsinflation; svenskarna har accepterat denna styvmoderliga behandling under decennier, blivit sossefierade. Är vi bara lydiga och snälla blir det godis trots att det inte är lördag. Vi har utbildats till att inte tänka själva för det är det ju ingen som förväntar sig.”Läs hela artikeln på Osagt och Fria Tider

I en grund värld krävs en värld-e-grund. 

A lalala long, a lalala long-long-li-long long long...

”Förre biståndsministern arbetar numera åt Bill *Gates


…Vid GAVI-mötet 2011, som Gunilla deltog i, så höll Bill Gates ett brandtal om vikten av att vaccinera människor i tredje världen för "befolkningskontroll".

Gunilla Carlsson är även, som många av mina läsare redan vet, medlem i Bilderberggruppen. Så dom här kontakterna blir ju ganska naturliga när man tänker efter. Så det blev inget slump när hon, här om dagen i Public service programmet Gomorron Sverige, förklarade vad hon sysslade numera med efter politiken.

Hon jobbar med sin främsta passion. Nämligen att jobba för den Nya Världsordningen. Hon arbetar inom City of London baserade GAVI. Denna globala vaccinallians med nära band till Bill Gates, WHO, Världsbanken, UNICEF och The Worshipful Company of Apothecaries (Vaccinindustrin).”Det påverkade sinnet


Läs:
Å Gubevars för dumt folk (Arnstberg på Invandring och Mörkläggning)
Måste det gå åt helvete först - Ian Wachmeister

2 kommentarer:

  1. Jag skiter i hararna, men i morgon ger jag finansminister Magdalena Andersson ett 200 minuter långt skjut!

    SvaraRadera
  2. Svaret på frågan om Svenska folket är sossifiserat är tveklöst JA. Sossarnas paroll på 50, 60 och 70 talet ( innan energikrisen var ett faktum) var att Sverige skulle ha stora företag med många anställda som garanterade en stor och bred skattebas. Mottot var till folket arbeta och betala skatt och partiet sköter resten från vaggan till graven. Vi som har varit med ett antal årtionden vet hur det gick åt helvete. Det värsta styrande politiker kan tänka sig är väljare som vill vara utan skulder och därmed fria att påverka sitt eget liv i alla dess skiftningar. Dessa väljare har betydligt lättare att byta politisk åskådning. Detta är värre än pesten för politiker som vill göra sitt folk till slavar.

    SvaraRadera